limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 34.700
Kakav raskosan glas...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa super
https://youtu.be/y6l07Cobtw0?si=UFPm0AbLE1LLYSdPKafanski evergreen.
I narodne s juga Srbije, Vranjanske, Makedonske.
Usnija Redžepova
Zbog tebe mori Leno
Ja od nje volim svaku.Ja od nje volim ovu.
Kod mene je obratno.Pa super
~~~
Ne sećam se kad sam poslednji put slušala narodnjake. Recimo da sam ih prerasla. Ali opet, kad čujem neke pesme, nijedna zabavna me ne takne tako. Iako su reči često treš, patetika...
Divna Vera i divna pesma.Да поменемо веру исаковић
Vera Ivković - Šta će mi šalvare - (Audio 1981) HD
Stara muzika svih žanrova i ova nova nebo i zemlja. U svakom smislu.Pma tema "I tebe sam sit kafano".Inace sam narodnjak do daske,ali ne ovih novih,vec starih dobrih pesama.
Da,sve vrste stare muzike slusam,ali ipak najvise narodnjake,jer sam duzi period ziveo boemski zivot po kafanama.Stara muzika svih žanrova i ova nova nebo i zemlja. U svakom smislu.
Pa...mrtva trka. Pobegla bih da ne gledam i ne slušam Eru. A ove ne znam ni kako izgledaju. Za prvu sam čula.Mislim da sam jedna od rijetkih koja ne zna sta pjeva Aleksandra Prijovic,Katarina Zivkovic,Maja Beric i gomila slicnih...
One su sasvim neka druga kategorija narodnjaka,od onih koje ja slusam.
Prije mogu slusati Eru Ojdanica...Oj,Milice,cobanice...nego njih.
pazi ovog, majke ti
Savo Radusinovic - Gospodin - (Audio 1995)
Postoji vise zanrova muzike i dosta totalno razlicitih pjesama koje ja volim...i slusanje uglavnom zavisi od raspolozenja.Pa...mrtva trka. Pobegla bih da ne gledam i ne slušam Eru. A ove ne znam ni kako izgledaju. Za prvu sam čula.