Ima li neko da voli narodnjake?

Pa super :lol:
~~~

Ne sećam se kad sam poslednji put slušala narodnjake. Recimo da sam ih prerasla. Ali opet, kad čujem neke pesme, nijedna zabavna me ne takne tako. Iako su reči često treš, patetika...
Kod mene je obratno.
U mladosti sam slusala iskljucivo zabavne,a sto sam starija sve vise slusam narodnjake i muziku koju je moj otac slusao.
Sjecam se neke njegove kasete Zvonka Bogdana i Himze Polovine,kao mladja nisam mogla pomisliti da to moze neko slusati.:)
A sad i ja sve to volim.

Mislim da sam jedna od rijetkih koja ne zna sta pjeva Aleksandra Prijovic,Katarina Zivkovic,Maja Beric i gomila slicnih...
One su sasvim neka druga kategorija narodnjaka,od onih koje ja slusam.
Prije mogu slusati Eru Ojdanica...Oj,Milice,cobanice...nego njih.😀
Zapravo,iako nisam Erin fan,ova pjesma mu je zapravo dobra...a i ima glas,mora se priznati.

Mislim da sam jedna od rijetkih koja ne zna sta pjeva Aleksandra Prijovic,Katarina Zivkovic,Maja Beric i gomila slicnih...
One su sasvim neka druga kategorija narodnjaka,od onih koje ja slusam.
Prije mogu slusati Eru Ojdanica...Oj,Milice,cobanice...nego njih.😀
Pa...mrtva trka. Pobegla bih da ne gledam i ne slušam Eru. A ove ne znam ni kako izgledaju. Za prvu sam čula.

1000047377.jpg

Sejo Kalač.mp3

Pa...mrtva trka. Pobegla bih da ne gledam i ne slušam Eru. A ove ne znam ni kako izgledaju. Za prvu sam čula.
Postoji vise zanrova muzike i dosta totalno razlicitih pjesama koje ja volim...i slusanje uglavnom zavisi od raspolozenja.
Postoje i one koje "uslovno"mogu da slusam...tipa na nekom veselju,a inace ne bih ih nikad slusala sama.
A postoje one koje nikad i ni u kakvim uslovima ne volim cuti.😂
Recimo,pank,hevi metal,rejv,elektronska muzika,rep i slicno...pored mene moze i da ne postoji.🙂
Isto tako one sargije,od narodnih gusle i druge ojkace...komotno mogu da preskocim.
Nisam neki ljubitelj ni etno muzike.
Sve ostalo,moze da dodje u obzir.

Back