- Poruka
- 70.204
U jednoj prici se pomenulo pitanje seksualnosti gde muskarca zene privlace fizicki ali mentalno ne.
I nismo mogli da nadjemo termin za to.
Kako bi se to zvalo?
Kako bi se to zvalo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dont f.uck blondie?U jednoj prici se pomenulo pitanje seksualnosti gde muskarca zene privlace fizicki ali mentalno ne.
Kako bi se to zvalo?
Haha daj uozbilji se bre. Otkrio sam novu seksualnu preferencu, mozda mi daju i da nacrtam zastavu.dont f.uck blondie?
ili ne trpaj plavuse?
Ma to je sada ireleventno jer je po pojedinacnom slucaju. Pitam za osobu koja je tako seksualna generalno.ako privlaci fizicki, a mentalno potpuno odbacuje , onda prvo mora podosta nadvladati nad drugim da bi doslo do penetracije...
iskljuci ovo drugo na nekih po sata...
za brak i duzi odnos to svakako ne ide skupa
fizikoseksualci.fizikalci![]()
rudarifizikoseksualci.
Pa brate, to je ako prcas kamen jbga.rudari
tucati glupacu je ko i tucati kamenPa brate, to je ako prcas kamen jbga.
Dragi kamen doduse
fizikalci .lol.Znam da su demiseksualci koji mogu da imaju odnos samo ako je duboka emocionalna povezanost.
A sapio na intelekt.
Ali ovo izgleda jos nije definisano.
Ne definiše se posebno jer je to osnovni model privlačnosti. Kao da pitaš ako postoje kokakola zero i kokakola sa limunom kako se zove kokakola obična.U jednoj prici se pomenulo pitanje seksualnosti gde muskarca zene privlace fizicki ali mentalno ne.
Kako bi se to zvalo?
Ne ne, ne mora da znaci da je ona glupa.tucati glupacu je ko i tucati kamen
ili pilanje drva
A ne, ovo su formirana seksualna ponasanja. Dakle ne ono na prvu loptu: lepa si.. i onda se upoznaju pa onda krene ljubav.Ne definiše se posebno jer je to osnovni model privlačnosti. Kao da pitaš ako postoje kokakola zero i kokakola sa limunom kako se zove kokakola obična.
U jednoj prici se pomenulo pitanje seksualnosti gde muskarca zene privlace fizicki ali mentalno ne.
Kako bi se to zvalo?
Kuropatnik.U jednoj prici se pomenulo pitanje seksualnosti gde muskarca zene privlace fizicki ali mentalno ne.
Kako bi se to zvalo?
E eto vidis. E to je strasno.
I za to treba seksualna definicija.Slažem se sa forlornom. Dakle, demi, sapioseksualcu su dobili ime jer je to nešto posebno. A sasvim normalno je da ti za sex ne treba ništa osim fizičke privlačnosti. A to što žene takvu osobu ne privlače mentalno, pa mene retko koja osoba privlači mentalno. To znači ne trpiš ljude ali voliš sex.