ima li nade za iphone zakljucan na icloud?

ima ko otkljucava pogledaj na oglasima

to je i on mislio. telefon nije zakljucan na MREZU vec na icloud. da je zakljucan na mrezu ne bi bilo problema. ja nisam ni znao za taj icloud. to je neki servis apple koji cuva podatke o vlasniku.email i lozinka. kad se telefon upali ne moze se doci na glavni ekran dok se to ne ukuca. znaci reinstalacija sistema (tj os) ne dolazi u obzir. a kolega je mislio da je ''zakljucano na icloud'' kao i ''sim lock''

Poslednja izmena:

Otkud znas da ga otključava ?

Možda ga uzima za delove...baterija, touch, ekran, mikrofon, dugme....sve to može da uvalja za 100e+ a plaća do 30

- - - - - - - - - -

Kolega kupio iphone 5 zakljucan na icloud. mislio da ce moci da reinstalira sistem i da zajebe iphone (uvek je smatrao da je najpametniji) i to naravno ne moze. da li postoji ikakva sansa da se taj mobilni aktivira?
eno ga kuka sto je dao 200 evra.. :D pune oci suza :(

Koliko ja znam - kolega će nastaviti da rida :lol:

Ali može da smanji štetu ako ga rasturi u delove

da sam juce umro ne bih znao za taj icloud..

Špijunska fora upakovana kao "bezbedonosna opcija za vlasnika telefona". Prvo Ajfon a posle i Androidi su ubacili to ali kao opciju kroz antivirus.

Svejedno, možda nisam u pravu da ne može da se hakuje. Sad sam pogledao i net pun saveta kako da se to uradi. Ne znam, nisam probao niti koristim okupatorsku tehnologiju ako ne moram :) ali tebe ništa ne košta

https://www.google.rs/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=unlock+icloud+iphone+5

Špijunska fora upakovana kao "bezbedonosna opcija za vlasnika telefona". Prvo Ajfon a posle i Androidi su ubacili to ali kao opciju kroz antivirus.

Svejedno, možda nisam u pravu da ne može da se hakuje. Sad sam pogledao i net pun saveta kako da se to uradi. Ne znam, nisam probao niti koristim okupatorsku tehnologiju ako ne moram :) ali tebe ništa ne košta

https://www.google.rs/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=unlock+icloud+iphone+5

dacu mu link pa nek se on igra. inace sad sam kopao po netu, kazu da nema sanse jer je u epromu iphona upisan mail i sifra od 4 cifre za otkljucavanje. i da vrtis 10 000 kombinacija 3 meseca u slobodno vreme za 4 cifre ne znas email vlasnika koji moze biti bilo sta.. tako da jbg. samo mi nije jasno zasto ti telefoni iako zakljucani na icloud idu ko alva.

Kolega kupio iphone 5 zakljucan na icloud. mislio da ce moci da reinstalira sistem i da zajebe iphone (uvek je smatrao da je najpametniji) i to naravno ne moze. da li postoji ikakva sansa da se taj mobilni aktivira?
eno ga kuka sto je dao 200 evra.. :D pune oci suza :(

Auuuuu, kako se foliraš !
Telefon je kraden.
Ili nađen.
Pa sad ne znaš da ga otključaš...
Tako reci, pa da brat Ciganin pokuša da ti pomogne.
Ovako, ič !

Auuuuu, kako se foliraš !
Telefon je kraden.
Ili nađen.
Pa sad ne znaš da ga otključaš...
Tako reci, pa da brat Ciganin pokuša da ti pomogne.
Ovako, ič !

nije moj stvarno. ja imam alcatel pop c5 :) i zadovoljan sam. nego kolega je mislio da je zakljucano na kloud isto sti i na mrezu. jedina je sansa da ide na rizik (sad sa mse raspitao) da iphone nije na listi kradenih. u tom slucaju ce mu u apple predstanistvu otkljucati za dz.

nije moj stvarno. ja imam alcatel pop c5 :) i zadovoljan sam. nego kolega je mislio da je zakljucano na kloud isto sti i na mrezu. jedina je sansa da ide na rizik (sad sa mse raspitao) da iphone nije na listi kradenih. u tom slucaju ce mu u apple predstanistvu otkljucati za dz.
А у супротном случају ће добити кривичну пријаву. ;)

Osnova POTROŠAČKOG ZAPADNOG DRUŠTVA je trošenje resursa zarad novotarija za robove
Da ne platiš a da bude u full-u je dovijanje robova i gologuzije

osnova POTROŠAČKOG ISTOČNOG DRUŠTVA je da proizvod traje 20-30 godina, platiš jednom, ne misliš, štediš resurse, nema napretka

sve u sveu JAJARENJE
a sa jajarama nije ni čudo što nam država ovakva

Najsigurnije je da ode tamo gde ga je kupio i tamo ce mu otkljucati,naravno uz neku nadoknadu,ali neka kaze da je slucajno to uradio,jer je cackao po aplikacijama,a nije bio siguran,za sta sluze.Neke greske se placaju u zivotu.

ma moze da ga duva. kupio je preko oglasa i covek koji je prodavao je lepo naveo da je zakljucan na icloud. on je narucio i sve je stiglo regularno. osim sto se prethodno nije raspitao sta je icloud. on je utripovao da samo nece moci da ima storage za cuvanje podataka a nije znao da taj icloud moze da posluzi i za zakljucavanje telefona. i to tako zestoko zakljucavanje. nikad jace.

covek ga nista nije zajebao. on je kriv sto nije proverio sta znaci zakljucan na icloud.

i baš je kolega a ne Vi u pitanju :) jako interesantno kupiti mobilni sa zaključanim cloudom na limundu jeftino a posle ... Pitanje koje niste sami sebi postavili, zašto je zaključan i prodaje se baš ovde u Srbiji a ne prvo otključati i staviti na prodaju

a bre ljudi nisam ja... :D Kolega nije kupio na limundu. nasao je oglas na kp gde je covek lepo rekao u oglasu ''iphone zakljucan na cloud''. On je mislio (a i ja bih verovatno) da je jedino ogranicenje tog zakljucavanja nemogucnost koriscenja icloud storage space (cuvanje slika, dokumenata itd) za sta mu se objektivno ****. Nije znao ( a ni ja) da taj icloud sluzi i za zakljucavanje telefona.
Da sam ja u pitanju, i ja bih se verovatno zajebao. niti sam neki mobile manijak niti se nesto preterano razumem u to.
Covek mu je lepo upakovao, poslao, stiglo je za dva dana. paltio kuriru, otvorio-telefon kao nov. medjutim-zakljucan. zove coveka i covek mu sa punim pravom kaze- ''gospodine, receno vam je i u oglasu navedeno da je telefon zakljucan na icloud. i to je to. sad moze da gricka muda ili da ga proda za 80 evra onim likovima sa kp sto otkupljuju zakljucane i prepakuju repariranim maticnim plocama kupljenim preko amazona ili ebay.. (bar tako ja mislim).

ali onaj gore sto postavih link ipak kupuje zakljucan jes bas ce samo za delove

peticu zakljucanu na cloud placa 60 evra a prodaje za 300. cak i najokoreliji trgovci nesto sto prodaju za 300 placaju bar 150-200.
mislim da je prapakivanje maticnih ploca u pitanju. mozda cak i ploca od kopija u originalna kucista. necu da pljujem ljude ali...

http://www.ebay.com/bhp/iphone-5-motherboard

Icloud zastita ne moze da se skine - jedino sto eventualno moze da se uradi
je da se uradi bypass pa da se koristi uredjaj kao tablet ali sa limitiranim, sporim i
bagovitim interfejsom, a i ovo ne moze da uradi koliko ja znam na svakoj verziji sistema.

Onaj ko uspe da krekuje tu zastitu postace ekstremno bogat covek...

Back