Ima li mu spasa?!?!

pele27

Primećen član
Poruka
959
Pozdrav! Imam relativno mator Canon PowerShot A400...kunem se u taj aparat koliko je dobar..medjutim, nesto mu se desilo pre nekoliko dana, doduse ne utice na rad ali smeta, u principu..ne znam sada koliko znate, ali on ima onaj kao birac da li hoces da slikas, gledas fotke, snimas i SCN (za specijalno slikanje, nebitno)...e sad, sta se desava - kada prebacim 'tockic' na gledanje slika on to uopste ne konstatuje vec i dalje stoji na ekranu da je spreman za slikanje..znaci, uopste nece da odabere 'gledanje fotografija'...postoji li neko u Bg ko se bavi tim opravkama? Ja se nadam da mu spasa ima jer je fantastican aparat...

Vidi-imas u BGu sigurno servis za Canona-samo ako je otisao neki deo, pa treba da se zameni-ne verujem da ce Ti se isplatiti opravka...>as iz razloga sto je star aparat, ne prozivodi se vise, rezervnih delova slabo ako i ikako ima...a akoi ima ceka se dugo, i cena je PAPRENA...!Ne mora da znachi da sam u pravu, ustvari i nadam se da nisam..ali...zato ti mali aparati i nisu predvidjeni da se koriste 5-10 i vshe godina...e jedino ako je otishlo neshto sitno od elektronike shto ce dobar serviser da lako opravi(i pritom ne bude bezobrazan pa Te odere)-inache kad strada ekran, ili objektiv- a anjcheshce to strada...>sahranish ljubimca pristojno uz sve pochasti i kupish drugi...
A za naziv servisa iz BGa ubi me ne mogu da se setim...raspitaj se malo, *** ne mogu da se setim, ubi me...

Back