Ima li kraja srpskim iluzijama o Bosni?

Salvantis:
Vic je tesko njesra, al' nisam ni ocekivao da sipac ima smisla za humor....nego ajdemi di bi izgleda opet neki vic o sipcima, a posle ces da kukas.

Evo mala improvizacija:

Posao mali sipac u skolu, a keva mu kaze: 'Ako te pitaju sta si reci cist Italijan'
Kad se siptarcic vrati sav prebijen i nikakav.
"crni dec, sta je biljo?' pita keva
"mam, mam, reklja druga dec, lazes i pocelja da biju"
-pa dobro sin, ti sutra kazi cist spanac

Kad sutradan isto, dan kasnije takodje...

Na kraju keva kaze 'ma kazi cist aljbanac, pa sta bude!'
Kad onaj nesrecnik opet sav prebijen!
-Pa sta sad?
"Kazu dec: ne ljazi, gde aljbanac da bude cist, pa udri"

:lol: :lol: :lol:

meni Bosna ne treba, dosta mi je ovo malo Srbijice. Puni smo "izbeglica" koje su ovde dosle da se ogrebu za nesto posto su se prethodno u ratu obogatile i sad meni pametuju o srpstvu i patriotizmu. Mnogi to uzimaju zdravo za gotovo, da bi "Srbijanci" kako nas zovu, prihvatili ujedinjenje sa bosancerosima. Kad bi se izjasnjavali na referendumu pitanje je sta bi bilo...

Kartman:
meni Bosna ne treba, dosta mi je ovo malo Srbijice. Puni smo "izbeglica" koje su ovde dosle da se ogrebu za nesto posto su se prethodno u ratu obogatile i sad meni pametuju o srpstvu i patriotizmu. Mnogi to uzimaju zdravo za gotovo, da bi "Srbijanci" kako nas zovu, prihvatili ujedinjenje sa bosancerosima. Kad bi se izjasnjavali na referendumu pitanje je sta bi bilo...

Шта ти хоћеш? Што теби сметају избеглице? :mad:

Kartman:

Screw us, Cartman & go home...

Kartman:
Pa da...ako bi bio referendum...99% bi bilo za jednu opciju..ti bi bio u ovih 1%.
Stvar statistike.

Pa ako budu organizovali referendum kao sto su to radili Sloba u svoje vreme ili Kostunica za ustav moze biti i ne 99% nego i 199% mada ako bude kontrolisano kontam da bi isto proslo ali bi rezultatat bio tesan pa ne pate bas svi u Srbiji od velicine drzave ,vecina ljudi koje ja poznajem bi recimo bili protiv iako su Srbi a neki cak i potomci kolonista mislim ko da treba da nam Ibicu Ili Azurnu obalu pripoje pa da se svi useremo od srece

Naravno....
Svi bi bili protiv pripajanja RS ali za odvajanje Kosova.
Verovatno i svi u Srbiji zele odvajanje Rashke,pripajanje Presheva i Bujanovca nezavisnom Kosovu i otcepljenje Vojvodine od Srbije.
Da se selimo i mi sa NBG,poshto je to i onako Hrvatski Srem....ja verujem da bi svi iz bloqova glasali za tu opciju..koji ce nam qurac nasha zemlja i stanovi?
Missim..kad ti kazesh...
Verujem ja da bi svi Hrvati ili meshanci sa srpskim drzavljanstvom bili protiv jer im se to protivi interesima"domovine u srcu",ali za ostale to ne vazi:lol:

Kakve veze ima Raska i Vojvodina sa BiH to su delovi Srbije dok BiH nikada nije bila deo Srbije mislim pa to se uci u osnovnoj skoli ,a ti Hrvati ili mesanci bi jedva docekali da se to desi jer su interesi Hrvata i Srba u BiH danas potpuno isti tako da bi oni sigurno glasali za kako bi se ona dva tri Rvatska kantona u Ercegovini po istom kljucu pripojila matici Rvatskoj tako da mozes i Rvate i mesance da stavis u tih tvojih 99% to je vec 101 bokte to ce da bidne rekord .Mislim sad realno kakvu ja korist kao Srbin iz Backe ili neki Srbin iz Timocke Krajne ima od toga sto ce neko Nevesinje biti deo Srbije ? Ne bi bio ni decidno protiv al ne vidim razlog za neko odusvljenje i ocekivanje tolike plebiscitarne podrske ko da je Bosna eldorado pa kad se pripojimo svima ce nam sinuti sunce :-|

Negdja sam nalutao na sajt Soklac nađoh anonimnog pjesnika:

Kada se rdiš na Sokocu
a svi slave 27 juli
Rasteš ko breza u Brezjaku
Glasinac borom i jelom pokrivaš

Kada se rodiš na Sokocu
rasteš ispod Maluši i Kopita
iz krjena jele i bora
i hrasta cera

Kada se rodiš na Sokocu
srce ti veliko ko Romanija
kroz vene Bioštica teče
Crvene stijene zaruimene

Kada se rodiš na Sokocu
guslama kao genima
prenosiš priče svojima
potomcima, mladim SRBIMA

svetolik trpkovic:
Kakve veze ima Raska i Vojvodina sa BiH to su delovi Srbije dok BiH nikada nije bila deo Srbije mislim pa to se uci u osnovnoj skoli ,a ti Hrvati ili mesanci bi jedva docekali da se to desi jer su interesi Hrvata i Srba u BiH danas potpuno isti tako da bi oni sigurno glasali za kako bi se ona dva tri Rvatska kantona u Ercegovini po istom kljucu pripojila matici Rvatskoj tako da mozes i Rvate i mesance da stavis u tih tvojih 99% to je vec 101 bokte to ce da bidne rekord .Mislim sad realno kakvu ja korist kao Srbin iz Backe ili neki Srbin iz Timocke Krajne ima od toga sto ce neko Nevesinje biti deo Srbije ? Ne bi bio ni decidno protiv al ne vidim razlog za neko odusvljenje i ocekivanje tolike plebiscitarne podrske ko da je Bosna eldorado pa kad se pripojimo svima ce nam sinuti sunce :-|
Pa zato shto dravu od oko 9 miliona stanovnika i vece teritorije manje ima shnse da napadne neko iz okruzenja u perspektivi..ili si ti tvarno toliko naivan da mislish da Hrvati kad-tad nece hteti i Srem sve do NBG-a da "oslobode"?
Stvari kroz istoriju se veeoma brzo menjaju,ko zna shta moze sutra da se desi.Shto veca i jacha drzava,to veca garancija za mir i stabilnost od divnih"susjeda".

Pa ako pogledamo malo mapu i BiH i RS pogotovo oko Brckog video bi da bi to bila prilicno teritorijalno nestabilna drzava a tesko da ce biti ratova izmedju Srba i Hrvata u skorijoj buducnosti pogotovo da se oni pokusati da dodju do Zemuna mislim na koju foru kad ih ima duplo manje od nas ,a zejedno je i nas i njih sve manje i manje mislim ima i nekih racionalnijih razloga da se RS pripoji Srbiji od opasnosti od rvatskog napada njima je i ovo sto sada imaju previse.

adem_ks:
naglasio sam da nisam autor vica, a ako i dalje mislis da doticna osoba nema smisla za humor [evo je veoma tezak zakljucak za tebe] obrati se IRON LORD-u ko je i autor ovog vica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma nije valjda Iron :shock: :shock: :shock:
E sad si me uplasio, cak si mi p(r)otresao totalno. A ono, ko je ikada tvrdio da iron ima smisla za humor :roll:
Mada sta bi ti znao o tome....

A kad sam vec tu.....
pitaju sipca dal albanci imaju smisao za humor?
a sipac ce : "imamo bakljave, tuljumbe, semenke, alj' to ne pravimo...."

ademe,
pozdrav sa meseca :lol:

Prilozi

• ship.jpg
    ship.jpg
    24,4 KB · Pregleda: 1

Back