Veze nemaš žiko, tačno sam znao da ćeš da zezneš nešto.
Gledam te samo kako samo nabadaš, počeo si od glista.....?????? dobro nisi počeo od ameba
Маче је болешљиво и сува му је њушка, друго маче кија/кашље - аха, то је "ринотрахеитис". Браво дијагностичару
Burazeru praksa, u ostalom znam koja je epidemija u toku i u ovo vreme.
Pazi ovo ti se čudiš, barem da si ćutao.....
Мислим и даље да је респираторна инфекција, али мало сам се поколебао због успореног хода, па и малаксалости.
??????????
Plati pa ću da ti kažem zašto pacijent deluje ukočeno i sporo hoda.......ili pitaj profesora ako zna baš da vidim šta će da kaže pošto ti očigledno ne znaš.
"Teško disanje sa otvorenim ustima, kijanje, šlajm i suzenje iz oka, temperatura...". Да и не помињем ону крв по зидовима. Где си ти у опису проблема нашао иједан од ових симптома?
Prijatelju ja tebi treba sve da crtam da bi shvatio......to je zato što sve bukvalno shvataš kad čitaš knjige...........NE mora da ima ni jedan od ovih simptoma, virus može da ima potpuno različitu kliničku sliku nije kod svakog isto......
Онако узгред, због твоје наобразбе, ринотрахеитис је погрешан назив,
Ne mlati, ko boga te molim......još ćeš i knige da prepravljaš kao moj dragi komšija bora-ćora inovator koji pravi mašinu koja prkosi zakonima fizike. Isti je takav entuzijasta kao ti, voli nauku ali je amater do bola.
неки дипл. вет. Горан лепо написао: "Njih izaziva nekoliko virusa CALICI, HERPES...Oni izazivaju veoma slicne simptome koji se ispoljavaju rinitisom , suzenjem, smrkljanjem..."
Tako je, slični su na prvi pogled ali ima svaki po jednu razliku......samo treba da znaš koju...a tamo ne piše
Нећу да помињем професоре поново, али да си студент па да им тако нешто кажеш на испиту, не да би те оборили, већ би те избацили са факултета.
Prijatelju ovo se ne uči na fakultetu već kroz praksu......mene veterina ne interesuje igrom slučaja sam u priči dugo vremena pa mi se smuči kad vidim nekog sa diplomom a neke osnovne stvari ne zna
Нису могли да умру од ендема плућа, зато што ендем плућа не постоји.
???????????????
Savet: ako nekad nedajbože moraš da zoveš hitnu pomoć, samo kaži "endem pluća"......ima odmah da dodju kao za infarkt.......inače ima da se načekaš još će i slušalicu da spuste ako procene da nije ozbiljno
Лепо ја кажем, шушка се да ће да ти повере катедру за болести месоједа.
Meso ne jedem, krv ne podnosim teško da ću na tu katedru.
Pošto si elektro struke rećiću ti slikovito koju sistemsku grešku praviš svaki put: "Rasturio si peglu a ono bio gajtan u prekidu"
Toliko si se pogubio u analitici da nisi postavio osnovno pitanje....kolika je temperatura pacijentu.
Ne znam šta bi profesor rekao na ovako nešto..
PS: administratorka mi je poslala poruku sa pretnjom isključenja zato što se "neprikladno" izražavam.
Pa ako me nema ne znači da sam umro.