Има ли кога да ово спречи ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
filatelista:
Kakva je ovo BRUKA za Žitište?
Pa to je nečuveno, spomenik?????
.................................................................................
ALO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не знам шта си по образовању - али могу да тврдим да сигурно ниси завршио гимназију - него неку леву стручну школу, а ако јеси, онда овакве постове пишеш потпуно без везе само да би мени контрирао.

Јеси ли ти икада био игде ван тог Житишта и ван ове пропале земље Србије - где си видео ТАКВЕ ИЗЛИВЕ ПРОСТАКЛУКА ??? Наведи!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Како, бре, неко може да буде толико глуп и примитиван да подиже у Житишту споменик Сталонеу, тј. лику боксера. То је израз невероватне необразованости и примитивизма. Али, надам се и хоћу да верујем да ће се већ наћи одговорни у Новом Саду (јер тамо заиста има образованих људи) који ће спречити овакву бламажу. Исто као што је она сељачина Чанак тражио да се направи улица Елвису Прислију...... глупости ПРОВИНЦИЈЕ, глупости ПРАЗИЛУК МОЗГА.....

Obersturmfuehrer:
krv%20i%20cast%20srbija.jpg

ima ih jos koliko hoces...

Јеси ли ти ЋОРАВ? На овој слици нико није подигао руку у знаку "хајл Хитлер"!

eremita:
Не знам шта си по образовању - али могу да тврдим да сигурно ниси завршио гимназију - него неку леву стручну школу, а ако јеси, онда овакве постове пишеш потпуно без везе само да би мени контрирао.

Јеси ли ти икада био игде ван тог Житишта и ван ове пропале земље Србије - где си видео ТАКВЕ ИЗЛИВЕ ПРОСТАКЛУКА ??? Наведи!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Како, бре, неко може да буде толико глуп и примитиван да подиже у Житишту споменик Сталонеу, тј. лику боксера. То је израз невероватне необразованости и примитивизма. Али, надам се и хоћу да верујем да ће се већ наћи одговорни у Новом Саду (јер тамо заиста има образованих људи) који ће спречити овакву бламажу. Исто као што је она сељачина Чанак тражио да се направи улица Елвису Прислију...... глупости ПРОВИНЦИЈЕ, глупости ПРАЗИЛУК МОЗГА.....

Visokoučeni eremita, nemojte da procenjujete stručnu spremu korisnika dok god umeju da samostalno obave konekciju na internet, prodju proces registracije i pravilno se loguju (ostavili smo 5 pokušaja).

Dalje, subkultura vlada. Nepismenost je očigledno naše oličenje pa zato ovakve primere imamo a biće da će ih biti još. Setite se da ste pokrenuli temu o Indijanskoj partiji ili nešto sl.

Dok je narod nepismen i dok troši pare na gluposti, nema zime za ovakav raspored snaga u skupštini

Još manje bi kupovali kikiriki, kako ste napisali...

Obersturmfuehrer:
jeremija, takve i jos grdje izlive prostakluka imas 24h dnevno 7 dana u nedelji na Pink televiziji...
taj spomenik je smejurija u odnosu na to....

Али, човече, тв емисије иде у етар - а један споменик ОСТАЈЕ КАО СВЕДОЧАНСТВО КУЛТУРЕ ЈЕДНОГ НАРОДА а у овом случају као
сведочанство НЕКУЛТУРЕ, изгубљених људи, малоумника... боље
да направе скулптуру - мушки акт председника те општине са
празилуком који му вири из дупета - то би било боље сведочанство
"културе" тог села.

eremita:

o030.gif

ne valja kad pišem protiv tvojih stavova, sad ne valja kad pišem kao ti, uz dosta boldovanja i magične tipke "caps lock"???
Pa daj se više odluči.....
Kao i uvek histerišeš bez potrebe, kao da će taj spomenik da stoji na tvojoj terasi.
Šta te briga šta neki seljani hoće i rade u svom selu. Pošto se podiže spomenik, verovatno je da imaju konsenzus svih stanovnika.

eremita:
Али, човече, тв емисије иде у етар - а један споменик ОСТАЈЕ КАО СВЕДОЧАНСТВО КУЛТУРЕ ЈЕДНОГ НАРОДА а у овом случају као
"културе" тог села.

e, upravo to sto ide u etar oblikuje njihove prazne glave i umove i njihovu kulturu.
mogu da se kladim da je petkom najgledanija pink tv i grandsou....

eremita:
"културе" тог села.
Kada bi imao izbor ne graditi ništa ili graditi spomenik Rocky-ju šta bi ti izabrao?

Obersturmfuehrer:
a evo ti jos jedna...
ovde neces morati da stavljas djoze...
ahmemorial.jpg

Ето, шта ти радиш... исто што и страни медији, све што је ЛОШЕ у Србији, то су урадили Срби - а не грађани Србије... прво ово није никаква формација, нити организација састављена од православних Срба - и сам знаш да је главни организатор ових педесетак хулигана човек чији је деда Немац-фолксдојчер... а за чланове уопште и не знамо ни ко су ни шта су ни одакле су... а за ове што сам
ја постовао слика говори довољно сама за себе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back