ima li ko live video snimke toola ili apc?

Eh...nema veze :cry: cuti- dobro je da je neko bar odgovorio na temu!Pocela sam da mislim da do toga nikad nece doci,u Srbiji ljudi ocigledno malo slusaju ove bandove :cry:
imam spotove i par live nastupa ali toga valjda nikad dosta :lol:( predpostavljam da imas concert Montreal '96. -imam par snimaka i jako je lose)
ps: kako to da vise nemas taj koncert i kako si to uopste mogao nekome to da das a da ti ne vrati? :evil:

_Magdalena_:
Eh...nema veze :cry: cuti- dobro je da je neko bar odgovorio na temu!Pocela sam da mislim da do toga nikad nece doci,u Srbiji ljudi ocigledno malo slusaju ove bandove :cry:
imam spotove i par live nastupa ali toga valjda nikad dosta :lol:( predpostavljam da imas concert Montreal '96. -imam par snimaka i jako je lose)
ps: kako to da vise nemas taj koncert i kako si to uopste mogao nekome to da das a da ti ne vrati? :evil:

Grasis... ovi bendovi,m ali Tool na prvom mestu su tako opasni bendovi... recimo, ja ih slusam skoro 10 godina... svasta sam slusao ali oni su ostali na toj listi...

Gledao sam neke njihove koncerte i klipove kojekakve ali nemam ih u svojoj kolekciji, moj prijatelj ih ima. Pokusaj na netu, sigurno ih mozes naci, nemam pojma odakle njemu sve to (ima ih tonu)... ali mogu se raspitati. ;)

imam JA! :mrgreen:

imam divx snimak apc koncerta + dvd (onaj sa sve spotovimaaaaaa). imam i TooL spotove + onaj dvd gde su spotovi (+ treba biti i live snimaka, ali... :roll: nikako nisam uspela da ih pronadjem. /: treba opet da pokusham.)

hocju da menjam, naraFski. dajte neshto shto nemam, imate moju veliku zahvalnost. ((:

_Magdalena_:
Eh...nema veze :cry: cuti- dobro je da je neko bar odgovorio na temu!
Prvo sam i ja mislila da ne vredi nissta da ti pissem, jer u susstini i ne mogu da ti trenutno pomognem, ali kad sam videla da niko ne odgovara :shock:
_Magdalena_:
Pocela sam da mislim da do toga nikad nece doci,u Srbiji ljudi ocigledno malo slusaju ove bandove :cry:
E tu mislim da gressiss, zato osmeh na lice, jmolim ;)
_Magdalena_:
Na sigurnom su, ne brini. Imam ga joss, ali nije kod mene :) BTW, zzensko sam

nikodim:
Grasis... ovi bendovi,m ali Tool na prvom mestu su tako opasni bendovi... recimo, ja ih slusam skoro 10 godina... svasta sam slusao ali oni su ostali na toj listi...

Gledao sam neke njihove koncerte i klipove kojekakve ali nemam ih u svojoj kolekciji, moj prijatelj ih ima. Pokusaj na netu, sigurno ih mozes naci, nemam pojma odakle njemu sve to (ima ih tonu)... ali mogu se raspitati. ;)

Nisam ni rekla da nisu opasni,sta god drugo da sam slusala nista mi se do sad nije tako uvuklo pod kozu kao tool i apc.

Imam ja par snimaka, skidam preko p2p programa i na njima uglavnom nalazim stvari koje vec imam :cry: Tako da bi tvoje raspitivanje svakako pomoglo,jer kao sto rekoh meni toga nikad dosta,jednostavno hocu da imam sto je moguce vise live snimaka od njih(sta cu kad sam fanatik :grin: )

bleach:
imam JA! :mrgreen:

imam divx snimak apc koncerta + dvd (onaj sa sve spotovimaaaaaa). imam i TooL spotove + onaj dvd gde su spotovi (+ treba biti i live snimaka, ali... :roll: nikako nisam uspela da ih pronadjem. /: treba opet da pokusham.)

hocju da menjam, naraFski. dajte neshto shto nemam, imate moju veliku zahvalnost. ((:

To je verovatno onaj mtv concert?I ja ga imam :grin: imamo iste stvari :razz:

Milica BG:
ma ima nas milijardu u srbiji koji slusamo tool, po nekom mom proracunu... ;)[/QUOTE

Intresantna cifra... :-)

Licno poznajem samo par ljudi koji ih slusaju, vecina slusa neki drugi gitarski zvuk(ili sta vec...)Tool im je ili suvise filozofski,ili pretezak ili premracan,ili...(bilo kako bilo- i nije za svakoga)a pak apc je vecito neka kopija Toola ili komercijalan ili...(u ovoj zagradi treba da stoji isto ono sto stoji i u onoj gore :razz: )

I da: vec ste svi mogli da primetite da sam pocetnik na forumima jer je bilo jednostavnije da sve ovo strpam u jedan post ali nemam predstavu kako to da izvedem :grin:

_Magdalena_:
Nisam ni rekla da nisu opasni,sta god drugo da sam slusala nista mi se do sad nije tako uvuklo pod kozu kao tool i apc.

Imam ja par snimaka, skidam preko p2p programa i na njima uglavnom nalazim stvari koje vec imam :cry: Tako da bi tvoje raspitivanje svakako pomoglo,jer kao sto rekoh meni toga nikad dosta,jednostavno hocu da imam sto je moguce vise live snimaka od njih(sta cu kad sam fanatik :grin: )

OK, ja cu to sigurno odraditi, samo bi bilo pozeljno da me potesrtis povremeno... posto ga dugo nisam video...
Silan band... sada cu bas da ih pustim...

Back