Ima li ko kljuc za Net Tv player

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro Tigric, ima li negde probni ključ od recimo 24 sata da vidim kako ovo uopšte radi ?
Mislim, ne želim na net.tv sajtu da im ostavljam podatke pa da me oni još telefonom zovu iz inostranstva - šta treba da mi popiju sav kredit za ključ od 48 sati i još + da koriste moje podatke - e evo im ga što ću da im ostavim :rtfm:

Skinuo sam Net TV plus player sa njihovog sajta, popunio sam formu da bih dobio probni kljuc, a oni su mi u mailu odgovorili da servis nije dostupan za Srbiju. Ha ha , dobar vic. Nude srpske kanale , preko interneta a kao servis nije dostupan u Srbiji . Kao da u Srbiji ima samo dial-up internet....
Mislim da oni gadno kradu kanala pa ih ilegalno prepodaju , pa oni u stvari i nemaju nikakvu licencu za pustanje srpskih kanala.
Ako neko ima drugo misljenje ili ako neko zna zasto u Srbiji servis nije dostupan , molim da mi kaze o cemu se radi.

nesto novo crak za fiber net tv
javite se
i uzivajte u sport klubovre i druge kanale

OVO SHVATI KAKO ZELIS OVAJ DEO FORUMA NISU MALI OGLASI I LICNA PROMOCIJE VEC DEO ZA SAT TELEVIZIJU I NISTA VISE
NEKOLIKO PUTA TE UPOZORAVAM DA NE STAVLJAS SVOJE MEIL ADRESE I SVOJE PODATKE ALI TI NA TO NE REAGUJEM PROSLEDJUJEM OVO DALJE PA CE NADREDJENI DA ODLUCE ZA TVOJE SANKCIONISANJE

42 usd godisnje, odlicna i najjeftinija opcija putem neta da budete u Kontaktu sa domovinom i to direknim prenosmom programa. Ok, ovo je opcija za sve one koji zive i rade van granica Srbije a hteli bi da imaju prenos naseg domaceg stila na svom TVu ;):)

(iz iskustva)

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back