neogeo
Aktivan član
- Poruka
- 1.427
Pa jbt jedino ja odgovorih potvrdno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desavalo mi se to dok sam bila mladjahna...jastuk:...posle 'ebanja ?
koliko puta ste pomislili da bi bilo bolje da nekog sexa nije bilo?...i zasto?![]()
jastuk:@ frozen
zar ti nikad niucemu ne reskiras ? a drugo ,suzi razmisljanja na SEX ...
Heh pa nismo se razumeli... ja sam rekao da sam uvek razmenjivao telefone pre sexa... komuniciramo pre sexa... kao neki normalan red i redosled...blacky333:Pa nis ijer je bila interesantna za to i nista vise!
Ali nikad mi nece biti jasno kako muskarci mogu da spavaju sa nekom samo zato jer je zensko,a pritom je jeezaa![]()
![]()
![]()
Pa kazi sta te muci... ili zauvek cuti...frozen1982.:Ja bi sad nekog nesto pitao....al ne bi da sipadne da opet sebe stavljam u centar paznje.......
Si sinjor...frozen1982.:Nije tebi upuceno Pero,iskuliraj.
jastuk:...posle 'ebanja ?
koliko puta ste pomislili da bi bilo bolje da nekog sexa nije bilo?...i zasto?![]()
:shock: znaci, sa svima se seksas samo jedanput, posle toga im se gubi svaki tragPetar_Pan:Jos nikad nisam imao slucaj da sam razmenuo brojeve telefona posle sexa...
Petar_Pan:Heh pa nismo se razumeli... ja sam rekao da sam uvek razmenjivao telefone pre sexa... komuniciramo pre sexa... kao neki normalan red i redosled...
Ovo drugo ni meni nikad nece biti jasno...
Gazdarica:Desavalo mi se to dok sam bila mladjahna...
Otkad sam odrasla, prvenstveno u glavi, tih problemam nemam...
Savrseno dobro znam s kim hocu seks, a s kim ne...