ima li jos Srba u Beogradu?

filatelista:
ja sam za šalu spreman uvek, ali na nekim opuštenijim i bezbrižnijim temama, šaljivo postavljenim.

Е, онда позови Длакаву стрвину, тј.Ирона.....он има тако невероватан "смисао" за хумор у темама - да ми од њих три дана буде зло...... :lol: :lol: :lol:

eremita:
Има оних који кажу да ЈЕСУ али има и оних Милових који кажу да НИСУ......шта ћеш, слобода да се људи изјасне по сопственој вољи...... 8-)
O.K. eremita, ono jes da je voz otiša al smo toliko isprepletani (taki će mo i osta) da to ni Svevišnji ne bi moga i kad bi šćeo razmrsi. ;)
:lol: :lol: :razz:

monti7-krstas:
O.K. eremita, ono jes da je voz otiša al smo toliko isprepletani (taki će mo i osta) da to ni Svevišnji ne bi moga i kad bi šćeo razmrsi. ;)
:lol: :lol: :razz:

Јес' вала.....али искрено речено сваки онај држављанин ЦГ који дође овде у Бг и почне да ми се керебечи да је Црногорац по националности - за мене је истог тренутка СТРАНАЦ - па да ми је и рођени брат, ма да ми је "из ока испао"..... 8-)

eremita:
Јес' вала.....али искрено речено сваки онај држављанин ЦГ који дође овде у Бг и почне да ми се керебечи да је Црногорац по националности - за мене је истог тренутка СТРАНАЦ - па да ми је и рођени брат, ма да ми је "из ока испао"..... 8-)

no comment :|

Back