ima li hopera????

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
ode Keeper.. i ja osta sama.. :cry: :cry: :cry:

ma tu sam ja, srecan sam sto sam zavrsio projekat pa sad trosim 041.
(al cu da se kajem ujutro :? )
NECES NECES!! vidis kako se ja nisam kajala.. :wink:
a kakav projekat?? :roll:

kakav projekat? drzavna tajna ......
salim se. projekat mog stana/kuce kao funkcionalne celine i kao funkcionalne jedinice u okviru parcele .....
bas je loodilo :?

mortishaaa:
STVARNO!!!!!!! :oops: HVALA!!!!!! Volim te najvise na svetu!! :oops: :oops:

iju, :oops: (Ma i Bog je covek... i on moze da se malo stidi!) ;)

A ono Keeeper-ovo pitanje... salu na stranu, mnogi mi kazu da licim na Isusa kad raspustim kosu... Sad, ja nisam bas siguran u to, ali mozes pitati buljuk ljudi sa foruma koji su me videli (doduse, retko koji su me videli sa raspustenom kosom... evo, pitajte leiasw, ona mi bese davala kompimente za kosu ;) )...

He he... Inco is the supreme ruler!

mortishaaa:
:shock: :shock: culi za ove Irce?? :roll: fenomenalan bend.. iako su black metal.. ja ih obozavam :twisted: narocito ovaj poslednji album.. iako ja imam samo 1 koji je najvise black-erski :roll: al' sam odusevljena.. :P inace ja bas i ne volim black :twisted:
... :wink:
Na osnovu ovoga sto si napisala ja samskontao da ti je to jedini Black koji imas.

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Incognito:
mortishaaa:
znaci da odmah idem o njega.. :lol: 8)

Ma tebi je sve oprosteno... ;) :lol:

ajd' ne ulizuj se Bogu ...
on voli jednako svu svoju decu, znaci i mene :lol:
Nije tacno.. on ne voli LJUDE kao sto si ti!! ne voli vas gresnike :P :P :P :P

gresnici? cut' ti, ko mi kaze, ti sto duvas svaki dan. Boze, jesi znao da ona stalno duva ???

Incognito:
mortishaaa:

iju, :oops: (Ma i Bog je covek... i on moze da se malo stidi!) ;)

A ono Keeeper-ovo pitanje... salu na stranu, mnogi mi kazu da licim na Isusa kad raspustim kosu... Sad, ja nisam bas siguran u to, ali mozes pitati buljuk ljudi sa foruma koji su me videli (doduse, retko koji su me videli sa raspustenom kosom... evo, pitajte leiasw, ona mi bese davala kompimente za kosu ;) )...

He he... Inco is the supreme ruler!

wooow ! Jesus? ... imali smo mi u osnovnoj skoli jednog Jesusa. hehe. i tako smo ga zvali. tj. nisam ja, ja sam bio vrlo pobozan kao klinja (nametnuto) pa nisam smeo tako da se zezam

mortishaaa:
. . .:
mortishaaa:
:shock: :shock: culi za ove Irce?? :roll: fenomenalan bend.. iako su black metal.. ja ih obozavam :twisted: narocito ovaj poslednji album.. iako ja imam samo 1 koji je najvise black-erski :roll: al' sam odusevljena.. :P inace ja bas i ne volim black :twisted:
... :wink:
Na osnovu ovoga sto si napisala ja samskontao da ti je to jedini Black koji imas.
pa da.. a ja imam prvi CD :roll:
A zasto mrzis black?

Cekajte, cekajte... nisam ja na nicijoj strani... Pa ja bre stvaram strane... Vi mozete da budete na mojoj strani... ili da ne postojite...

Dovoljno je da pucnem prstima i da vam planetu pretvorim u veliki svemirski vatromet... To cesto volim da radim... Nemate vi pojma, crvi, kako to lepo izgleda... :twisted: :twisted: :twisted:

No, lepe planete lepo eksplodiraju, a ruzne ostaju ruzne cak i kada pucaju! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Sticajem okolnosti, ne znam zasto, ali sam zenski rod homo-sapiensa smatram svojom najlepsom kreacijom, pa moram da se slazem sa njima... vas sam tek kasnije stvorio, jer nisam mogao da stignem (bio neki interplanetarni rat) da zadovoljim sve dame...

:lol: :lol: :lol:

Back