ima li hopera????

Keeper:
Furerr:
Keeper:
Furerr:
Courtney:
guitarrr_babe:
A sta ti imas protiv celog sveta? Mislim, ponekad delujes tako isfrustrirano... Ili mi se samo cini?
/...me voli Feurera :D On nema nista protiv mene... :? a voli i Kraljevski Apartman :D
Protiv "NIKOGA" od vas nemam nista protiv, da jesi' cuo keeper, a to sto delujem isfrustrirano, hm.............. valjda sam takav. Ceo zivot pisham uz vetar, (volim da drzim svoju stranu makar i protiv CELOG sveta) moguce da je zbog toga. U ostalom tako sam poceo da slusam Nirvanu.

P.S. Me voli Cortney, :) . Me LIKE everybody else.

mani se nirvane. kad sam ja ulazio u pubertet i bio sav isfrustriran nirvana mi je dolazila samo kao so na ranu i drzala me skenjanog godinu dana. moja preporuka je Pink Floyd, leci sve zemaljske probleme i sitne frustracije okolinom
Keeper nadam se da si ovo uradio ne namerno je nemam nameru da se svadjam jos jednom. :?: Citiram "kad sam ja ulazio u pubertet" ja sam godinu dana mladji od tebe. Ne 10 god. :!:
:roll:

ja sam naveo svoj slucaj, sto ne znaci da sam isto to rekao za tebe. i dao sam ti fin savet, a ako ces ti opet da me docekujes na noz to tebi "sluzi" na cast ......
Ne docekujem te na noz. Nego ne mogu da ocenim dal' me podjebavas ili ne. Nadam se da je ono drugo, jer mi je dokurculo ovo ne/konstruktivno prpucavanje. Ali opet ako ne zavrsimo s tim (nego jednostavno prekinemo sad) to ne moze da izadje na dobro jer kad tad to ce opet da ispliva.

P.S. Sensearly yours Furerr (kako se menja nick nisam lepo napisao ne pise se furerr nego fuhrer)

Anonymous:
Keeper:
Furerr:
Keeper:
Furerr:
Courtney:
guitarrr_babe:
A sta ti imas protiv celog sveta? Mislim, ponekad delujes tako isfrustrirano... Ili mi se samo cini?
/...me voli Feurera :D On nema nista protiv mene... :? a voli i Kraljevski Apartman :D
Protiv "NIKOGA" od vas nemam nista protiv, da jesi' cuo keeper, a to sto delujem isfrustrirano, hm.............. valjda sam takav. Ceo zivot pisham uz vetar, (volim da drzim svoju stranu makar i protiv CELOG sveta) moguce da je zbog toga. U ostalom tako sam poceo da slusam Nirvanu.

P.S. Me voli Cortney, :) . Me LIKE everybody else.

mani se nirvane. kad sam ja ulazio u pubertet i bio sav isfrustriran nirvana mi je dolazila samo kao so na ranu i drzala me skenjanog godinu dana. moja preporuka je Pink Floyd, leci sve zemaljske probleme i sitne frustracije okolinom
Keeper nadam se da si ovo uradio ne namerno je nemam nameru da se svadjam jos jednom. :?: Citiram "kad sam ja ulazio u pubertet" ja sam godinu dana mladji od tebe. Ne 10 god. :!:
:roll:

ja sam naveo svoj slucaj, sto ne znaci da sam isto to rekao za tebe. i dao sam ti fin savet, a ako ces ti opet da me docekujes na noz to tebi "sluzi" na cast ......
Ne docekujem te na noz. Nego ne mogu da ocenim dal' me P0rjebavas ili ne. Nadam se da je ono drugo, jer mi je D0kurcilo ovo ne/konstruktivno prpucavanje. Ali opet ako ne zavrsimo s tim (nego jednostavno prekinemo sad) to ne moze da izadje na dobro jer kad tad to ce opet da ispliva.

P.S. Sensearly yours Furerr (kako se menja nick nisam lepo napisao ne pise se furerr nego fuhrer)
Kakvo je ovo sr@nje nisam znao da postoji cenzura.

. . .:
Ja sam cuo za njih i ono OK su. Ima i boljih. Sto se tice zadnjeg albuma. . . To je sve sem Black Metala. Od njih sam slusao prvi i poslednji i dosta su razliciti, prvi jeste Black, ali poslednji definitivno nje. Mada ima dobrih pesama kao sto su "Ride On" i ona posle te.
nisam ja rekla da je poslednji.. slazem se poslednji nije nikako.. :roll: al' je meni omiljeni.. :wink:

MUZIKA JE DEO UMETNOSTI ZIVOTA, A NJENA FILOZOFIJA SE NAJVEROVATNIJE POISTOVECUJE SA STOISTIMA:KROZ BILO KAKVU NEVOLJU PROLAZIS LI,NADJI SNAGE U SEBI I KROZ MIRNO DELO ISKAZI SVOJA NACELA-PRINCIPE I DAVAJ UMETNOSTI NAJVISE I ONO STO JE SVETU POTREBNO-UNIVERZALNU ISTINU!!

Courtney:
Keeper:
Courtney:
Keeper:
cekaj cekaj ... nikad nisam isao u forum "religija", svi tako pricate o tome kao da je to mesto gde drzite dusevno obolele surfere ... sta je to tako strasno tamo? da udjem i da pogledam ili ne? :roll:
jer ce me pojesti baba-roge ako vidim? :shock:
Idi,vidi... :twisted:

ne smem ... :roll:
:lol: :lol: :lol: :twisted: Ma,ajde,nema nista strasno... :twisted:
nista se ne brini.. ja i courtney cemo da ti cuvamo ledja :lol: :lol:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
heheheh ..... ma znam ja, ne bi ni smela meni nista :lol:
nadjodjila ???
u, je, mislim da tu rec nismo ucili u skoli 8)
mogli bismo da dopunimo nas jezik, a?
to je moja hemicarka iz O.S. stalno pricala :!:
Ispravka ne ne bi SMELA, nego ne bi HTELA.. smela bih ja :lol:

ti bi kao SMELA. PppPPP
hehehhehe.
ajd' da te vidim ..... :lol:
a ti mi kao neverujes
oces batine, a? 8) :?:

batine ???
AAAAAAAAAAAJ
pa zar MENE?
bawling.gif

mortishaaa:
Keeper:
eh, dete, dete .....
tako mlada a tako ... naduvana :lol:
sta da radim s tobom? da te kazem mami ..... ?
hmmmmm .......
ehm ...
....
ehe ......
znam ja da me ti neces odati.. :wink:
e sinoc mi pukla veza, a meni se spavalo pa me mrzelo da se ponovo konektujem :wink:

no frxe.
ako mene sad odjednom nestane to je zato sto nemam vremena, trenutno sam u minusu :roll:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
eh, dete, dete .....
tako mlada a tako ... naduvana :lol:
sta da radim s tobom? da te kazem mami ..... ?
hmmmmm .......
ehm ...
....
ehe ......
znam ja da me ti neces odati.. :wink:
e sinoc mi pukla veza, a meni se spavalo pa me mrzelo da se ponovo konektujem :wink:

no frxe.
ako mene sad odjednom nestane to je zato sto nemam vremena, trenutno sam u minusu :roll:
NJAH NJAH.. a je se bas cudila kako si stalno na netu.. kad god da dodjem :shock:

Back