Gost
Ne docekujem te na noz. Nego ne mogu da ocenim dal' me podjebavas ili ne. Nadam se da je ono drugo, jer mi je dokurculo ovo ne/konstruktivno prpucavanje. Ali opet ako ne zavrsimo s tim (nego jednostavno prekinemo sad) to ne moze da izadje na dobro jer kad tad to ce opet da ispliva.Keeper:Furerr:Keeper nadam se da si ovo uradio ne namerno je nemam nameru da se svadjam jos jednom.Keeper:Furerr:Protiv "NIKOGA" od vas nemam nista protiv, da jesi' cuo keeper, a to sto delujem isfrustrirano, hm.............. valjda sam takav. Ceo zivot pisham uz vetar, (volim da drzim svoju stranu makar i protiv CELOG sveta) moguce da je zbog toga. U ostalom tako sam poceo da slusam Nirvanu.Courtney:/...me voli Feureraguitarrr_babe:A sta ti imas protiv celog sveta? Mislim, ponekad delujes tako isfrustrirano... Ili mi se samo cini?On nema nista protiv mene... :? a voli i Kraljevski Apartman
![]()
P.S. Me voli Cortney,. Me LIKE everybody else.
mani se nirvane. kad sam ja ulazio u pubertet i bio sav isfrustriran nirvana mi je dolazila samo kao so na ranu i drzala me skenjanog godinu dana. moja preporuka je Pink Floyd, leci sve zemaljske probleme i sitne frustracije okolinomCitiram "kad sam ja ulazio u pubertet" ja sam godinu dana mladji od tebe. Ne 10 god.
![]()
![]()
ja sam naveo svoj slucaj, sto ne znaci da sam isto to rekao za tebe. i dao sam ti fin savet, a ako ces ti opet da me docekujes na noz to tebi "sluzi" na cast ......
P.S. Sensearly yours Furerr (kako se menja nick nisam lepo napisao ne pise se furerr nego fuhrer)
. Me LIKE everybody else.
Citiram "kad sam ja ulazio u pubertet" ja sam godinu dana mladji od tebe. Ne 10 god.