ima li hopera????

cekaj cekaj ... nikad nisam isao u forum "religija", svi tako pricate o tome kao da je to mesto gde drzite dusevno obolele surfere ... sta je to tako strasno tamo? da udjem i da pogledam ili ne? :roll:
jer ce me pojesti baba-roge ako vidim? :shock:

mortishaaa:
cek da vas pitam.. Da li Pakao postoji? sta vi mislite? obozavam to da pitam ljude.. :lol: ja imam teoriju, al' cu reci tek nakon sto cujem vas.. 8)

pakao?
evo sta su o tome rekli Mejdeni i sa cime se ja slazem (verovatno ovo mnogi od vas znaju): hell ain't bad place, hell is from here from eternaty :lol:

mortishaaa:
i ti to tek sad kazes??!! :shock: :shock: :P
mislim.. ja ni ne bih mogla.. :roll: moram na maraton :evil:

heheheheh. moracu da upalim televizor malo kasnije ......
"...i nasa mlada takmicarka pod pseudonimom mortishaaa posle dva i po sata teske trke ulicama beograda stize na cilj PRVAAAAAAAAAA. ostavila je iza sebe takmicare iz Tanzanije, Letonije, Nikaragve i Zapadne Samoe"
:lol:

Keeper:
mortishaaa:
i ti to tek sad kazes??!! :shock: :shock: :P
mislim.. ja ni ne bih mogla.. :roll: moram na maraton :evil:

heheheheh. moracu da upalim televizor malo kasnije ......
"...i nasa mlada takmicarka pod pseudonimom mortishaaa posle dva i po sata teske trke ulicama beograda stize na cilj PRVAAAAAAAAAA. ostavila je iza sebe takmicare iz Tanzanije, Letonije, Nikaragve i Zapadne Samoe"
:lol:
znaci videli ste me :!: JUPI!!!!! :twisted:

:shock: :shock: culi za ove Irce?? :roll: fenomenalan bend.. iako su black metal.. ja ih obozavam :twisted: narocito ovaj poslednji album.. iako ja imam samo 1 koji je najvise black-erski :roll: al' sam odusevljena.. :P inace ja bas i ne volim black :twisted:
... :wink:

Ljudi svima nama je muzika veci deo zivota bilo da je sviramo ili samo uzivamo u njoj, ali pitanje je sta mi u stvari ocekujemo od nje i sta nam ona u stvari pruza.
Mene iskreno zanima vase misljenje o filozofiji muzike. Ovde pre svega mislim na zivot i delo Branimira Stulica( Azra)! A, sta kazete ? Jeste li ikad zaista slusali njegovu pouku i reci njegove muzike... I vise od muzike i jace od filozofije... Ako i vi to cenite kao i ja stavite po koju rec, a za pocetak evo moje omiljene pesme: Kurvini sinovi

dobro pitanje ... :lol: filozofija muzike.
sto se mene tice, meni je muzika hrana za srce i pomalo i dusu, kako koja muzika. od nje ocekujem mnogo pitanja i jos vise odgovora ... dakle, ocekujem nove poglede, nove vidike, nove stvari za razmisljanje, i nove nauke.
a sta mi daje? pa u glavnom sve to. ali ne bas svaka muzika, naravno.

Keeper:
u martinkama? :shock:
morala si cak i tada da budes u fazonu il' nemas sta drugo da obuces? :lol: heheh.
bogami, dosta je 5km, nije za zezanje ... :roll:
pa gledaj od dubokih nemam nista drugo.. a od patika imam samo starke i jos jedne koje su udobne, ali su sad nakon pranja.. gadne.. prevrnuta koza, a ko da su od kartona.. :lol: a 5km nije uopste malo!!!
P.S. ja nisam trcala :wink:

Back