guitarrr_babe
Domaćin
- Poruka
- 4.381
Jooooooooj, ovo ce se pretvoriti u jednu od onih smrdljivih i dosadnih tema sa foruma "Religija". NE DAJTE MUZIKU, POSLEDNJE UTOCISTEEEEEE!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mortishaaa:cek da vas pitam.. Da li Pakao postoji? sta vi mislite? obozavam to da pitam ljude..ja imam teoriju, al' cu reci tek nakon sto cujem vas.. 8)

mortishaaa:i ti to tek sad kazes??!! :shock: :shock:![]()
mislim.. ja ni ne bih mogla..moram na maraton
![]()

znaci videli ste meKeeper:mortishaaa:i ti to tek sad kazes??!! :shock: :shock:![]()
mislim.. ja ni ne bih mogla..moram na maraton
![]()
heheheheh. moracu da upalim televizor malo kasnije ......
"...i nasa mlada takmicarka pod pseudonimom mortishaaa posle dva i po sata teske trke ulicama beograda stize na cilj PRVAAAAAAAAAA. ostavila je iza sebe takmicare iz Tanzanije, Letonije, Nikaragve i Zapadne Samoe"
![]()
JUPI!!!!! mortishaaa:nisam ja nista lose mislila..a nisam ni antihrist, a ni neki verski zaludjenik..
![]()

inace ja bas i ne volim black nista me ne pitaj!! znaci isla sam svih 5km.. i to u martinkama, noge su mi otpale.. moljakala sam ortkakinju da idemo precicom.. al' ona nije htela da vara :shock: zamisli!!Keeper:i jesi li se natrcala? bice upale misica sutra ujutro?![]()

heheh.
filozofija muzike.pa gledaj od dubokih nemam nista drugo.. a od patika imam samo starke i jos jedne koje su udobne, ali su sad nakon pranja.. gadne.. prevrnuta koza, a ko da su od kartona..Keeper:u martinkama? :shock:
morala si cak i tada da budes u fazonu il' nemas sta drugo da obuces?heheh.
bogami, dosta je 5km, nije za zezanje ...![]()
a 5km nije uopste malo!!!5km nista????? :shock: u kom si ti svetu??die_happy:ma nije 5 km nista narocito, ali martinke????
radije bosa nego u njima
:wink:mortishaaa:5km nista????? :shock: u kom si ti svetu??die_happy:ma nije 5 km nista narocito, ali martinke????
radije bosa nego u njima![]()
![]()
:wink:
:wink:
mnogo mi dosadno pa zato.. nisam se dovoljno iscrpela na maratonu..