ima li hopera????

Alo BRe!fegeti sve vas pozdravljam i vi sto me mrzite i vi sto me volite ma sve u svemu dacu vam neku Rimu ***** jedne ajde Dollare ako smes na Fristajl tu prozivas Komara ma i on te osurio jer imas nesto protiv Struke e amateru glupi.......DEMIAN...PEACE svima Yu Bassivity Oneya i REXXXONA to jest Ja a u BRe e jer ima neko neki kes na zajam vracam posle drugog albuma...12345678900-987654321...
PIS aj cao

Moj komentar je....WOW...Bebo, svaka ti cast...
Ako je neko citao ovo i kao i ja slusao Uriah Heep i Pink Floyd u isto vreme zna kako sam se osecao dok sam citao...
:D :D :D :D Seko od tebe nista manje fantasticno nisam ni ocekivao... odusevila si me

Lucky girl:
porucila bih samo britgirl da ne prica gluposti.svako ima pravo na svoje misljenje.a to da li su kristinini tekstovi bolji,bas i ne bih rekla.da li si cula everytime,shadow i jos neke prethodne balade sa ranijih britninih albuma.uostalom ako tvrdis da britni ne zna da peva i da nema dobre tekstove sto je slusas?
slusaLA...veruj mi znala sam,i nazalost jos uvek znam,sve njene pesme... :roll:
tekstovi su ocajni,mada ne mogu da je krivim,ne pise ih sama :lol:

Guitar Pro radi sledece. Sam format koji koristi GP moze da sadrzi midi, tablaturni prikaz tonova, stihove pesme i sve to za neogranicen broj instrumenata.

Kako sve funkcionise:

Mozes da unosis note i taktove direktno na tablaturu ili da importujes iz midi fajla (dakle ne moze real-time, mora prvo da bude snimljeno u midi formatu). Malo doteras, ubacis stihove, mozda jos neki instrument i to je to. Mislim da ako imas vise instrumenata mora svaki da bude u posebnom midiju. Mislim da nije u stanju da iz visekanalnog midija izvadi sve instrumente.

U svakom slucaju mozes da odes na www.mysongbook.com i skines neki od mnogo, mnogo hiljada vec napravljenih fajlova i vidis kako to sve izgleda.

Neki od ovih fajlova su neverovatno dobro uradjeni i predstavljaju odlicnu pomoc ukoliko zelis da na brzinu naucis da sviras neku pesmju.

Führer.:
Guliverr:
Ej smiri se bre sta se primas ! Necu da kazem da nemas pravo da komentarises imas! mada nije uputno govoriti o necemu nepoznatom. Ipak svi znamo o kom se spotu i pesmi radi pa ti imas pravo da o ovome govoris a ja sam samo konstatovao da mi nije bas najjasnije da li slusas HIP-Hop uopste. No to si razjasnio i u redu je! Iskreno govoreci ni ja nisam neki strastveni obozavalac ove muzike ali ni protivnik.

Dalje, ostajem pri stavu da je glupo sto ih nazivas pedofilima. Ta devojka od 16 god u spotu je zbog slusalaca grupe CYA. Dakle zbog populacije koja ima izmedju 12-20god(bar vecina).Nije ona tu zbog clanova grupe!

Potom ,deo recenice " da zakljucimo " je lapsus i navika u mom izrazavanju. Ok prihvatam gresku trebalo je da stoji da ZAKLJUCIM.

Medjutim, vidim pises o nekoj UMETNICKOJ SLOBODI! Sta ti zamisljas da si Ivo Andric ili Lav Tolstoj. U tom slucaju OK.

A sto se tice pitanja " ZASTO TROSIM RECI" odgovor je: zato sto i njih i vremena imam na pretek pa malo UBIJAM DOSADU!

A ovo TAMO NEGDE IZA DUGE sto ti toliko smeta je iz mog profila i to su stihovi jedne pesme.

Dalje , nemoj da umisljas da ja branim grupu CYA. Boze sacuvaj ! Ali iskreno se nadam da si jedini koji ih mrzi. Jer muziku i grupe ne treba da mrzimo , vec treba da ih slusamo ili da ih ne slusamo. To je poenta citave price! JA IH NE SLUSAM KAO STO IH I MNOGI NA OVOM FORUMU NE SLUSAJU. ALI JA IH NE MRZIM.

E, ona je M A L O L E T N A i to je bila poenta moje price. Bukvalisto!

Da, tacno! Ja mislim da sam umetnik........ e ajde se vrati i procitaj lepo sta sam napisao, pa se javi uciteljici mislim (znam) da ima nesto da ti kaze.

I prestani da mi se pravdas! Smaaaras me.

To iz tvog profila mi smeta jer se brinem za sebe. Shvatam da se sa nekim cvetic-leptiric-baletcska-papucica tipom rasprvaljam o nekim motiksima kojima jos uvek viri slama iz bulje. Eto zato mi smeta.
Ne umisljaj! Ko ti se bre pravda? ala lupas! A ti kada govoris o necemu govori argumentima. ada ti pobijem argumente priznaj to i cuti. Dakle ljudi nisu PEDOFILI. A ti si IVO ANDRIC( to ti kazes)! :shock: :lol:

Kad_LupimLupim:
Nikad nisam obracao paznju na ovakav tip festivala, a i vecinu ljudi koji gostuju na istim (cast izuzecima), al moram priznati da sam zapazio one dve Julije. Bash su odudarle od proseka, a i ovo im prvo pojavljivanje kolko sam shvatio!
Nisam slusao ostale, al ova njihova pesma Ko Si BRE Ti, misim da ima potencijal da postane hit!
A i dobre su obe... misim da sam ih vidjao ovde po centru, uvek idu u paketu.
Brate to su mi ortakinje iz srednje.Jeste stalno idu zajedno!Ali su obe kreteni zesci.Pa njih cela skola zeza!Brate ako te intresuju neki jos detalji zasto ih zezaju,gde zive javi mi se na PM.!!Mene one strasno nerviraju!

pokojna:
Public Image Limited su Fenomenalan Punk rock bend!kao sto rece osnavao ga je Jonh Lydon(Johnny Rotten) posle raspada Pistolsa.

PIL je bend koji je prakticno pokrenuo new wave, a to nije isto sto i pank rok - to vec spada pod odrednicu post-pank. Malo me nerviraju te kriticarske zavrzlame, post-ovo, post-ono (post-pank, post-new wave, sad je cak aktuelan post-rock), ali ipak pomazu da se smanji zbrka. PIL ipak nije pank bend.

Back