ima li hopera????

Anonymous:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Lepo. Ili mu pokazati gde je pogresio/le, a ako i dalju bude trvrdio/le istu glupost otfikariti im jezik da nebi vise pricao/le gluposti :twisted:
Mislim Nightwish Black. . . Daj. . . :twisted: A za Maiden pa ljudi grese :D
Da,slazem se da nekome(kao sto sam ja,a ne decku koji vazi za metalca!) Bruceov vokal moze da zvuci kao power,ali nazalost,ova rasprava se pretvorila u smisljanje kazne za MENE,jer ne slusam Obitary (a ne kao sto su neki rekli,ne znam sta je to!)! :cry:
Pa sta ako neslusas? I dalje si ziva i zdrava.
Aha! 8)
I gde je onda problem?
He,volim kad mi neko vrati veru u ljude!Hvala :D !

Courtney:
Anonymous:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Lepo. Ili mu pokazati gde je pogresio/le, a ako i dalju bude trvrdio/le istu glupost otfikariti im jezik da nebi vise pricao/le gluposti :twisted:
Mislim Nightwish Black. . . Daj. . . :twisted: A za Maiden pa ljudi grese :D
Da,slazem se da nekome(kao sto sam ja,a ne decku koji vazi za metalca!) Bruceov vokal moze da zvuci kao power,ali nazalost,ova rasprava se pretvorila u smisljanje kazne za MENE,jer ne slusam Obitary (a ne kao sto su neki rekli,ne znam sta je to!)! :cry:
Pa sta ako neslusas? I dalje si ziva i zdrava.
Aha! 8)
I gde je onda problem?
He,volim kad mi neko vrati veru u ljude!Hvala :D !
Molim i drugi put :)

Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Kratko i jasno NE!
Brate,prvi koji je pogodio/la temu!Samo pogledaj o cemu smo mi sve pricali...Hvala na odgovoru,imas isto misljenje kao i ja.Jos ako bi hteo/la da odes na "Moze li nekoda slusa i black i trash i power?" i tamo kazes svoje misljenje,bila bih ti veoma zazvalna.
P.S.Pisem kao da sam pametnija nego sto jesam jer mi se spava...
Ako se dobro secam ja sam ti tamo prvi i ostavio svoje misljenje.
E,pa vidis da si se potpisao...
Kao sto jesam. . .
Jao,opusteno nisam izvalila...Boze koji sam ja debil...izvini :oops:
Ko radi taj i gresi. . . Kako je govorila moja prof.

Courtney:
Nancy:
...a ti corey, ko i svaki zatucani metallac...
Sta OVO treba da znaci?Inace,nisam za to da ubijemo Em-a,samo da ga malo povredimo,po mogucnosti da ga udarimo u glavu,pa da postane naki rocker... :D

To je odlichna ideja!BRAVO! ALi iskreno, ja mislim da se mozak ispran repom i hip-hop - om ne moze prepraviti. ALi vredi pokushati pa shta bude! :twisted:

E, klinci neizivljeni, ajde se smirite malo... kad vam bude mozak FUNKCIONISAO , onda cete shvatiti sta govorite...

Zasto gajiti mrznju prema nekome??
ZNAM da me sada ne razumete, ali to je samo zato sto ste mali... i jos niste dovoljno sazreli da biste shvatili ono sto pisem...

Ovo je krajnje jadno i besmisleno...

Kao da mu nesto stetite time sto pisete jednu recenicu o njemu, gde upotrebljujete neke psovke... na nekom srpskom forumu... SVASTA!

:roll:

Nemam reci za ovu nebulozu i glupost 8)

MAX:
Sta serete bre ****** jedni?! Ne znate ni ko je Eminem a pljujete ga!!! Seljacine!!!
EEEEEEEEEEE,polako,bre!KO ne zna ko je Em?Ponavljam,ja ne pljujem po onome o cemu ne znam nista!On je imao ideju koju je donekle uspeo da ostvari.Hteo je da sokira,da ga se plase,da misle da je lud i ...da ga obozavaju!Necu da ulazim u to da li je od pocetka imao zelju da napravi sto vise love,ali izgleda da mu je to sada jedini cilj!Ma daj,ajde uporedi "KIM",mozda njegovu najiskreniju i najbolesniju pesmu sa "LOSE YOURSELF",koja prakticno ne govori ni o cemu,shvatices...

Courtney:
MAX:
Sta serete bre ****** jedni?! Ne znate ni ko je Eminem a pljujete ga!!! Seljacine!!!
EEEEEEEEEEE,polako,bre!KO ne zna ko je Em?Ponavljam,ja ne pljujem po onome o cemu ne znam nista!On je imao ideju koju je donekle uspeo da ostvari.Hteo je da sokira,da ga se plase,da misle da je lud i ...da ga obozavaju!Necu da ulazim u to da li je od pocetka imao zelju da napravi sto vise love,ali izgleda da mu je to sada jedini cilj!Ma daj,ajde uporedi "KIM",mozda njegovu najiskreniju i najbolesniju pesmu sa "LOSE YOURSELF",koja prakticno ne govori ni o cemu,shvatices...

Right on Courtney !!!!!!
On je jos i bio podnosljiv kad je napisao Kim ali za godinu-dve
ce pevati nesto u fazonu kes kolica. Reperi bolje pocnite da slusate pravu muziku umesto sto je pljujete

nirv_ana:
Courtney:
MAX:
J :lol: U TI DA SE SLAZES SA MNOM?MA STA CE TO BITI... :lol:

Right on Courtney !!!!!!
On je jos i bio podnosljiv kad je napisao Kim ali za godinu-dve
ce pevati nesto u fazonu kes kolica. Reperi bolje pocnite da slusate pravu muziku umesto sto je pljujete

mortishaaa:
Kako dobra tema, zar ne? Cak ni nema veze sa muzikom!!! :lol: Ali ako hocete pisite, sta vam padne na pamet! E i jedno pitanje, vezano za muziku, gde kupujete CD-e, naravno pitam za metal i rock, i sl. :lol:

ja cd-ove kupujem u cd-shopu, a verujem i svi ostali :lol: :lol: :lol:
heheheh. samo moram da idem u novi sad po to, jer u ovoj smrdljivoj rupi gde ja zivim ne znaju ljudi sta je to pa nema ni radnji sa cd-ovima, izes ga, ovde se kupuju samo hleb, mleko i motike :D

mortishaaa:
Kako dobra tema, zar ne? Cak ni nema veze sa muzikom!!! :lol: Ali ako hocete pisite, sta vam padne na pamet! E i jedno pitanje, vezano za muziku, gde kupujete CD-e, naravno pitam za metal i rock, i sl. :lol:
Ja sam,kad sam bila u CG nakupovala toliko diskova...ma tamo imas ono sto kod nas u ludilu ne bi mogao da nadjes...kupila sam "Nevermind","In utero","Insecticide"...,od AC/DC "Let there be rock",od Maidena "Piece of Mind","The number of the beast","Killers"...ma necu vise da nabrajam,boli!

Back