ima li hopera????

mortishaaa:
Führer.:
Skreces temu. Ako neces ovako da kazes posalji PP (u poverenju), a ako neces uopste da kazes ok ja te razumem.
ma salim se, nemoj odmah da se ljutis :cry:
sto se tice konc. rekoh da ih ne volim.. mada cu mozda i ici kad mi vi svi vec kazete da idem :lol: neam sta posebno da kazem.. nemam neki razlog ni da idem, ni da ne idem :wink:
E a pazi ovo ja tebe teram da ides, a ja uopste ne idem sa vama, a oni koji bi trebalo da idu sa tobom premudro cute. Ipak ne bih te terao da ides da ne mislim da ce biti SRAVA 8)

Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
Skreces temu. Ako neces ovako da kazes posalji PP (u poverenju), a ako neces uopste da kazes ok ja te razumem.
sto se tice konc. rekoh da ih ne volim.. mada cu mozda i ici kad mi vi svi vec kazete da idem :lol: neam sta posebno da kazem.. nemam neki razlog ni da idem, ni da ne idem :wink:
E a pazi ovo ja tebe teram da ides, a ja uopste ne idem sa vama, a oni koji bi trebalo da idu sa tobom premudro cute. Ipak ne bih te terao da ides da ne mislim da ce biti SRAVA 8)
A zasto ne ides???????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: MORAS!!!!! kad mene teras moras i ti :evil:
vidis, kazem da me ne vole i da nece da idem sa njima :cry:
a to SRAVA.. jel to opet nesto na moj racun? tj na racun moje razdrndane tastature :?

Jazz muzika je puna prica, pricica, legendi, anegdota, pa verujem da je svako cuo bar neku!!!
npr. Jaco Pastorius, najbolji jazz fusion bassista, inace junkie, uvek pocepan, drogiran, prljav, bio je pozvan na koncert Eric Claptona kao pochasni gost! I nesto malo pre pocetka svirke, Jaco je izasao da ispusi cigaretu ispred kluba gde je trebao da nastupi, i kad je posao da udje isprecilo mu se obezbedjenje i nije ga pustalo jer je bio sav nikakav i neugledan, on kao:pa ja sam Jaco Pastorius, veceras nastupam sa Claptonom!Obezbedjenju je prekipelo jer mu nisu verovali, jos su mislili da ih zeza, pa su ga pretukli na smrt, kasnije je podlegao povredama i umro...strasno

Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
Ides s nama :!:

@ svi ostali: Tema je otvorena da bi bila jedina. tj. da ih ne bi bilo vise, mislim sta ima da vam objasnjavam, moj forum... :P :lol: :lol:

Nema jos Sillicon Pack-a finalne verzije, ali zato ima SP 1 beta... Nezgodan je sto ima tendenciju ispadanja i eksplodiranja u zonama sa nizim pritiskom, narocito na visokim planinama i u avionima...

Na stabilnosti jos uvek rade ljudi iz Ceca Studio-a, dok grupa Obilic radi na finalnom obliku SP-a... ;)

Back