a jel se dobije nesto za dz. kada downloadujes sve zajedno :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:Ernesto_Che:i da nas pretuce jer, zaboga, ona je tako opasna!!!
ona, onako velika, bas je do jaja. al bukvalno
masna fora, necu vishe ...... c c c ......
jao ne mogu da verujem!!!stivlim:mortishaaa:tako je SLOJA RULZIncognito:Ne dirajte mi Stoyu!!! ... Ona je ogledalo naseg naroda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tish nemoj tako nije Stoya Sloja , bas si nevaljala
Tako je da se odmah postidis ili pravac streljanastivlim:DJ_MaRe:Stoya nije lepa, ali je zato glupa...
Sad idi u cosak i stidi se zbog ovakve izjave. Nemoj ti nasu Stoya-u tako.
Zamalo da pomislim da je "ovo" postao neki novi trend. Ustvari i jesam pomislio.guitarrr_babe:Cekaj! Stani! Na moru sam pd 22. Uh, dobro, tad sam tu. Pade mi kamen sa srca!!!
To neodlazenje na koncert Metalike.guitarrr_babe:khm, a sta? Mislim, sta je novi trend?
naravno, a ja sam ga izmislila 8)Führer.:To neodlazenje na koncert Metalike.guitarrr_babe:khm, a sta? Mislim, sta je novi trend?
E da sto neces da ides ono ne volim ih nezvuci ubedljivo kao da to nije jedini razlog.mortishaaa:naravno, a ja sam ga izmislila 8)Führer.:To neodlazenje na koncert Metalike.guitarrr_babe:khm, a sta? Mislim, sta je novi trend?
ne zvuci se pise ovakoFührer.:E da sto neces da ides ono ne volim ih nezvuci ubedljivo kao da to nije jedini razlog.mortishaaa:naravno, a ja sam ga izmislila 8)Führer.:To neodlazenje na koncert Metalike.guitarrr_babe:khm, a sta? Mislim, sta je novi trend?
Skreces temu. Ako neces ovako da kazes posalji PP (u poverenju), a ako neces uopste da kazes ok ja te razumem.mortishaaa:ne zvuci se pise ovakoFührer.:E da sto neces da ides ono ne volim ih nezvuci ubedljivo kao da to nije jedini razlog.mortishaaa:naravno, a ja sam ga izmislila 8)Führer.:To neodlazenje na koncert Metalike.guitarrr_babe:khm, a sta? Mislim, sta je novi trend?![]()
![]()
a u drugm delu recenice sam se izgubila![]()
JA??? :shock: ma kakviFührer.:lenjivica.mortishaaa:ja imam caletovu akusticnu.. ali odustadoh od toga..ops:
ne znam zasto...
![]()
![]()
![]()
![]()