ima li hopera????

Sećate li se tog doba? Početkom godine smo se smarali sa Natalie Imbrugliom i All saints i sve je bilo nekako otužno u mom gimnazijalskom svetu,a onda je došla ta jesen i počela su da se dešavaju čuda....Garbage-Version 2.0,Placebo-Without You I'm Nothing,Smashing Pumpkins-Ava Adore,Catatonia-International Velvet,Cardigans-Gran Turismo,Skunk Anansie-Paranoid and Sunburnt,Hole-Celebrity Skin,Republica-From Rush Hour with Love....i da ne nabrajam dalje a bilo je još toga.Šta mislite,da li je to bila magija i da li će se ta zlatna vremena ikad ponoviti? :cry:

Meni su nesto zlatna vremena bila kraj 1999 i pocetak 2000, pa kraj 2001,ali posto imam dovoljno malo godina sigurno ce ih biti jos, nesto mi se svidja gomila stvari u poslednjem vreme, tacnije gomila svacega bas sam sinoc otkrio da imam Steve Lawler koji btw. dolazi na Exit i koji je napravio super house, a pored toga trenutno otkidam na Placebo, Muse i UNKLE vise ne znam koju muziku slusam.

Stvarno,ima milion na kvadrat tema o LP i sve su iste!A isto i za hip hop!Nemojte da otvarate teme koje vec postoje...Vise ni ne dolazim na ovaj topic zbog tih tema...smorim se cim vidim:
-Linkin park
-Shinoda
-Chester
-Neki drugi clan Linkin Parka
-Koji je najbolji spot LInkin parka
-Koja je najbolja pesma od Linkin Parka
-Opet Shinoda
-Opet Chester
-Ko voli Linkin Park
...
itd
Prekinite vise,mislim OK su oni ali zasto ste tako opsednuti time?!?

Back