ima li hopera????

Heh... kako ja sporo razmisljam :roll: mislim, ranije sam ja to ukapirala, al nisam isla na net... ma da, sad se ja samo izvlacim :lol:

To BWFM - Pa ti si bio na Invaziji? :lol:
Nesto ranije si rekao da mozda ne ides (bolestan), pa ja zaboravila... :roll:
dakle... jesi?

stivlim:
Moloko su odlicno svirali i bas Moloko je doveo oko 50000 ljudi na tvrdjavu. Najvise ljudi, mozda i vise nego na Main stage je na Dj stage, e sad sto ljudi koji
ne slusaju narodnjacine vise slusaju elektronsku muziku
od rock-a to je druga prica. Organizatori prave festival da bi zaradili pare, a ne da bi ugodili nekolicini. A na Exit-u koliko se secam, nastupala je vecina domacih bendova. Slazem da treba dovesti dobe strane rock grupe. A koncert godine je poslednji put valjao 2000. godine. Zar nije malo glupo svake godine slusati iste domace rock bandove?
Koncet godine je nazalost u kvalitetu propao i pre 2000. godine...pa ne bi bilo tako lose da na exitu bude i malo vise rock muzike na main s....

Mislim da su lolipop tri glupe,isfolirane(i jos mnogo toga)devojcice koje skacu okolo i "pevaju" neke glupave pesmice,poput eci peci pec,ti si mali zec(mislim,ne pevaju one to,ali nesto vrlo slicno,bar ono sto sam ja cula)

sve u svemu-odvratnije ne moz' bit'

LePiaf:
Keeper:
ajd da ima dobre muzike na exitu pa da vredi ..... al fore moloko i "stotinu DJ-eva", uz vrlo vrlo retke prave muzicare, ne vredi.
...
al njega nece ukinuti jer nekima ocito koristi ...

Licno mi je zao sto Exit nije ostao na kursu elektronske muzike i sto se sa nekakvim Iggy Pop-ovima podilazi neznamkome. Al' 'ajde.

I naravno da koristi. I to ne nekima, vec mnogima. Meni, izmedju ostalih. Sta je problem sa tim?

elektronikom se podilazi ne znam kome, verovatno "svetskim" trendovima. da organizator zeli da zaradi dobre pare, doveli bi za svaki dan po nekog od gomile dobrih ..... ja mislim da bi za metaliku/mejdene i stinga/ claptona doshlo vishe mase no na nedelju dana uvrtacha gramofona.

Keeper:
LePiaf:
Keeper:
ajd da ima dobre muzike na exitu pa da vredi ..... al fore moloko i "stotinu DJ-eva", uz vrlo vrlo retke prave muzicare, ne vredi.
...
al njega nece ukinuti jer nekima ocito koristi ...

Licno mi je zao sto Exit nije ostao na kursu elektronske muzike i sto se sa nekakvim Iggy Pop-ovima podilazi neznamkome. Al' 'ajde.

I naravno da koristi. I to ne nekima, vec mnogima. Meni, izmedju ostalih. Sta je problem sa tim?

elektronikom se podilazi ne znam kome, verovatno "svetskim" trendovima. da organizator zeli da zaradi dobre pare, doveli bi za svaki dan po nekog od gomile dobrih ..... ja mislim da bi za metaliku/mejdene i stinga/ claptona doshlo vishe mase no na nedelju dana uvrtacha gramofona.

Ako bi doveli Stinga...pa samo zbog njega bi doslo minimum 60-70 hiljada ljudi...a da ne pricam za metaliku...nisam nesto u njihovom tripu ali ipak bo dosao da ih poslusam uzivo,sto da ne?!

jel istina da su karte 30 jevreja???

Black_Swan:
Mislim da su lolipop tri glupe,isfolirane(i jos mnogo toga)devojcice koje skacu okolo i "pevaju" neke glupave pesmice,poput eci peci pec,ti si mali zec(mislim,ne pevaju one to,ali nesto vrlo slicno,bar ono sto sam ja cula)

sve u svemu-odvratnije ne moz' bit'

Uffffff..... :roll: Onda bolje da se zahvalim bogu sto ih jos nisam cuo :wink:

Cimba:
...Da li je nesto dobro pokazuje to da li ce to nesto sto je stvoreno zaziveti u narodu.

Eto, tu se ne bih slozila... Primer:

1. "Pomesaj ove noci crnu i zlatnu, po mojoj kozi slikaj kao po platnu..."

2. "A ja pijem k'o na sram, ceo dan, kiselu vodu..."

3. "Skini tu haljinu, baci tu haljinu, tu na mome ramenu, skini krila andjela..."

4. "Hajde vrata razvali, dodji pa me zapali, bice mi toplo oko struka, baci me na sto slatkih muka..."

To sto je nesto prihvaceno u narodu, ne znaci da je dobro. U stvari, cesto znaci skroz suprotno!

Jedino o cemu popularnost moze da svedoci je komercijalnost, iliti "slushljivost" neke pesme.

Back