ima li hopera????

Aruena:
Znaci ovako,bila sam u nedelju u kst-u,nikakvu licnu kartu mi nisu trazili,to za uclanjivanje je istina,a stvarno radi cetvrtkom,petkom,subotom i nedeljom,i to cetvrtak-studentske zurke, petak-alternativa(k`o i uvek),subota-opet studentske zurke ili jos nesto,a nedeljom ce se smenjivati gothic,metal,electro... Toliko od mene... :D :twisted: :wink:

Nedeljom GOTHIC??? Je l' to sigurno???? :shock: :shock: :shock: :shock:

Pa vidis,ja sam te tipove iz Colonie u Baru upoznao gdje im je na koncertu bilo 20.000 ljudi, razgovarali smo kao da se poznajemo vec godinama, uopste nisu isfolirani od te silne slave i sl.Mislim da bi tako fino jos malo ko reagovao pa i od onih seljacino na nasoj estradi...

Inace po meni je novi album perfektan, tu se posebno izdvajaju pjesme "Oci boje meda", "Luda za tobom", "Zima je" a po meni "Plamen od ljubavi" bas ima super ritam i bas je pjevljiva pjesma!

Znate sta....
Prvo,za sve one koji misle da je EXIT sheet:DA JE TAJ FESTIVAL SRANJE NE BI GA LJUDI POSECIVALI I NE BI DOLAZILO TOLIKO STRANACA,INACE TO JE JEDINI NORMALAN FESTIVAL NA NASIM PROSTORIMA,DALJE...BAS ZBOG TAKVIH UNAZADJENIH LIKOVA KAO STO SU POJEDINI SRBIJA NIKADA I NECE DA IDE NAPRED.OTVORITE SE ZA SVET I ZA NESTO NOVO,PREKINITE DA ZIVITE U GLUPOJ PROSLOSTI...
DA LI IMA NARKOMANA ILI NE...IMA IH I NA NAJOBICNIJOJ ULICI..PROLAZE PORED VAS..GLEDATE IH..I STA JE EXIT ONDA DRUGACIJI?
UMESTO DA VAM BUDE DRAGO STO DOLAZE POZNATI BENDOVI,VAMA NARAVNO NI TO NE ODGOVARA..
STA CES...LJUDE NIKAKO DA ZADOVOLJIS..

Svi koji vole elektronsku muziku vole i Underworld..on je neka vrsta "lektire"...to se zna...
Imam ja snimak sa koncerta na dva diska,DVX i mogu da ti kazem da ces stvarno tesko da nadjes to..jedino ako znas nekoga ko ima...
Pozdravljam te 8)

http://www.okipod.com

http://www.okipod.com/department.php?id=21 (Direktan link ka Muzici)

Trudicemo se sto se HIP HOPa tice, da se izdanja koja budu izlazila pojave u najkracem mogucem roku, jer znamo koliki je problem ljudima van Srbije, pa cak i ljudima van Beograda i ostalih vecih gradova u Srbiji, da dodju do izdanja sto pre. Bice ovih dana ubaceno jos nekoliko CD izdanja.

Kupci iz Srbije mogu jednostavno nauruciti pouzecem, tako da robu placate tek kada je postar donese do vasih vrata.
Kupcima iz inostranstva je obezbedjen secure server posrednicke firme, tako da mogu bezbedno kupovati kreditnim karticama.

U startu se izvinjavamo na eventualnim propustima jer je shop tek poceo sa radom.
Bice korigovanja cena. Neke ce se smanjivati, neke povecavati.
Sem HIP HOP muzickih izdanja u planu je i prodaja odece, ali o tome nesto vise uskoro.

Sve komentare, zelje i ostalo mozete slati na okipod@okipod.com.

Pozdrav
OKIPOD

Nilaya:
Svi koji vole elektronsku muziku vole i Underworld..on je neka vrsta "lektire"...to se zna...
Imam ja snimak sa koncerta na dva diska,DVX i mogu da ti kazem da ces stvarno tesko da nadjes to..jedino ako znas nekoga ko ima...
Pozdravljam te 8)
:lol: :lol: ovo je bilo okrutno :lol:
chudno mi je da niko nece da se iscima da poshalje neshto.....nevezano za tebe....odustao sam od takvih ideja

magnum18:
Ako nekom treba nova CECA 2004 ima je na
HUB dijaspora.no-ip.com

nije ceo album
ali ima 3 pesme
- radjajte decu
- necista krv
- Pala sam u zoru pala
- Volela sam i opet cu

za konekciju na dijaspora.no-ip.com treba vam DC++
koj imate na adresi :***

Hm........

RADJAJTE DECU...je slogan koji ima Cecino udruzenje za rast nataliteta....nije pesma....

NECISTA KRV.....je Film u kojem je Ceca igrala.....

PALA SAM U ZORU....i ovo VOLELA SAM I OPET CU....mora da priznam da za to nisam cuo.

Naravno,komentare poputut:Ceca je seljancura,przai luk joj iz dupeta viri necu da komentarisem.Gluposti i decije bolesti nikad ne komentarisem........

Odlicni su!!! Uvijek naprave album za podizanje atmosfere!! I prava je grupa za ljeto!:-))
Volim i ja te iste pjesme- Oci boje meda, Ljeto 80 i neke, Iluzija... Mislim, skoro svaki pjevac/grupa imaju neke smaracke pjesme na CD-u, ali Colonia uvijek ima samo one veselog ritma.
Pozdrav!

P.S.- ne trebate se obazirat sto neko gore na forumu mlati praaznu slamu i "prasi" svakog... to je sve stvar vaspitanja... sto ces, ima nas raznih

Nek neko pokusa da se pozali na Moravac i Vlasko kolo, pa cu u krecanu da ga bacim
Toliko od mene, a sto se tice Veki, Sneki i koga vec jos - to nije narodna muzika, to je bre sranje.
Kako neko moze da slusa ono, prosto je odvratno

Back