Firmas
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
Njihovo doba je odavno proslo,mada je NS bio poznat po velikom uporistu skinsa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jagodica:streetsp hoces da budes pevac? : )

jagodica:pa...imaju neki exYu rok, ti? pitacu iih!
j ase bavim ali ne ozbiljno : )) imam dipl klavira srednju i cembalo srednju ali sada pevam u nekim horichima.
el terba nekom dirkash ; ) (neko ko svira u neke horizontalne dirke)...ozbiljno aj sviramo neshto. svejedno mi je sta ionako nista ni ne umem![]()
Zekan:Sta mislite o toj muzici? Ja je prosto obozavam i lud sam za njom!!!
Trazim lepu i zgodnu devojku koja ce da ide samnom u subotu 28-mog u KPGT da se ludo provedemo i uzivamo u savrsenstvu 3 DJ-a sa Ibizze!!!
streetspirit:jagodica:pa...imaju neki exYu rok, ti? pitacu iih!
j ase bavim ali ne ozbiljno : )) imam dipl klavira srednju i cembalo srednju ali sada pevam u nekim horichima.
el terba nekom dirkash ; ) (neko ko svira u neke horizontalne dirke)...ozbiljno aj sviramo neshto. svejedno mi je sta ionako nista ni ne umem![]()
ok dogovoreno ti dirkas, a ja pevam
Ajde pitaj dugare molim te. Ja treba dase nadjem sa nekim poznanicima koji imaju studio oni su obecali da ce da mi daju nesto, ali nikako da odem da proverim sta to oni imaju
jagodica:streetspirit:jagodica:pa...imaju neki exYu rok, ti? pitacu iih!
ok dogovoreno ti dirkas, a ja pevam
Ajde pitaj dugare molim te. Ja treba dase nadjem sa nekim poznanicima koji imaju studio oni su obecali da ce da mi daju nesto, ali nikako da odem da proverim sta to oni imaju
joooooj.....pa de da ih pitam...ok
a kako ne mozes da nadjes inace ako su oni mogli.ne znam de se to gaji...ok zapamticu te
slytherin_rules:sta je ljudi, zar niko nije cuo za ovu pesmu?!!!![]()

streetspirit:Zekan:Sta mislite o toj muzici? Ja je prosto obozavam i lud sam za njom!!!
Trazim lepu i zgodnu devojku koja ce da ide samnom u subotu 28-mog u KPGT da se ludo provedemo i uzivamo u savrsenstvu 3 DJ-a sa Ibizze!!!
koliko vidim bas i nemas neki preterani uspeh u nalazenju devojke.....

„Majko mila...ms:Šta mislite ko će da pobedi u večerašnjem takmičenju IDOLA, da li Aleksandra Radosavljević ili Cveta Majtanović????
Ajde jedno klađenje....
Ja glasam za Cvetu, a vi?![]()
ops: ”®:„Majko mila...ms:Šta mislite ko će da pobedi u večerašnjem takmičenju IDOLA, da li Aleksandra Radosavljević ili Cveta Majtanović????
Ajde jedno klađenje....
ops: ”

Anonymous:Sta ti majke ti znas o KST-u kad si iz Kraljeva?!?!?!?!guitarrr_babe:Eeeeeeeeeee! KST je ipak institucija, ne mozes tako...
Iggy:Pa ovi iz unutrasnjosti veruju da je to "ultra super klub u Beograd,sa sizenje do jaja i sve to za samo 200 dinara"
PPMile vatrogasacms:Šta mislite ko će da pobedi u večerašnjem takmičenju IDOLA, da li Aleksandra Radosavljević ili Cveta Majtanović????
Ajde jedno klađenje....