ima li hopera????

majuska:
guess:
Nije nagradno pitanje ozbiljno.
Zaista me zanima jer me pesma oborila s nogu a ne znam kako se zove
"...lepo se obuci ..." nesto tako

Da nije.....LEPO SE OBUCI I ODLAZI NEK TI SVE ZA RUKOM POLAZI NE MISLI NA NAS I NA KRAJ...BUDI UVEK KAO ZMAJ
BUDI LEP BUDI JAK ZA SVE DRUGE MRAK NEMOJ DA ME BRUKAS,I DA UMREM TI JA NI TO NIJE ZNAK DA TREBA DA KUKAS SAMO NAPRAVI KRUG ZA MINUT SI TU KOD NASEG STAROG PARKA TU TE CEKAJU JOS DVE KARTE ZA NAS DO IZGUBLJENOG RAJA
PEVA JE INDIRA RADIC.

a zove se ZMAJ

ganja:
Anonymous:
teahc:
Da li je istina da ce Kristina da skine sve pirsinge jer je uvidela da plasi decu sa njima??(To nisam ja rekla vec sam procitala u Huperu) :D
Ne nece da ih skine jer je to njena moda ona misli da je to lepo bas je briga za tamo nekoga.ona svojim prisincima zadovolja svoju publiku!

pirsinCima,a?
kul

hej,hajd' da je rekla pirsinCima,nego je rekla prisincima
Hahahah :wink:

sreda, 31.03. klub scena

Drop D / Kula

No regrets /NS

petak 02.04. NS TIME

Los fastidios

Ringispil

Mokar lebac

isto vece ENTER

Lude krawe

Muzika poludelih

Subota 03.04.

SCENA

Shoplifters

Cold fish

Tehnoloski visak

isto vece UCIONICA/ Gayba 2/liman/atomac...

No regrets

Penetratori

******** ili New horison

Nezavisna:
Ziri nije bio lud, ali sam sigurna da je bio neinformisan. Pa ne moze ziri da zna i turske pesme.
Ovo nije prvi put da nasi pevaci prepevavaju turske i grcke pesme. Samo mi nije jasno kako je gosp. Joksimovic mislio da sa tom pesmom nastupi u Turskoj kad pevac od koga je ukrao muziku zivi u Turskoj!
Pesma je veoma dobra, a muzika je jos bolja, ali muzika nije nasa, nas je zvuk frule i nista vise.
Kakva drzava takav i predstavnik!!! 8)
Iz koje si ti zemlje?Ne razumem toga koji je i bio toliko glup da i da kaze da je ukrao pesmu.Pa zar ne zelite sve najbolje za predstavnika nase zemlje?

Pronađi LaLa Kovačev Bend "Balkan Impressions, vol. 1,2 & 3" (PGP je izdao ploče). Na trećoj postoji numera sa frulom. Žanr-etno džez, 80. - te, najkvalitetniji etno na našim prostorima!!!
Nekomercijalan pristup muzici... fantastično!!!

Anonymous:
teahc:
Da li je istina da ce Kristina da skine sve pirsinge jer je uvidela da plasi decu sa njima??(To nisam ja rekla vec sam procitala u Huperu) :D
Ne nece da ih skine jer je to njena moda ona misli da je to lepo bas je briga za tamo nekoga.ona svojim prisincima zadovolja svoju publiku!
Ne,nego JESTE skinula...nema ih na novim slikama,hvala bogu.

pa...imaju neki exYu rok, ti? pitacu iih!

j ase bavim ali ne ozbiljno : )) imam dipl klavira srednju i cembalo srednju ali sada pevam u nekim horichima.

el terba nekom dirkash ; ) (neko ko svira u neke horizontalne dirke)...ozbiljno aj sviramo neshto. svejedno mi je sta ionako nista ni ne umem :cry:

britgirl:
Anonymous:
teahc:
Ne,nego JESTE skinula...nema ih na novim slikama,hvala bogu.
PA TI AKO MISLIS DA TREBA BITI SVUDA ISTI ONADA STVARNO NISI NORMALANA-MISLIM NORMANA SI AKO NEMAS STA DA UBUCES PA SI UVEK ISTA ONDA JE OK.TI SI OKO SOKOLOVO!!!!!POSTAVITE NEKO PITANJE ZA XTINU

Back