ima li hopera????

Kaaaaaaakav vic!!!

Ima jedan program.... Mixman DJ megamixer

da, da, tako se zove, setila sam se (cudno za mene da se necega setim iz prve) e on je luuuuuuudilo!!! pravi pravcati DJing prgm, a nije nesto tezak za provaliti. ima mnogo vise semplova nego na sajtu, ali je sajt jedan veliki zez, zato thumbs up!

Bleak WinterFullMoon:
ma KST sux big time
prvo...tu dolazi gomila pozeraja (jedno 90% prisutnih) ...napr. lik koji nosi dux Slipknot drzi podignut srednji prst dok svira Evanescence,u fazonu oni su komercijala a Slipk nije (?!?)
drugo...izbor muzike je katastrofa...napr. ide Sepultura - Roots,a sledeca pesma je Republica - Ready to go (?!?)
trece...meni licho smeta ogromna kolichina dima i cela ta negativna atmosfera,pogledi tih ljudi,pozeraj koji sedi na betonu a na chelu mu pishe 'ja sam razocharan u svet,ubicu se sutra,pogledaaaaaj meeeee',shto mrzim takve ljude...svi su u fazonu 'slusam metal jer je to cool' i krechim facu u belo da bih bio IN sektash,ne kazem...ima i normalnih likova of course.Al ko je ikada bio tamo zna o chemu pricham.Tachno mozes da vidish ko je glupi pozeraj (a njih je nazalost mnogo vishe nego normalnih).

Auh! dakle konacno! potpuni istomisljenik! Posebno za ono sto si rekao o negativnoj atmosferi...

Ljudi znateli da poznajem Christinu Aguileru?
Sada je 1:40 za nekoliko minuta ce da se pojavi . Pricace na srpskom jer ce da pise njen prevodlac. Ona mi je daleki rod neko peto koleno.sacekajte!!

Back