ima li hopera????

A u chemu je smisao pljuvati drugu vrstu muzike koju ne razumete ne kapiram. Ne slusam techno ali neam nista protiv ljudi koji ga slusaju, ne kapiram vas koji se toliko ogranicavate na samo je*eni metall.

Bleak.. brate aj kad gasis one trule HH teme, mogo bi i ovu de tvoja braca metalci pljuju ono sto ne kapiraju.

aj kada me tako fino plizujes...

"Sunce vidi zemlju celu
drvo, kucu, travu, cesmu,
pesnik vidi psa na selu,
a pas neveselu pesmu.

Pesma tuzna,
pesma ruzna
nista nije osetila
zbog toga mi nije nuzna
od kad si me pregazila"

Refren vec znas...

>Ovo pisem po secanju i ne garantujem za ispravnost...zaFaljujem< Vozdra

Devilish Dogs:
Sta mislite o SKINSIMA? Zate li njihov neki domaci sajt? Da li je istina da su oni bili krenuli na KOSOVO, ali da su vraceni?
Znam za neke njihove sajtove i nemam nameru za njih nikome da govorim jer su oni obicne kretencine (naravno mislim na one koji su nazy).
Da li su krenuli na Kosovo ili ne ne znam nadam se da su stigli do njega pa da im Albanci daju malo po cuturi.

mrzim nasilje u svakom pogledu...
poznavala sam neke skinse, a taj jedan decko koji mi je bio prilicno "blizak" je bio sasvim nabedjen...mislim kad smo se uopznali bio je panker i onda-paf-obrijao se nakacio bele pertle i kukasti krst i eto ga skins! al to mu je u porodici
al skinsi su bezveze...

Eeeee KST kakva lepa sećanja....bila su to lepa vremena(zadnji put sam bio slučajno neko disko veče a pre toga pre pa 10-tak godina) i nebojte se proradiće samo se traži mišljenje SUP-a dali je siguran a tu su stvari O.K. (bar po pandurskom mišljenju).

Back