ima li hopera????

Nazalost ne mogu da kazem da ce mi nedostajati,jer sam tamo bila samo jednom i bilo mi je odvratno,ali ko zna sta je moglo biti...u svakom slucaju,ostro osudjujem ovaj cin i predlazem masovne demonstracije! :evil:

Ne,sad ozbiljno...nije u redu... :cry: Jadni metal-ljudi... :cry:

Anonymous:
Tzar:
Gledaj Grammy za desetak dana dobice nagradu za pesmu godine setices je se onda. Imala je ranije svoj bend 4 Non Blondes posle sama snimala albume koji se prodaju ko suvo zlato na netu After Hours kosta 100 dolara. Sad radi kao producent i radi novi album, retko nastupa ali skoro je imala nastup sa Slashom. Pravi pesme drugima poslednje sto je uradila je album za Courtney Love. Prosle godine je pokupila sve nagrade za Get The Party Started koju je otpevala Pink a ove godine je vec vidjena za grammya za Beautiful - Xtina. Prva zena producent koja je dobila ASCAPovu nagradu a BBC ju je uvrstio u listu 5 osoba koje su najvise uticale na danasnju muziku.
Dave radio na vise mesta i sa Lindom, ali najpoznatiji je po Janes Addiction i Red Hot Chili Pepersima. Inace odbio Gunse da bi svirao u Pepersima.

Stvarno ne znam, kako neki pojedinci na ovom forumu ne shvataju da je ovo pitanje "Najbolji gitaristi" a ne "Najomiljeniji ili najkomercijalniji" ili "Najpopularniji (danas)" Halo ljudi, govorimo o legendama, kako moze nabrajati * poput Nirvane, Janes Addiction Soundgarden i sl i porediti ih sa Velikanima (da ih ne nabrajam znaci od Hendrixa pa do Malmsteena itd). Dajte uozbiljite se, ovo su GITARISTI, a ako hocete da popularizujete vasa garage s ranja idite brate na Nirvana stranice pa se tamo prepucavajte.Mislim stvarno

Goste, pa tebi je bas toliko dosadno da si odgovorio svima na forumu.

Nisam popularizovao nishta nego sam odgovarao na pitanje.

Lindu sam pomenuo ne zato sto je najkomercijalnija, vec zato sto sam nakon bukvalno stotina i stotina odslusanih albuma, shvatio da je to prava muzika i da je to prava gitara i to tako treba po meni da zvuci i tako bih zeleo da jednog dana sviram - kad postanem toliko dobar.

Malmsteena sam slusao kao tinejdzer, ali sad me interesuju neka druga muzika.

A Kobejna i Nirvanu nisam ni pominjao.

Legende, pa i Rajko Mitic je legenda ali to ne znaci da je bolji od bilo kog fudbalera u kalcu danas.

Osim toga zar ne bi bilo krajnje dosadno kad bi svi ovde mislili isto.

bleach:
Courtney:
bleach:
Courtney:
Koliko ja znam rape me je posvecena nekoj silovanoj devojci...da,textovi su prelepi,kao i muzika...ah,NIRVANA... :) Nego,jel vi to mene malo z? Ja sam covece u pravilima napisala,molla,preklinjala da mi vise ne otvarate teme o NIRVANI! Ali,posto ovu mozemo shvatiti kao "Sta znace textovi iste",ostaje...

Da,moras biti malcice high da bi razumeo pesme...postoji to osecanje,slicno Nirvani...kada se potpuno prebacis u neki drugi svet...i slusas NIRVANU...to je...neopisivo...mora se probati....

Samo je on mogao 17 puta da kaze jednu recenicu,a da to svaki put zvuci... :)
Polly je posvecena silovanoj i mucenoj devojci...
A ja cula Kurtovom papagaju koji je uginuo! :) Cudni su oni...nego,5.4 bi trebalo da bude Nirvana night,10 godina od smrti Kurta Cobaina...javicu tacnije informacije uskoro...
mooooooolim te!!!!
cula sam da ima u skc-u NIRVANA tribute petog, al nije sigurno... :wink:
Evo :D Znaci,Nirvana tribute band,Nedelja 28.3.2004. Hit 202-ke,Dom omladine,19h :wink: :D Vidimo se tamo :D :wink:

Samo cu napisati:

Neke Rane Krvare Večno

Moje su srce sahranili ljudi
U svakom oku ja vidim mu grob
Hladan mi kamen ispuni grudi
Da gledam muke grobara svog

Ja nosim rane što krvare večno
I prezir što se u meni koprca
O noći, čuvaj mi otrovne misli
I slike leša mog zaklanog srca

Još mržnja mojom dušom korača
I para me sporo k'o oštrica mača
U mrtvoj tišini, gusta i slana
Izvire mudrost iz svih mojih rana

Moje su srce sahranili ljudi
U svakom oku ja vidim mu grob
Hladan mi kamen ispuni grudi
Da gledam muke grobara svog

"Ne mogu na ovom mestu da sakrijem uzdah.
Ima dana kada me obuzima osećanje,
Crnje nego najcrnja melanholija - prezir prema ljudima!"

Još mržnja mojom dušom korača
I para me sporo k'o oštrica mača
U mrtvoj tišini, gusta i slana
Izvire mudrost iz svih mojih rana

Ja nosim rane što krvare večno
I prezir što se u meni koprca
O noći, čuvaj mi otrovne misli
I slike leša mog zaklanog srca

"Ne mogu na ovom mestu da sakrijem uzdah.
Ima dana kada me obuzima osećanje,
Crnje nego najcrnja melanholija - prezir prema ljudima!"

Ah... :) Jako mi se svidjaju,scenski nastup im je jako fin...

Sviraju "slavonic pagan black" kako bi to rekao Branko Rogosic :lol:

Ja??? Ma, jok. Ja samo teoretisem :)

Zez, imam previse iskustva u odnosu na to koliko sam zelela... Kako se uzme, u stvari... Ponesto nije ni vredno pomena, a ponesto... Svejedno, covek je covek, pa metalac, Kinez ili padobranac... E, sad, zasto sam osetila potrebu da prospem ovu mudrost... ko ce ga znati!

Odoh da spavam, mnogo kasno, mora se rano ustati! POZ!

guitarrr_babe:
Ja??? Ma, jok. Ja samo teoretisem :)

Zez, imam previse iskustva u odnosu na to koliko sam zelela... Kako se uzme, u stvari... Ponesto nije ni vredno pomena, a ponesto... Svejedno, covek je covek, pa metalac, Kinez ili padobranac... E, sad, zasto sam osetila potrebu da prospem ovu mudrost... ko ce ga znati!

Odoh da spavam, mnogo kasno, mora se rano ustati! POZ!
POZ i tebi.Meni se spava al' sam neshto bolesna pa sutra ne idem u skolu!Blago meni!

Back