ima li hopera????

pozeri su svi oni koji se tako osecaju, koje rec pozer pogadja... u svakoj ideji mozes da nadjes istomisljenike, ali da ne budes kao taj. ne vidim zasto su ljudi koji ne glancaju martinke manje pozeri od onih koji to rade?

kupiti martinke a ne odrzavati je cista glupost!!!

ne, po meni ja sam oduvek slusala neku ok muziku, mada se stidim toga sto sam se, kad sam bila mala, stidela onoga sto slusam...recimo stidela sam se kad sam bila recimo u drugom razredu sto mi je tadasnja omiljena grupa bila bijelo dugme...ma debil mali

e i nije da neznam sta pricam, stvarno cenim oba benda, al mislim da su sve te price sa "iskrenom" i "muzikom koja dolazi iz srca" cista sranja...
inace, naracno da neki neznaju kad da se raspadnu, al mislim da dd nije tako los kao sto pricate...
ljudi su u princiou konzervativni...ne svidja im se kad neko mnogo eksperimentise a nesvidja im se ni kad je sve itso ko pre...

posto vidim da vas ima nesto mnogo koji slusaju jazz, sta mislite o ovom pravcu?
licno nisam ljubitelj toga, mislim skupe se i drljaju nesto bezveze i postoji teoretska verovatnoca da ce se jednom u sto godina stvoriti neka melodija...
ali svejedno, mislim da je paznje vredan posto sve vise uzima maha...
pa sta mislite o tome?

malecka:
pozeri su svi oni koji se tako osecaju, koje rec pozer pogadja... u svakoj ideji mozes da nadjes istomisljenike, ali da ne budes kao taj. ne vidim zasto su ljudi koji ne glancaju martinke manje pozeri od onih koji to rade?

kupiti martinke a ne odrzavati je cista glupost!!!
Naravno. Tema je glupa do bola. Martinke imam,a glancam ih da bi bile lepe,jer "gospodina mozes uvek prepoznati po cipelama",a naci cu ja vec neki nacin da to primenim na zenski rod... :? :lol: Ne,stvarno,nema mi niceg ruznijeg od prljave odece/obuce. Nemojte se cuditi kad ljudi posle kazu "oni prljavi metalci"... :roll:

Bleak WinterFullMoon:
Dobro Peruzzi,mislio sam pod malo ozbiljnijim slushanjem.Teshko da sam ja razumeo poentu pesama sa 10 godina,a kamoli ti sa 4...
A i dzaba ti shto ih slushash od 4. godine kad ne znash nishta da odsvirash :lol: :twisted:
Lepo receno.
Iskreno tad nisam imao veze o znacenju muzike,jednostavno mi se svidjala.
I dalje mi se svidja,samo sto sad manje-vise i imam nekog pojma o tome.
A sto se tice sviranja - snalazim se nekako...

Bg girl:
Zdravo ljudi.Moram da vam kazem da mi je jako krivo sto su svi zaboravili na legendarni bend Poslednja Igra Leptira.Smatram da je to jedan od najboljih BG bendova koji su imali neprevazidjene hitove tipa:Umiru jeleni Natasa Grudi Balkanske Da li se bar jos neko seca ovog benda????????
ja i dan danas slusam... 8)

COOLER:
Ljudi ne pomazete mi mnogo!
Dajte neke korisne informacije:gde mogu da nabavim,po kojoj ceni,kakav kvalitet...
AJDE DA VAS CUJEM VEC JEDNOM!!!!!!!
PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mogu ja da ti prodam gitaru. Squier Standard Stratocaster koji sam pre jedno 1.5 godinu kupio u Sky-u. Crn, ima rosewood vrat (tj. fretboard), maksimalno ocuvana za nekih 200 Evra (nije fiksno). Tada sam je platio oko 230 (nova). Imam takodje Zoom 606 nov (nije ni koristen), koji sam dobio pa bih ga takodje prodao za nekih 85 Evra. Ko je zainteresovan neka mi posalje poruku ili odgovori ovde. Zdravo.

Ernesto_Che:
e i nije da neznam sta pricam, stvarno cenim oba benda, al mislim da su sve te price sa "iskrenom" i "muzikom koja dolazi iz srca" cista *...
inace, naracno da neki neznaju kad da se raspadnu, al mislim da dd nije tako los kao sto pricate...
ljudi su u princiou konzervativni...ne svidja im se kad neko mnogo eksperimentise a nesvidja im se ni kad je sve itso ko pre...

boze svasta! super je dd! niko nije rekao negativno za njih.i super im je elektro-experiment :)
a o kkn-u nemoj tako,please,da ih ne znas mozda licno? :wink:

Back