ima li hopera????

Bleak WinterFullMoon:
Ako neko vec hoce da se obuche 'drugachije' smatram da treba da to uradi sa stilom i da ne pretera.Ziv primer - DevouredSoul :wink: Devojka se oblaci taman toliko mrachno da ljudi skapiraju shta slusha,a pri tome ne nosi nikakve metal majce,niti se maze ratnichkim bojama...ukratko...ima stila.
Btw ne chepim joj se ovim postom :lol:

Ah, da... Ja i moj dark-hipi stil :D
Paaaaaa... evo sada, dok crvenim... isprichacju vam svoju prichu....

Muzika ima uticaja, naravno... Glupo bi bilo videti neku fenserku u CoF majici (recimo)...
Kapirate na shta mislim??

Ja slusham uglavnom gothic, ali se ne oblachim tako jer zhivim gde zhivim i sebi tu odecju ne mogu da priushtim.
Najvishe mi odgovara hippie stil oblachenja, ali ne volim boje. Zbunjuju me. Pa sam se odluchila da budem dete crnog cvecja :wink:

em3pac iverson:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Anonymous:
em3pac_iverson:
fortunteller:
cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:

Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!

A IZ KOG SI TI SELA?????
Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!
Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)
Dobro..ja je ne bih bas srusila,samo bih zabranila da pustaju muziku na njoj...ima dobrih filmova...to je jedino sto valja...

preziveo bih i bez filmova...

Dokle ce ljudi kod nas slusati narodnjake, densice i slicne gluposti?!

Ja kazem: HIP HOP RULES

Sabani, poslusajte samo malo 50 cents, eminem ili neke domace hopere ( gru, sha ila i sl. ) i garantujem da vise nikada necete slusati s ranje muziku!

Jos jednom

HIP HOP RULZ

Hopper:

Sabani, poslusajte samo malo 50 cents, eminem ili neke domace hopere ( gru, sha ila i sl. ) i garantujem da vise nikada necete slusati s ranje muziku!

Jos jednom

HIP HOP RULZ
Decko ti si malo...hm...misli da si se zbunio...ti nisi ni R... od repera ili H...od Hopera...nemoj da se uvredis ali ti Sha Ilu ubrajas u Rap ili Hop...sta bilo...malo si zamenio babe i zabe ali ajde naucices jednog dana valjda... 8) ...Bez uvrede ali sam si tako napisao...treba ti jos malo iskustva...i stvari ce doci na svoje mesto...

fortunteller:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Anonymous:
em3pac_iverson:
fortunteller:

Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!

A IZ KOG SI TI SELA?????
Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!
Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)
Dobro..ja je ne bih bas srusila,samo bih zabranila da pustaju muziku na njoj...ima dobrih filmova...to je jedino sto valja...

Ma sve filmove koje ce oni pustati u naredne tri godine sam vec gledao...

Red_Zmaja:
fortunteller:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Anonymous:
em3pac_iverson:
fortunteller:

A IZ KOG SI TI SELA?????

Ma sve filmove koje ce oni pustati u naredne tri godine sam vec gledao...
Da,i ja ...ali mogu ponovo...

Red_Zmaja:
Hopper:

Jos jednom

HIP HOP RULZ
Decko ti si malo...hm...misli da si se zbunio...ti nisi ni R... od repera ili H...od Hopera...nemoj da se uvredis ali ti Sha Ilu ubrajas u Rap ili Hop...sta bilo...malo si zamenio babe i zabe ali ajde naucices jednog dana valjda... 8) ...Bez uvrede ali sam si tako napisao...treba ti jos malo iskustva...i stvari ce doci na svoje mesto...
Meni se svidja ona Sha-ilina pesma,sto je posvecena nekoj njihovoj ubijenoj drugarici...ne znam kako se zove...

Hopper:

Jos jednom

HIP HOP RULZ
c,c,c...pa ti ko da przivas ljude koji stvarno vole i slusaju repcugu.poslusaj ti majstore big l-a da cujes sta je hip hop.a ako oces domace idi na edesi.co.yu i skini pesmu droga u heroin da cujes sta je pravi domaci mc.kad kiza nece da radi nista.OCEMO OPET ROBIN HOOD BREEEEEEEEE!!!!!!!

Back