ima li hopera????

Red_Zmaja:
em3pac iverson:
Anonymous:
em3pac_iverson:
fortunteller:
cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:

Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!

A IZ KOG SI TI SELA?????
Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!
Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)
Dobro..ja je ne bih bas srusila,samo bih zabranila da pustaju muziku na njoj...ima dobrih filmova...to je jedino sto valja...

Bilo je savrsenooooooooo! Prvih sat vremena (znaci do 23) su pustali muziku,a onda su svirali Maroth,koji su me malo smorili. I onda MAY RESULT!!! Kakva svirka!!! Ako izuzmemo ono glupiranje sa raspecem,sve je bilo savrseno! Prvo su svirali Slava to our hornes in blood,pa Jata moja crna,Kultus usnulih bogova,A witch is born (e tu sam otkinula!),Auto da Fe,Zacaran...savrseno!!! Progurala sam se skroz napred,tu bila sve vreme (sad su mi kolena tako izubijana :cry: ali vredelo je :D 8) ),uspesno odbijala nalete sutki,malo mlatarala glavicom (opet me boli vrat!) i tako....Jako lepo vece :D Srela sam gomilu ljudi,izgledalao je kao da su svi bili tamo... :D I pila sam sokic od jabuke 8) Sve vreme 8) Sokic od jabuke KONZA!

Back