Gost
pa na njihovom zvanicnom sajtu pise lepo,pa proverite. jos uvek ne mogu da verujeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
woooooohoooooo!super suubonelady2003:Da vidimo ko od vas voli njih?Omiljena pesma?

ena28:
...hmmm...ribica...borovnica... :?...
...shake...shake...shake... :?...
...znam...LETECI START.......

olja988888878746456435:woooooohoooooo!super suubonelady2003:Da vidimo ko od vas voli njih?Omiljena pesma?
Dobro..ja je ne bih bas srusila,samo bih zabranila da pustaju muziku na njoj...ima dobrih filmova...to je jedino sto valja...Red_Zmaja:Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)em3pac iverson:Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!Anonymous:em3pac_iverson:fortunteller:cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:
Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!
A IZ KOG SI TI SELA?????
ali vredelo je ove su najboljeeeeeeeeemorrison_chik:Ja najvise volim da zbunjujem ljude.Moj stil bi se mogao opisati kao Dark hippie girl![]()
))))))) a nick jos bolji u potpunosi te opisuje... poor morrison,prevrce se u grobu
)))))nedac:Ako njihova muzika nije originalna,sta je onda?!
Da li ih je iko prevazisao?U originalnosti?!
U ostalom nije njihova muzika za svakog,jer nije lako svima da je razumeju..
:wink: :wink:Pa znam ali to je rekla moja ortakinja...vidis sad je i mene zbunila... :?slytherin_rules:Da, primetila sam da bojanbeader pise eseje...ali vidi se da je upucen u ovu vrstu muzike.Zasto klasika ne moze da se slusa? A kako mozes da je volis a da je ne slusas....blah...ne razumem.
:? :?Jesi prociatala???ppCourtney:Zao mi je,ali noRK?! Nikako.
Upravobojana miletic:Jesi prociatala???ppCourtney:Zao mi je,ali noRK?! Nikako.