ima li hopera????

Kontaktiraj bojanbeader-a, on ce ti biti kompetentan sagovornik..posto je znao da objavljuje eseje povodom raznoraznih velikana...
Moja drugarica je rekla da klasika moze samo da se voli ali da nikako ne moze da se slusa.. :!: :!:
E, pa to nije istina...

em3pac iverson:
Anonymous:
em3pac_iverson:
fortunteller:
cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:

Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!

A IZ KOG SI TI SELA?????
Pa ja ne kazem da zivim u nekom mnooogo velikom gradu,ali nisam ni iz sela.A ustvari to nema nikakve veze....ali pogledaj je kakva je...pesme su joj * zivo!!!
Ma na prvom mestu bi srusi PINK...a sve grandove zvezde bih protero iz ove zemlje da ne truju narod...svojim...s..r...a...n...j...i...m....a... 8)

Rockinfreakapotamus:
verovatno volis i ovce, koze, kokoske, guske...
Pa ti si lud!!!Pa naravno da volim! I ne stidim se toga!To je moje!Kako ne razumete?!Srbija je selo,mozete vi svi da se folirate koliko hocete i svidelo se to vama ili ne,to je cinjenica.Daj Boze da uvek tako bude.Volim i jaganjce(to su mladunci ovce),kozje mleko me je spasilo sigurne smrti kad sam bila beba,a kokoske i plovke je uzgajivao moj pok. deda jos.Nisam iskompleksirana i toga se ne stidim,to je nesto jako lepo,brinuti o zivotinjama.Vi 'velegradjani' zivite po stanovima i razumljivo je sto ne razumete to,jer nikada niste imali kompletno domacinstvo.Pretpostavljam da nikad nisi bio na njivi,da ne pominjem motiku i plastenik (valjda ne moram i ovo da objasnjavam?) !Zivim u gradu,ali majka mi je sa sela,imala sam tu srecu koju ne mozes da razumes,pa sam veci deo detinjstva provela u Lukovici.Ne verujem da si nekad bio u vodenici da vidis kako se melje brasno?Ne!Pa zasto bi?To ti je,sine,opsta kultura,a ne ti tvoji cupavci! I tako,napravih digresije,ali kad si me pitao i ubo me na nezgodno mesto,hocu da ti pojasnim.Da se vratim na zivotinje,jesi li cuo za onu: 'ko ne voli zivotinje,ne voli ni ljude'?Konacno,DA,volim i ovce i koze i kokoske i guske ...samo ne volim glupake...mislim da me razumes :D ?

greyjaguar:
Doors k'o Doors- neprolazna klasika. Za sve one koji hoce da saznaju nesto vise o Jimu i bendu, procitajte "No One Here Gets out Alive" Jerry Hopkinsa i Dany Sugermana, dvojice ljudi koji su imali priliku da ih dobro upoznaju. Elem, knjiga je prevedena na srpski, i izdata kod nas (gle divnog cuda). Po misljenju vecine fanova, to je daleko najbolja i najrealisticnija knjiga o Jimu & co.

Inace, Jim nije sahranjen ispod statue koja mu je posvecena na Per la Chaise-u, u Parizu, nego u grobu nasuprot njemu- ironija ga ne napusta ni posle smrti- ljudi stavljaju cvece na grob ko zna kome. Tek da se zna.

Nedavno su gradske vlasti Pariza razmatrale mogucnost da izmeste njegov grob, ali se od toga u poslednjem trenutku odustalo- cak se i Chirac zalozio da Jim "ostane" u Parizu.

To ne mora da znaci da je tacno.
Pa, znas da isto tako neki tvrde da nije tada i tamo ni umro, vec da se povukao iz 'javnog' zivota, da pise poeziju i td.
Zbog tolikih prica vise se ni ne zna sta je istina.

Back