ima li hopera????

Keeper:
SisaDaPimp:
Keeperu.. vidi se da nisi upoznat ni malo sa hopom, jer eminem nije nikad prodavao te gangsterske fore, to radi 50para.. eminem je na drugi nacin prodavao..

pa dobro ne znam sta ko prodaje, ali pod zastavu eminema sam stavio sve te mtv hopere ...........
al u sustini sve ti to izadje na isto ... :wink:
uglavnom su svi isfolirani.

Vi niste normalni. Svadjate se kako je eminem komercijala. Cekaj bre, a kako mozes opisati rec komercijala uz 2PAC-a. Svi su culi za njega, svi ga slusaju i zato je komercijala!!!! ma daj... Ako niste znali, ljudi prave muziku da bi je prodali a ne da bi ti ili ja rekli kako je to komercijala. Stvarno ne razumem rec KOMERCIJALA!!

Komercijala?!?!?
Cekaj bre, a kako mozes opisati rec komercijala uz 2PAC-a. Svi su culi za njega, svi ga slusaju i ima odlicne tekstove pa je zato komercijala mozda!!! Ma daj... Ako niste znali, ljudi prave muziku da bi je prodali a ne da bi mi rekli kako je to komercijalno ili ne. Ne mogu da ne odreagujem ali bez ljutnje ko se pronadje u sledecoj recenici. Pre par dana cekam napolju i dva momka pricaju o muzici i o tome kako je Metalika uradila mnogo komercijalan album sa pesmom St.Anger. Ja ne slusam tu vrstu muziku ali zar je moguce da neko kaze da je Metalika komercijala. Nisam mogao da verujem a iovako se jezim na rec "komercijala". Ovo je samo jedan svez primer (da me ne shvatite pogresno). Svako zivi i radi da bi zaradio za lep zivot pa tako i pevaci, muzicari..sta vec.Ako nekome smeta sto na nekom muzickom TV kanalu pustaju tzv. komercijalu neka prebaci program. Muzika se deli na dobru i losu a o ukusima ne treba raspravljati.Ja volim hip-hop,rap,r&b a ne mogu da kazem da rolling stones prave losu mjuzu ili daleko bilo da su komercijala. Suludo. Stvarno ne razumem rec "KOMERCIJALA"!!
Ako moze neko da mi pojasni ovo ako nisam u pravu!?
:?

Da li neko slusa klasiku? Iskreno, mislim da je to nesto najbolje sto je ikada stvoreno na zemaljskoj kugli. Zaista se jedino opustam uz klasiku,zar ne mislite da je to ustvari MUZIKA?Uh, nesto uz sta se uziva, samo se treba prepustiti i dozvoliti da vas zvuk ponese...mmm...Ako neko deli moje misljenje, volela bih da znam i koje kompozitore posebno izdvaja, kao i koje kompozicije.
Mene prvobitno zanima i privlaci romantizam(Brams, Cajkovski, Sopen, Straus, List), ali mi se takodje svidja i doba Mocarta i Hajdna. Omiljeni su mi Bramsova dva koncerta,kaprici,i madjarske igre (mada su mu sonate i simfonije takodje izuzetne), zatim Listove madjarske rapsodije,kao i par etida-naravno i valcera, Sopenove mazurke su najjace, Cajkovski-njegovi "meseci" mi se najvise svidjaju. Od svih najvise izdvajam Mart (ne znam zasto,valjda mi je prirastao uz srce otkad sam ga okinula :D ). Mocartove solo-pesme (ona remek-dela kao sto su Figarova zenidba, Don Zuan, Carobna frula, Turski mars i Mala nocna muzika), zatim njegovi klavirski koncerti su fenomenalni, uvek me oraspoloze, inace-Mocarta slusam kada sam srecna, kada mi je sve roze pred ocima. Ali zato Brams....ma, nemam reci koliki je on bio genije!
Kakva je situacija kod ostalih?

Back