ima li hopera????

Hm.. meni ide na k kad se ljudi ku*ce i pricaju kako slusaju HH, a nemaju pojma o njemu, onda otvaraju neke teme kao ko je najbolji reper ovo ono, a nemaju pojma.. jbt to ja kao da i ja otvorim topic o hemiji, a iz hemije ne znam dve formule.. Kapiras poentu. Ja otvorim pravi topic vezan za pravi HH koliko odgovora dobijem?? Jedna devojka se javila, e od toliko likova i likusha koji pricaju kako slusaju HH ovde po forumu samo jedan odgovor jbttttttttt..

Mislio sam da nesto slicno odgovorim ali sam video na drugom topicu tako da cu samo da citiram.

Zao mi je sto toliki ljudi koriste muziku kao statusni simbol,kao imidz umesto da jednostavno uzivaju u njoj bez obzira kojoj vrsti pripada.To veoma podseca na navijace, jednostavno uvrte sebi u glavu da je Zvezda bolja od Partizana i nikavi racionalni argumenti vise ne pomazu.Muzika nije navijanje,slusas ono sto volis.

Gotivim trance-psy-tehno-house,... muziku ali to ne znaci da cu da pljujem po ostalim zanrovima,ali pored toga slusam i rege(iskljucivo bob marleya) i nas hip-hop(tekstovi mi se svidjaju).Inace rave zurke su mnogo jake svi su pozitivni dok na hip-hop zurci svi su mi nekako umisljeni,dok za muvanje najbolje su house-dance zurke.

BobbyMarlee from Kingstontown, slusas li bre ti neki reggae?
Ako slusas, evo samo za tebe:
"Lively up yourself and don't be no drag...
Lively up yourself cause reggae is another bag..."

Zaje8i Stinga!

Anonymous:
ma daj.....morrison je najgori folirant...veci nego bilo ko drugi iz tog perioda...ok je muzika doorsa i ja bi ih totalno obozavala samo da nije bilo tog morrisona......njegovi tekstovi tesko da su originalni....uticaj francuskih simbolista+lsd,to je morrison...i ono izvestaceno ponasanje na sceni...a i ljudi kao da je to jedini psihodelicni bend iz tog perioda,zar ne znate da postoji gomila drugih koji su muzicki dosta kvalitetniji i originalniji...?

NE MOGU DA VERUJEM!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock:

SisaDaPimp:
Hm.. meni ide na k kad se ljudi ku*ce i pricaju kako slusaju HH, a nemaju pojma o njemu, onda otvaraju neke teme kao ko je najbolji reper ovo ono, a nemaju pojma.. jbt to ja kao da i ja otvorim topic o hemiji, a iz hemije ne znam dve formule.. Kapiras poentu. Ja otvorim pravi topic vezan za pravi HH koliko odgovora dobijem?? Jedna devojka se javila, e od toliko likova i likusha koji pricaju kako slusaju HH ovde po forumu samo jedan odgovor jbttttttttt..
Vidim da se to odnosi na mene...Ne slusaju svi UG hip-hop

Kosa,obavezno crvena!Moja draga Vesna danas ima rodjendan(a vec duze vreme voli STOYU),pa bih je pozdravila ovom prilikom pesmom "Telo goriiiii,krv mi vriii,ko je luud da o stariiii!
VESNA,SRECAN TI RODJENDAN!

muzika ne bi trebalo nista da diktira NISTA(mislim da sam pocela da se ponavljam-da mi je samo znati koliko sam ovo puta vec rekla?)ne bi smela da ti diktira licnost, ni shvatanja, ni nacin oblacenja...to su cista jebena sranja!!!
sta, mozda ja i slusam anthrax i soulfly, a volim cirkone i fensi patikice? mozda ludujem za dead kennedyes i sham 69 pa ipak imam sjaj i roza senku, i farbana sam u plavo?
koj ***** neko moze da zakljuci ko sam i kakva sam po tome kako izgledam???
e sad, ako zelis da oblacenjem izrazis svoju licnost, to je nesto drugo...to je OK, ali umirati za tim "e ja sam pankerka, vidi imam ciroki!!"je glupost.
inace, ja volim da mesam stilove, nekad licim na rastamanku, ponekad i na pankerku, mogu da budem i hippie, pa i hoperka(redje) a kadkad mi kazu da licim na raverku...pa sta?to sam i dalje ja, sve vreme, i uopste se ne menjam..

Back