Ernesto_Che
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
uh opasno...pokusaj rucno da ih ocistis, necim, a ako ne, potrazi nekog ko se stvarno razume
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini, ali ne lupaj...kkako glupo i konzervativno misliti da ima dusu samo ono sto se odsviraRockinfreakapotamus:Ain't got no soul...
Zao mi je sto toliki ljudi koriste muziku kao statusni simbol,kao imidz umesto da jednostavno uzivaju u njoj bez obzira kojoj vrsti pripada.To veoma podseca na navijace, jednostavno uvrte sebi u glavu da je Zvezda bolja od Partizana i nikavi racionalni argumenti vise ne pomazu.Muzika nije navijanje,slusas ono sto volis.
Anonymous:ma daj.....morrison je najgori folirant...veci nego bilo ko drugi iz tog perioda...ok je muzika doorsa i ja bi ih totalno obozavala samo da nije bilo tog morrisona......njegovi tekstovi tesko da su originalni....uticaj francuskih simbolista+lsd,to je morrison...i ono izvestaceno ponasanje na sceni...a i ljudi kao da je to jedini psihodelicni bend iz tog perioda,zar ne znate da postoji gomila drugih koji su muzicki dosta kvalitetniji i originalniji...?

tja.... :? da li speed ili ...Malkom:Sepultura svira speed metal .
Vidim da se to odnosi na mene...Ne slusaju svi UG hip-hopSisaDaPimp:Hm.. meni ide na k kad se ljudi ku*ce i pricaju kako slusaju HH, a nemaju pojma o njemu, onda otvaraju neke teme kao ko je najbolji reper ovo ono, a nemaju pojma.. jbt to ja kao da i ja otvorim topic o hemiji, a iz hemije ne znam dve formule.. Kapiras poentu. Ja otvorim pravi topic vezan za pravi HH koliko odgovora dobijem?? Jedna devojka se javila, e od toliko likova i likusha koji pricaju kako slusaju HH ovde po forumu samo jedan odgovor jbttttttttt..
U tvom postu se nalaze svi koji posecuju ovaj forum!!!SisaDaPimp:Pa vecina koja pise na ovim topicima nema pojma o HHu, tako da neki od vas se mogu naci u mom postu![]()
s.q.slo:ALO BRE LJUDI,STAN'TE MALO.A STA CU JA DA BUDEM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JA SAM IPAK OSNOVAO OVAJ KLUB.MISLIM DA ZASLUZUJEM BAR NESTO. 8) 8) 8)

JJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anonymous:E JETHRO TULL U BEOGRADU!!!!!!!!!!!!!!!!!
jagodica:sta ako neko slusa mozarta :shock: