P
PEDZO
Gost
britgirl:Da ne slusas mozda i Britni ili Kristinu???Bleak WinterFullMoon:PEDZo slusah evanescence,celine dion i CECU?
zaista interesantan ukus![]()
![]()
![]()
![]()
STO???A TI???????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
britgirl:Da ne slusas mozda i Britni ili Kristinu???Bleak WinterFullMoon:PEDZo slusah evanescence,celine dion i CECU?
zaista interesantan ukus![]()
![]()
![]()
![]()
mala_Mira:Mozda zato sto sam jugonostalgicna...kad god cujem Lepu Brnu rastuzim se i setim nekog lepog vremena... A volim i ove "nase" Turke,valjda zbog istocnjackog melosa,kome i mi velikim delom pripadamo.Volim,brate,sve sto je srpskoNe moze niko da mi kaze da za Novu godinu ne slusa narodnjake!Svi kao vole neki techno,rap,metal i sl. a kad se ponapivaju ne znas ko se jace dere: "Haljinicu boje lilaaaa..." . Ili na svadbi?Pa mislim,stvarno!Svi smo mi narodnjaci i seljaci,pa da vidim da me neko demantuje??!
p.s. naucite da igrate kolo,nemojte da se brukate,to je ipak nasa nacionalna igra
AJDE LJUBIM VAS! 8)
Anonymous:em3pac_iverson:fortunteller:cuo sam da je jako popularna u svom selu :wink:
Sad,posto je bila u "Maksoviziji" sa Borom Djordjevicem i Mokom Slavnicem,poznata je cak i u dva sela pored njenog!!!
A IZ KOG SI TI SELA?????
ops:
ops:britgirl:ma salim se.
pa...daops:
...
..
...
..
...PEDZO:Samo ću nesto reći:ICE,ICE BABY....