josh jedan dokaz..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

C c c...josh mi i pretishBleak WinterFullMoon:JaH_G|rL:heh obzirom da mi je treca tachno preko puta zgrade mozda i svratim![]()
bolje bi bilo za tebe i za tvoje zdravlje 8)
JaH_G|rL:C c c...josh mi i pretishBleak WinterFullMoon:JaH_G|rL:heh obzirom da mi je treca tachno preko puta zgrade mozda i svratim![]()
bolje bi bilo za tebe i za tvoje zdravlje 8)![]()

DevouredSoul:Bleak WinterFullMoon:Hmm moze 'Raven's black'
ili 'Vulture of life'
ili pak 'Demon's whisper'
or 'Suspicious minds'
ili 'Empty shell' ?
Kako si smorio sa Arch Enemy-em. Uzhas!!!! Znachi nemam rechi...![]()
Moj predlog vam je da batalite Black :wink:
:shock: Pazi ti njega...cccc...Bleak WinterFullMoon:DevouredSoul:Bleak WinterFullMoon:Hmm moze 'Raven's black'
ili 'Vulture of life'
ili pak 'Demon's whisper'
or 'Suspicious minds'
ili 'Empty shell' ?
Kako si smorio sa Arch Enemy-em. Uzhas!!!! Znachi nemam rechi...![]()
Moj predlog vam je da batalite Black :wink:
a nijeeeeeeeeeeeeee![]()
vidis da je dobra inspiracija za black,iako je black sr.anje![]()

da,jednog,shto :?Eyesburn girl:Da, da...dub JESTE zabavan... A ti kao poznajes momke licno ili...?
lol...lepi dzoni:znam da je 4 hero inace drum n bass ali pesma mene najvise podseca na haus. ne znam u sta bi je svrstao... a to da oni koji slusaju haus su igrali po tamo nekim lukasima je potpuno tacno. stalno se bojim kad odem na neki house da ce iz nekog budzaka da izlete trubaci i da ce svi da se oduseve...
ja ssam sa yumetala narucila taj cd....morrison_babe:aha
Thanks Courtney

IMA dobar glas.Nedavno je bila objavljena lista najboljih glasova na svetu,i ona je bila na 1.mestu,Maraja na 2.,Vitni na 3.itd.BobbyMarlee:e pazi.........ruzna mi je fest....a ne znam sto joj hvalite glas? Daj BRE kakve su to pesme,kakav glas..... mislim da ne bi uspela da otpeva "Visnjicica rod rodila",ako cemo o glasu :wink:
Ne stvarno, Pavaroti ima glas!A ne ona......
SisaDaPimp:Nervozan sam jer vecina ovih ovde sto pricaju o Hopu ukljucujuci i tebe su culi za hop preko bassivitya i za nikakav pravi hop ne znaju a ku*ce se ko da ga slusaju godina i znaju sve o njemu..