ima li hopera????

ok... nema problema. znas kako, ja na VHSu imam te spotove, kao i Unplugged, pa onda neku kratku emisiju o njima... nebitno, ali u toj emisiji imaju neki kratki intervjui sa Kurtom. E sad... ja sam cula da negde, valjda u Milenijumu il kako vec, ima neki lik koji narezuje sa kasete na disk. Tako da cu se ja raspitati i ako moze stavicu ti to sto imam na disk. Nije nesto, al je zanimljivo da se vidi kako Kurt prica... I ima samo delic kada Kris kaze nesto u stilu - gledate mtv, a Kurt se pored njega kezi... obucen u ONU zutu haljinu... he, he, he...

Ja stvarno hocu sve sto se tice NIRVANE. nema veze sto imam spotove, al sve je to bezveze.
Tako da ok... bicemo u kontaktu. :)

Bleak WinterFullMoon:
DevouredSoul:
Bleak WinterFullMoon:
Hmm moze 'Raven's black'
ili 'Vulture of life'
ili pak 'Demon's whisper'
or 'Suspicious minds'
ili 'Empty shell' ?

Kako si smorio sa Arch Enemy-em. Uzhas!!!! Znachi nemam rechi... :lol:

Moj predlog vam je da batalite Black :wink:

a nijeeeeeeeeeeeeee :lol:
vidis da je dobra inspiracija za black,iako je black sr.anje :D
:shock: Pazi ti njega...cccc... :(

lepi dzoni:
znam da je 4 hero inace drum n bass ali pesma mene najvise podseca na haus. ne znam u sta bi je svrstao... a to da oni koji slusaju haus su igrali po tamo nekim lukasima je potpuno tacno. stalno se bojim kad odem na neki house da ce iz nekog budzaka da izlete trubaci i da ce svi da se oduseve...
lol...
Inace, ja slusam, tj volim da cujem, vise ga imam nego sto sam seo (seo?) da ga slusam; ali pojma nemam oko izvodjaca...
Ma, super je house! Jel' zna neko za neki fusion house-a i latina??? Bio kao stage na poslednjem exitu gde se pustalo tako nesto, pa ako imate da preporucite...
(unapred zahvalan)

Mozda sam malko okasnio, al valjda se vazi jos uvek...
Ja se nikad nisam drogirao, ipak nadam se da cu reci neke stvari koje ce ti koristiti...
Ako si se izvukla po ? zdravlja (sto rece ova Lady), mislim da si u idealnoj poziciji! Mladi ljudi i treba da se ludiraju, neko na ovaj nacin, neko na onaj... vazno je samo da ne preteras... i znas ono "bolje da zalis za stvarima koje si uradila, nego za onima koje nisi"... sto rece Maya, vreme... mislim da ce ti kasnije sve to biti slatko i simpaticno, koliko god da je bilo i opasno... izvukla si se (mada po tome kako se osecas, izvlacis se)... Mozes sebi samoj da kazes "welcome home"! Mozda si samo trazila sebe; a mnogo je bolje da trazis (makar i tako), nego da odustanes... (ala sam se istripov'ooooooo... ko bi rek'o da se ne drogiram!)... ako si istrazivacki tip (ko sto takodje rece Lady), istrazuj sebe i dalje, ali u nekim zdravijim oblicima (no to i sama znas)... znas, u jako lepoj si poziciji da preseces neke stvari, u smislu da sad uradis sve ono sto si oduvek zelela a za sta nikada "nije bilo vremena"...
Srecno u braku i daljem istrazivanje sebe! :D

BobbyMarlee:
e pazi.........ruzna mi je fest....a ne znam sto joj hvalite glas? Daj BRE kakve su to pesme,kakav glas..... mislim da ne bi uspela da otpeva "Visnjicica rod rodila",ako cemo o glasu :wink:

Ne stvarno, Pavaroti ima glas! :lol: A ne ona......
IMA dobar glas.Nedavno je bila objavljena lista najboljih glasova na svetu,i ona je bila na 1.mestu,Maraja na 2.,Vitni na 3.itd.

SisaDaPimp:
Nervozan sam jer vecina ovih ovde sto pricaju o Hopu ukljucujuci i tebe su culi za hop preko bassivitya i za nikakav pravi hop ne znaju a ku*ce se ko da ga slusaju godina i znaju sve o njemu..

Ja nisam rekao da ga slusam oduvek, ali sigurno nisam iz metala presao... Slusao sam ja i komercijale(tipa Em) ali to je odavno proslo.. Tvoji UG hoper su verovatno bolji, ne sumnjam, ali kako ja da krenem da slusam pravi UG kada nikako ne mogu da saznam za njih. Nisam neki tip koji je ocajan u skoli, baza po ulicama, i repuje po kraju... I ne mislim da je svako ko izda CD komercijala. Niko nije cuo za Marcela dok nije CD izdao..[/b]

Back