ima li hopera????

Pa,jel bio neko sinoc? Ja sam bila...evo obecanog prepricavanja:

Pa,ovako. Dosla sam ispred Hale sportova negde oko 20 do 20 i bila je tolika uzasna guzva da mi se vec na pocetku ogadilo,al reko,izdrzacu,Blondie je Blondie :D Medjutim,posle tog uzasnog cekanja usledio je pretres (neka riba me je celu ispipala :shock: i pretrazili su moj rancic :cry: ) E,sad kad smo konacno usli,nasli smo super mesta (jer ja moram da sedim :cry: ) skroz gore,tacno,preko puta bine. Tada je vec bilo oko 20:30,pa smo odlucile da odemo po sokic (samo sokic :cry: ) koji je kostao 80 dinara!!! :shock: Obicna limenkica...strasno. E,sada dolazi najstrasniji deo price. Mi smo sedele i cekale i cekale i cekale,a koncert nije pocinjao. Onda sam ja sisla dole,da se upoznam sa Marijom Prokopijevic sa yu.metala. Onda sam dosla gore u nadi da ce uskoro poceti,medjutim,ne. Oni su nas drzali tako do 22,kada su odlucili da koncert moze da pocne. Ajde bar da su doveli neke predgrupe...ali,boze,pa zasto bi,naravno da mi mnozemo da slusamo i onaj techno ili sta vec su pustali. Medjutim,kada je koncert konacno poceo,raspolozenje se ponovo primaklo veselom. Hala sportova je bila SKROZ puna i tribine i ono dole i bas je super izgledalo. Jedino,sto je prosek godina publike bio oko 35-40 god,ali sta da radimo... :roll: Jao,da,videla sam Bajagu i onog iz Elektricnog orgazma! E,sad da posvetim malo paznje i Blondie :D Pa,ovako,ja bas i ne znam mnogo njihovih pesama,ali prosto OBOZAVAM Mariu! E,sad,ne znam tacno sa kojom je koncert poceo,ali medju prvima je bila "Good Boys",koju takodje gotivim,i koja je sasvimsolidno odsvirana. Medjutim,ubrzo je usledilo razocarenje veceri i to bas MARIA! Ona je,5 puta preskocila refren i celu pesmu skratila DOSTA! :x :cry: :x :cry: Pa strasno! Odsvirali su jos i The tide is high,koja isto nije bila nesto jer je bila mnogo skracena :cry: Izmedju pesama nisu pravili NIKAKVU pauzu (valjda zato sto su kasnili :? ) i tako...sve u svemu,lepo je sto su dosli,ali ceo dogadjaj je bo dosta ispod mojih cekivanja :(

sluzimo narodu:
Ljudi, upravo napustam divan grad Beograd... Kanda sam pao gudonu na faksu. Ici cu, naravno tek posle koncerta Deep Purple-a, stoc ce mi biti i poslednji koncert za dugo godina.
Trenutno bih vas mlo da me redovno obavestavate sta se dogadja u ovom gradu, pa bar da znam sta propustam( a mozda i svratim)...
:shock:
:cry: :cry: :cry: Moramo a se upoznamo pre nego sto odes! DP! :wink:

rudy_kv:
mortishaaa:
sluzimo narodu:
Ljudi, upravo napustam divan grad Beograd... Kanda sam pao gudonu na faksu. Ici cu, naravno tek posle koncerta Deep Purple-a, stoc ce mi biti i poslednji koncert za dugo godina.
Trenutno bih vas mlo da me redovno obavestavate sta se dogadja u ovom gradu, pa bar da znam sta propustam( a mozda i svratim)...
ma nema ovde u BG-u nista.. nemoj da si tuzan :( :wink:
Tisha nemoj da se zavaravas, shvatis da nije tako tek kad odes iz BGD-a :(
ako ti tako kazes.. ali ne verujem :P

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
hehehe. pa to je bio koncert za penzionere ..... :lol: c c c c c
a sta ce biti DP?? :? :roll: :? :roll:

....... za pozere :P

uzgred, cao ljubavi :oops: :lol:

imam 15 minuta vremena i zadatke iz nacrtne. tako da idem momentalno :cry: ....... cimnucu te do jedanest dvanaest kad ti posaljem mail .......
CAOOOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D

neeeeeeeeeeeeeeee... i ja mam jos 25 :cry: :cry: :(
pa cu i ja uskoro :cry: da bih mogla da primim tvoj mail :D

Zna li neko mozda neki sajt na kome bih mogla da nadjem karaoke pesme? Ja vec dugo vremena skupljam to na kompu, ali u zadnje vreme nesto ne nalazim ove novitete. For instance, da li mozda neko ima, ili zna gde da pronadjem CAN'T HOLD US DOWN, SHUT UP, SUMMERJAM, BREATHE???

Najgora stvar na svetu je kad neko prica o onome sto ne zna i ne razume. Blondie su postojali i mnogo pre hita Maria kad su i napravili bar 10-ak hitova 20. veka i po njima ce i ostati upamceni zauvek. T a publika od 35-40 godina je kupovala njihove ploce kad su i izlazile pre 20 i vise godina i najnormalnije je da ih bude najvise i prirodno je da znaju i sve pesme pa i Atomic kojom je koncert i poceo. Ostale klasike Heart of Glass, Call Me, One Way or Another, Sunday Girl, Dreamin', Hanging on the Telephone i ostale. Na kraju krajeva ove pesme je mogao da zna svako ko ima usi bez obzira na godine. Onaj tehno sto se pustao pre koncerta su bili D.J. Joe Strummer and the Clash i MC Iggy Pop and the Stooges, izmedju ostalih, a u celu pricu su se odlicno ukolopile i 2 obrade izvedene za bis. Radi se o Television i The Ramones.
Pretpostavljam da cete svi da se jos vise zacudite kad na koncertu Deep Purple vidite da je vecina publike starija od vasih roditelja. Ako ne znate bar 3-4 pesme od Deep Purple onda nemojte da prepricavate dozivljaje sa koncerta. Nece nikome biti zanimljivo da cita.

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice"
Albert Ajnstajn

Rebel Without A Clue:
Najgora stvar na svetu je kad neko prica o onome sto ne zna i ne razume. Blondie su postojali i mnogo pre hita Maria kad su i napravili bar 10-ak hitova 20. veka i po njima ce i ostati upamceni zauvek. T a publika od 35-40 godina je kupovala njihove ploce kad su i izlazile pre 20 i vise godina i najnormalnije je da ih bude najvise i prirodno je da znaju i sve pesme pa i Atomic kojom je koncert i poceo. Ostale klasike Heart of Glass, Call Me, One Way or Another, Sunday Girl, Dreamin', Hanging on the Telephone i ostale. Na kraju krajeva ove pesme je mogao da zna svako ko ima usi bez obzira na godine. Onaj tehno sto se pustao pre koncerta su bili D.J. Joe Strummer and the Clash i MC Iggy Pop and the Stooges, izmedju ostalih, a u celu pricu su se odlicno ukolopile i 2 obrade izvedene za bis. Radi se o Television i The Ramones.
Pretpostavljam da cete svi da se jos vise zacudite kad na koncertu Deep Purple vidite da je vecina publike starija od vasih roditelja. Ako ne znate bar 3-4 pesme od Deep Purple onda nemojte da prepricavate dozivljaje sa koncerta. Nece nikome biti zanimljivo da cita.

Albert Ajnstajn
A ja cuo da je taj koncert odlozen za januar. . . Sve jedno nebih isao. A sto se tice Ajnstajna koliko znam on je rekoa:"Samo su ljudska glupost i svemir beskonacni, mada za ovo drugo i nisam bas siguran".
Kad ga vec citiras citiraj kako treba.

Rebel Without A Clue:

Albert Ajnstajn
Posto cu pretpostaviti da se ovo odnosi na mene :lol: ,da dam nesto u svoju odbranu. Ja Blondie ne slusam,otisla sam na koncert jer sam mislila da tako nesto ne treba propustiti i bila sam u pravu :wink: Dalje,meni je sva ona muzika zvucala kao techno jer sam se smorila cekajuci da pocne (NI POD KAKVIM OKOLNOSTIMA NIJE U REDU PUSTITI PUBLIKU DA 2 PUNA SATA CEKA NA POCETAK KONCERTA!),pa i da su mi pustali Maidene,opet bi bilo isto. Dozivljaje sa koncerta sam prepricavala jer sam znala da ce,ako nikome,Keeperu i mortishi biti zanimljivi :wink: Naravno da se necu iznenaditi kada na DP vidim ljude godinama (kao sto se nisam iznenadila ni na Blondie). Ono gore je vec vredjanje :wink:

Vredjanje je za onoga ko se prepozna. Nadam se da ti nisi ta. Sto se tice kasnjenja, koncert je zakazan za 9 sati a posto je bila ogromna guzva trebalo je racunati sa kasnjenjem koje se inace samo po sebi podrazumeva. Koliko god bilo bez veze treba obaviti svo ono pretresanje i kontrolu da se ne bi desilo da neka budala dovede svirku u pitanje kao pre 2 godine na koncertu Motorhead i zbog toga pozdravljam sve mere sigurnosti. Posto ti i ne znas mnogo njihovih pesama i bila si tu zato sto to ne treba propustiti, onda ti je tesko palo cekanje.

Back