ima li hopera????

Anonymous:
WiseDog:
E sorry Daisy,nisam obracao paznju na nick,skontao bih da si female(citaj sestra).Znam,informisao sam se za govedinu,da je to singl,na sajtu njihovom pise.
Takodje sestro,hvala i za satj,palim na njega o`ma,doduse malo sporije jer skidam neku liturgiju sa neta(ne pitaj).

kakvu liturgiju

"Nebeska liturgija- grupa Zapis" po tekstu Vladike Nikolaja Velimirovica,velika je 24 mb ali vredi svaki sat skidanja sa neta.
Najtoplije preporucujem svima!

LL:
Ne volim tu vrstu muzike tako da o tome nemogu da pricam! Ali je jadno to da su od nje posle smrti hteli da naprave neznam ti ja sta i da ona postane legenda! To su bas jako forsirali ali reklamama se ne ulazi u legendu!

Aj ne kaki molim te,ona je i za zivota bila legenda i nije joj bila potrebna nikakva "posmrtna reklama" da bi ljudi culi za nju.

Ako gledas ko je od pevača narkoman a ko ne onda si stvarno plitko zagrebala u smisao muzike! Poredis Vala i Britney! Britney nije ni za crno ispod nokta Valu koji je ovo sto jeste sve sam postigao za razliku od britney od koje moćni producenti pokušavaju da naprave novu madonu! Ja nemam nista protiv njene muzike i ljudi koji to slusaju ali imam protiv ljudi koji procaju o nekim stvarima o kojima nemaju pojma!!!

WiseDog:
Dobro,
ovaj ovde gore automobil koji se koristi za trke u formuli 1(citaj BOLID) ocigledno nije pazljivo slusao tekstove koje su napisali,i ufatio se,grok,refrena.

Jos neko ima komentar?

p.s.Ako treba,da pastujem tekstove,...

pa ajde, mudra kuco, izrecituj mi jedan od tih "dubokih" textova ..... razuverite me ovako neukog.
ja necu cd kupovati sigurno, ne bacaju mi se pare .......

samo pisite bez onog "av-av" molim vas ... ako moze

Jeanny:
Ja bih volela da krenem na hor, gde je Rex??? I kakve se stvari pevaju, kakav je program i sl.

to je u jevrejskoj na dorcolu (bgd), ulicica kod kalemegdana. pevaju se krace pesmice, lakse i efektne, na neke saljive stihove uglavnom (malo kao parodija). hor ce da snima sa jarbolim recimo neku pratnju. eto :)

ima i horova u crkvi nije ni to loshe :)

britgirl:
AMY-LEE:
britgirl:
ne,miss AMY-Lee,ugledacu se na onog narkomana HIMa koji peva o djavolima i smrcu i salje nam predivnu poruku:svi cemo uskoro crknuti :twisted: :twisted: :twisted: !!!to je tako divno i poucno :roll: :roll: :roll:!!!
Mnogo si zaglibila!
pazi-metal i rock pesme imaju dusu bre !!!reci su tako snazne,a ne ko ova britney jedna pesme kolko sam cula ide nesto:"dragi nemoj prestajati skoro sam svrsila....."pa ti gledaj
drugo cak i da je ville narkoman bolje to nego britney -*****,drogirala sa,pije ,pusi,....tako da za ville-a sto se toga tice nemozes nista da kazes(uostalom on bar to ne krije i ne porice -da pusi i pije za razliku od britney!!!),a to da peva o smrti -ti da pazljivo poslusas reci -videla bi da su-fenomenelne-kao uostalom vecina rock i metal pesama
:evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :twisted:
Slusaj,necu da se prepirem svako ima svoj ukus i za tvoje obavestenje Britni nema pesmu"svrsicu,ah"i nije *****,a ni narkomanka,ko Ville.
ima(bar sam tako cula) na novom cd-u!!! i jeste ***** za razliku od ville-a-on nije narkoman!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)
pa to nije metal.. i on nije musko :wink:
dousing.gif
a to kao BUDJENJE!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ne,to znaci da sam ja ljuta,a neko me smiruje,jer si ti moja drugarica,pa ja necu da se ljutim na tebe,cak ni ako pljujes HIM :D
JEEEEEEEE!!! JUPI!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
BE HAPPY!!! :lol: :lol: :lol:

je si videla moju PP?? :? :roll:

moonspell_89:
mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
Za,nema nista lose u tome sto navlace devojcice na metal :wink: 8)
pa to nije metal.. i on nije musko :wink:
dousing.gif
a to kao BUDJENJE!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ne,to znaci da sam ja ljuta,a neko me smiruje,jer si ti moja drugarica,pa ja necu da se ljutim na tebe,cak ni ako pljujes HIM :D
JEEEEEEEE!!! JUPI!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
BE HAPPY!!! :lol: :lol: :lol:
Alo bre pederu ko god da si HIM JE ZAKON
je si videla moju PP?? :? :roll:

ma jok i ne slushaju rep i hip hop, njihove pristashe su nam okupirale ovaj forum, znachi ne verujem ....... ko da su se dogovorili. a mesecima ih nije bilo ni za lek.

a sta je to Music Instractor ako smem da znam? :roll:

Anonymous:
Bleak WinterFullMoon:
Moonspell_89:
Vi mozete da pricate sta god hocete ali Him je zakon.Imaju super muziku i jos bolji tekst.Tacno je to da su komercijala ali nisu kao Linkin Park Rasmus i takva govna!!!
HIM JE ZAKON!
Marija kozetino jedna ne podsecaj me!!!

i ti slusas moonspell? ubij se...
Alo ovaj Keeper jede govna.Him nije jedan.Tuko.

ja na eminema nisam hteo ni da gledam, ni da ga mrzim, ali slucajno sam naleteo na neki njegov spot, pesmu u kojoj je ON SKINUO REFREN OD PESME "DREAM ON" AEROSMITH-A !!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

smuchio mi se za ceo zivot. sramota. zamislite, ide onako onaj lep refren jedne od najlepsih balada ikada snimljenih, i onda ti dolazi eminem i repuje, vata se za jaja i ti fazoni. grozno

Back