ima li hopera????

8) Iskreno govoreci Ja sam Metalac,Odrastao sam na hevy i rock zvuku,Skoro sam
sam poceo da slusam rep muziku i zarazio se sa njom,
smatram da je rep jako kvalitetna muzika i da ima jako dobru poruku!Sto se tice R'n'b muzike,to je nista drugo do komercijalni,melodicni,rep,ali smatram da i ona ima svoje kvalitete tako da,nemam nista protiv nje,samo me malo nerviraju izvodjaci,jer se previse eksponiraju,barem u Americi,
ali i tako se rock eksponirao u 80'destima!za kraj svako ima svoj ukus.Ja i dalje slusam 2paca i Metallicu:))

Piraterija...

Istina je da su piratski cd- ovi jeftini, a original skuplji,...

,...ali zar ne bi trebalo da kupimo po koji cd od ljudi koje volimo da slusamo(oni od toga zive, barem jednim delom, znam da producenti deru)...
...jer ja ne znam kako bi prezivela poneki tuzan, sumoran dan a da ne polusam svoje omiljene pesme...

Imam gomilu pirata(i starih i novih), ali i original cd- ove od onih ljudi koje zbilja postujem...

Ovo sam vec rekao u nekoj diskusiji i ponovicu. ORIGINALE TREBA KUPOVATI!!! Ja imam tu srecu da od ukupnog (domaci i strani) broja MUZICKIH (bez mp3-ojki i sl.) CD-ova, 58, cak 42 su originali! Od kojih je cak 36 stranih! Od "domacih" samo jedan mi je pirat, Darko Rundek. Ali zato ti originali su me stali krsa para. Od '97. kad sam krenuo da slusam PUNK i Metal do danas sam samo jednom popio nesto u nekom klubu u kome sam gledao svirku (casu vina koja je bila 50 din. i to je bilo 2.10. ove godine na nekom eng punk-u) inace ovako sam samo tri puta cugao, uvek vino sa jednim drugom. Znaci tu sam srezao nevidjeno trosenje para. Sve pare sto imam dajem na svirke i na CD-ove, zato i imam toliko originala i zao mi je sto nisu svo CD-ovi originali. Nemate pojma sta propustate kupujuci skrnave pirate. Jedini CD za koji mi je drago sto nisam kupio original je Evanescence jer su meni zaista losi (samo par dobrih pesama), pa sam onda tih 15$ mogao da dam na King Diamond-ov "Voodoo" koji ga i vise nego zasluzuje. Ceo CD sa bookletom je preteran, kao i sam album. Za ostale mi je vise nego drago sto imam originale, svestan sam da sam mogao da kupim gomilu drugih piratskih CD-ova po ceni samo jednog od njih. Ali opet sam stedeo za originale jer sam znao sta se sa njima postize. Kao prvo ne dajem pare nekome ko nema nikakve veze sa metalom nego pare idu u sake tog benda, izdavaca i tog distributera. Recite sta hocete ali i izdavac i distributer su bitni. Protiv piraterije sam jer zamislite se da ste u njihovoj kozi. Radite neki posao i onda vam neka budala uzme to i presnimi pa vam nista neda za uzvrat. Kao da radite, a ne dobijate platu. E to vam je piraterija. Valjda taj bend treba da dobije nesto od tih CD-ova sto prodaju, a ne neki lik sto ima CD pisac. Jako bih voleo kad bih mogao da sve CD-ove sto imam pretvorim u originale, sve mp3 i ostale. Sto ponekad i radim. Npr. od Korozy-a sam kupio oba CD-a originale i nimalo mi nije zao para, i ako sam jedan imao na mp3, a drugi sam mogao da nabavim od druga jer je i on kupio oba originala. Nije mi zao jer VREDE TOLIKO! Vredi imati originale! A sto se tice toga sto je neko rekao da ce moci da se kupuje sada samo poneki original, nije tacno. Mogu da se nadju i originali iz underground-a i to bez problema. Imate jednu varijantu preko Rock Express-a i ima jos jedna preko jednog lika sto radi. Ne znam sada koja je adresa na web-u ali mogu da saznam. Tih undergorund distribucija ima samo ih treba naci. A jos jedna varijanta je da kad imate neki metal koncert odete i ispred mesta odrzavanja nadjete stand sa ORIGINALNIM CD-ovima KOJI SU ZAISTA PRISTUPACNI! Uglavnom su do 10 evra. LJUDI KUPUJTE ORIGINALE ISPLATI SE!!! Vredi dati svaki dinar, taj ciji ste original kupili jednom ce videti da i u tamo nekoj Srbiji ili Vojvodini ili gde vec ima fanove pa mozda dodje. Znam da nije lako kupiti original, jako dobro mi je to poznato i koliko odricanja zahteva da bi se skupile pare, ali VREDI I TREBA! Zaj. . . tu pirateriju jer tako samo pomazete liku koji ima CD pisac, a ovako bar malo pomazete svoj bend. Neki lik jer rekao kako bi radije posalo 15$ bendu, pa sto onda ne posalje ako je vec takav? Zato sto nece da plati! Recite NE PIRATERIJI I POMOZITE METAL I PUNK U MA KOJOJ ZEMLJI!!! Jer sa kupovinom originala to bolje radite nego sa kupovinom piratskog CD-a.

dubinu u BG sindikatu ??? :shock:
ovo sprdnja ili sta ..... ???

"ajmo svi zajedno kao kerovi da lajemo
AV AV AV AV AV AV
ajmo svi zajedno funjare da k.a.r.a.m.o
OOOO-OO-O-OO-OOOO "

........ zaista duboko, ali pre svega smisleno i artikulisano, nema shta. :wink:

Keeperu kada preslusas njihov album pod nazivom "Tishincina" i budes dovoljno kompetentan za ovu temu onda se vrati na topic i reci svoje misljenje. A do tada molim te uzdrzi se zlonamernih komentara koje si bazirao na samo jednoj odslusanoj pesmi.

A sada da se vratim na temu, mislim da Sindikat ima najdublje textove od svih domacih hip hop izvodjaca, sto se posebno da primetiti u Z.DZ.T.S. i Skabo Maestro, mada ni Flexove "Politicka1 i 2" ne zaostaju.

Dobro,
ovaj ovde gore automobil koji se koristi za trke u formuli 1(citaj BOLID) ocigledno nije pazljivo slusao tekstove koje su napisali,i ufatio se,grok,refrena.

Jos neko ima komentar?

p.s.Ako treba,da pastujem tekstove,...

Slamar:
Keeperu kada preslusas njihov album pod nazivom "Tishincina" i budes dovoljno kompetentan za ovu temu onda se vrati na topic i reci svoje misljenje. A do tada molim te uzdrzi se zlonamernih komentara koje si bazirao na samo jednoj odslusanoj pesmi.

A sada da se vratim na temu, mislim da Sindikat ima najdublje textove od svih domacih hip hop izvodjaca, sto se posebno da primetiti u Z.DZ.T.S. i Skabo Maestro, mada ni Flexove "Politicka1 i 2" ne zaostaju.

Hm,od kada je taj album Tisinchina?Nisam ga nasao u prodaji,jel to novo ili staro?
Da da,skabo maestro,kao i Viteska 2,ubija.Naravno ko ima osecaj patriotizma,da se najezis.

Slazem se sa Slamarom u vezi Mc Flexove "Sloba tiranin" i "Politicke".
Sindikat zaista ima veoma duboke textove, i po meni se najvise isticu Skabovi delovi na albumu, pogotovo onaj deo u Z.DZ.T.S., mada sto se tice njegovog solo materijala moram priznati da mi je dosta ispod proseka. Medjutim meni se posebno dopadaju stvari koje su radili jos dok su bili "Red Zmaja".... :wink:

Back