ima li hopera????

mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
SNEG SNEG SNEG!!!!!!!!!! :shock: :shock: Jupiiiiiiii!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Fuhreru sto me lazes :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( , sad sam izasla napolje, kad ono nema nigde.. :( :( tuzicu te mami… :x :evil:

Lazem a dobro kad lazem ovo kod mene bas lici na Sneg(zajedno s kisom ili susnezicu). ali posto ja lazem onda cu sve da zadrzim za sebe dob-ro. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: zovi me kod tebe :!:
A da Keeper ne postane malo ljubomoran. :roll:

Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
SNEG SNEG SNEG!!!!!!!!!! :shock: :shock: Jupiiiiiiii!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Fuhreru sto me lazes :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( , sad sam izasla napolje, kad ono nema nigde.. :( :( tuzicu te mami… :x :evil:

Lazem a dobro kad lazem ovo kod mene bas lici na Sneg(zajedno s kisom ili susnezicu). ali posto ja lazem onda cu sve da zadrzim za sebe dob-ro. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mortishaaa zar da se igras sa nasim slugom ?
ma u redu, nisam ljubomoran, samo se bojim da te pustam da se grudvas sa manijakom ...... :P
fujreru, pazi kako se grudvate :twisted: nemoj da ti padne na pamet da je gadjas u glavu (u sta ne sumnjam)

[quote="Keepermortishaaa zar da se igras sa nasim slugom ?
ma u redu, nisam ljubomoran, samo se bojim da te pustam da se grudvas sa manijakom ...... :P
fujreru, pazi kako se grudvate :twisted: nemoj da ti padne na pamet da je gadjas u glavu (u sta ne sumnjam)[/quote]

I ti posle nekome kazes nesto o grbom saljenju. :x

HEMULI:
mortishaaa:
child in time:
kao i svaki drugi "trendi" pravac,ugasice se za par godina..Ja sam pravi Nostradamus!!
za ono prvo.. STA SE DRUGO OCEKUJE, kroz par godina, niko od njih vise to nece slusati, vec neki novopridosli pravac i pravice se da nikad nisu ni slusali!! :lol:
a za drugo.. 8) 8) 8)
A STA ZA TEBE NIJE TRENDI? MOZDA DEBILSKA MENTAL MUZIKA? ZA MENE JE HIP-HOP NACIN ZIVOTA, I NEMOZES RECI DA CE SE UGASITI JER NAS JE SVE VISE. TI I MOZDA DRUGI CLANOVI MI CETE SE SMIJATI ALI MENI JE VAZNIJE DA NABAVIM NPR CD OD DMX-a GRAND CHAMP NEGO DA IZADJEM SA CUROM! I ONAKO P.I.C.K.E. UVIJEK IMA I BICE JE,DOK CD NECE BITI U CD SHOPU ZA 10 GODINA. ZATO SUTI GLUPA K.U.C.K.O. JER NEMAS POJMA!
decko,citam ove tvoje bljuvotine i zakljucujem da si nepismen do zla boga.......idi sinko sedi i uci srpski (ako ga uopste znas),malo poradi na negacijama ,kada se odvaja ne i tako to.....a ove tvoje ulicarske fazone tipa ,,ja sam mali buntovnik ,, i te izlizane fore ,pricaj nekom klincu iz komsiluka.....previse si mali za ove stvari.....uzor ti je boli glava,najveci klosar eminem koji ne zna recenicu da sastavi......tako da,sklanjaj se sa foruma,prost si kao najgora seljacina,mnogo se primas...e da,ti si bruka za rep i hip hop,to je muzika koja ima tih psovki,ali ti nemoj mnogo da se dokazujes...jos si ti klinac....od tebe nece biti nista drugo do pozercine i klosara prvog reda.....brukas se!!!!!!!

Führer.:
fujreru, pazi kako se grudvate :twisted: nemoj da ti padne na pamet da je gadjas u glavu (u sta ne sumnjam)

I ti posle nekome kazes nesto o grbom saljenju. :x[/quote]

ja se bogami ne salim ...
a ti si kriv za moje nepoverenje :wink:

(ovo peckanje ti sleduje od onog silnog maltretiranja i dosadjivanja :wink: ...)

e ti.......smaras:
HEMULI:
mortishaaa:
child in time:
kao i svaki drugi "trendi" pravac,ugasice se za par godina..Ja sam pravi Nostradamus!!
za ono prvo.. STA SE DRUGO OCEKUJE, kroz par godina, niko od njih vise to nece slusati, vec neki novopridosli pravac i pravice se da nikad nisu ni slusali!! :lol:
a za drugo.. 8) 8) 8)
A STA ZA TEBE NIJE TRENDI? MOZDA DEBILSKA MENTAL MUZIKA? ZA MENE JE HIP-HOP NACIN ZIVOTA, I NEMOZES RECI DA CE SE UGASITI JER NAS JE SVE VISE. TI I MOZDA DRUGI CLANOVI MI CETE SE SMIJATI ALI MENI JE VAZNIJE DA NABAVIM NPR CD OD DMX-a GRAND CHAMP NEGO DA IZADJEM SA CUROM! I ONAKO P.I.C.K.E. UVIJEK IMA I BICE JE,DOK CD NECE BITI U CD SHOPU ZA 10 GODINA. ZATO SUTI GLUPA K.U.C.K.O. JER NEMAS POJMA!
decko,citam ove tvoje bljuvotine i zakljucujem da si nepismen do zla boga.......idi sinko sedi i uci srpski (ako ga uopste znas),malo poradi na negacijama ,kada se odvaja ne i tako to.....a ove tvoje ulicarske fazone tipa ,,ja sam mali buntovnik ,, i te izlizane fore ,pricaj nekom klincu iz komsiluka.....previse si mali za ove stvari.....uzor ti je boli glava,najveci klosar eminem koji ne zna recenicu da sastavi......tako da,sklanjaj se sa foruma,prost si kao najgora seljacina,mnogo se primas...e da,ti si bruka za rep i hip hop,to je muzika koja ima tih psovki,ali ti nemoj mnogo da se dokazujes...jos si ti klinac....od tebe nece biti nista drugo do pozercine i klosara prvog reda.....brukas se!!!!!!!
JUPI!!!!!!!! napokon!! 8)

mortishaaa:
e ti.......smaras:
HEMULI:
mortishaaa:
child in time:
a za drugo.. 8) 8) 8)
JUPI!!!!!!!! napokon!! 8)
! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E jesi luda k'o zmaj. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Keeper:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:

mortishaaa zar da se igras sa nasim slugom ?
DA DRAGI!! 8)

Keeper:
Führer.:

I ti posle nekome kazes nesto o grbom saljenju. :x

ja se bogami ne salim ...
a ti si kriv za moje nepoverenje :wink:

(ovo peckanje ti sleduje od onog silnog maltretiranja i dosadjivanja :wink: ...)[/quote] E da se ja ne susdrzavam u ovom trenutku ah sta bi onda bilo samo sanjarim he he pa jadan ti BRE !!!

Führer.:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
der, der.. ozdravices jednog dana, uz moju podrsku i dr. sa foruma :wink:
Sad preterujes osecam se kao bogalj. :? Nego sto ovaj tvoj (buduci (mozda)) zivotni saputnik nesto ne odgovori na temu. :?
Imam osecaj da nesto izbegava ovu temu. :wink:

izbegavam?
ma jok ... nije mi zanimljivo. mislim da je o fujrerovom ludilu sve vec receno
bar sa moje strane 8)

Keeper:
Führer.:
mortishaaa:
ZMAJ, je sam li dobro cula??? :? onesvesti cu se :!:
Nemoj nema sad ko da te pridrzi. :wink: A sto ces da se onesvestis. :?

ko kaze da nema ko da je pridrzi?
mortishaaa, padaj, hvataaaaaaam :lol:

a oce da se onesvesti zato sto si odvalio najdebilniju frazu XXI veka - "LUDA SI KO ZMAJ"
AAAAAAAAHHHHAHHAH
ja bas nalazim da je smesna. I ostajem pri tome. HM :wink: :lol: :lol: :lol:

Führer.:
Keeper:
Führer.:
mortishaaa:
ZMAJ, je sam li dobro cula??? :? onesvesti cu se :!:
Nemoj nema sad ko da te pridrzi. :wink: A sto ces da se onesvestis. :?

ko kaze da nema ko da je pridrzi?
mortishaaa, padaj, hvataaaaaaam :lol:

a oce da se onesvesti zato sto si odvalio najdebilniju frazu XXI veka - "LUDA SI KO ZMAJ"
AAAAAAAAHHHHAHHAH
ja bas nalazim da je smesna. I ostajem pri tome. HM :wink: :lol: :lol: :lol:
GRESKA!
hvala na hvatanju :wink:
onesvesti cu se jer od malena zelim da vidim zmaja :shock:

Back