ima li hopera????

Exelent!Treba da sirimo mrznju i da saramo po zidovima karikature eminema i da svigde da pljujemo po njemu.Svaki predlog je dobrodosao.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...

http://www.cs-centar.net

KADA SAM CULA KAKO MARCHELLOW BACA FREESTYLE PALA SAM U NESVEST.LIK JE MNOGO PAMETAN.
IKAC MI JE ISTO DO JAJA LIK I MC,ALI JE MALO fensi.
SVE STO SU IZBACILI MENI ZVUCI OK (sa mozda nekim izuzetcima)
NADAM SE DA CE PREZLA DA POTPISE UGOVOR SA NJIMA, PA DA I ON VIDI NEKU KINTU... :)

pa pazi ja sam za mislim da ta bolest malo previse uzima maha, al se secam da je jos neko zapitao a sta cemo da radimo? nadam se samo da ne predlazes neke spiritisticke seanse, napr. "a sada svi polako dodirnite rukom svoje monitore i koncentyrisite se na sliku eminema, pozelite da se nalazi 5 metara ispod zemlje" isl.
u slucaju protivnog postajem clan

uVEK JE BIO SUPER I U POLITICI GA PODRZAVAM PAMETAN NIJE SE SMEO POJAVLJIVATI UU VREME SLOBE ALI JE U VEK IMAO NAS KOJI SMO GA PODRZAVALI UZ D-MOLL I OSTALE LALOSKE(STO SAM JA)I NJEGOVE JER NIJEDNA SE PESMA NJEGOVA NIJE VRTELA PO RUZICASTIM KANALIMA A OPET SU MNOGI PA MAKAR KOJI GA CENE UVEK ZNALI NJEGOVE PESME JER KAD GOD ODEM NA KONCERT SE RASPOLOZIM NJEGOVIM DOGODOVSTINAMA A JEDVA CEKAM NOVI ALBUM A KADA CE IZACI STVAR JE NJEGOVA UM SVAKOM SLUCAJU MISLIM DA JE NA OVOM FORUMU ZASLUZIO MESTO NAZALOST SVI MLADJI SE ZALUDJUJU NEZNAM TEHNO I OSTALE DROGERASKE PESME PA SE OVDE ISTICU I NE POSTUJEM IM UKUS JER BOLESNO ODRASTAJU!ZAR NE

Strooka ljudi.... Pa kakav je on MC bre?!!!!!!!
Marchelo je najbolji u Bassiviju, decko studira knjizevnost vidi se da je nacitan. Ali npr. "Sve moje male ljubavi bile su veliki porazi" je rima Dj. Balasevica i jos poneka.

Vi ili ne volite rap ili ste ludi. OK, necu da vredjam, ali Eminem je najbolji rapper, jeste da ga malo previse ima (u svakom casopisu i sl.) ali on je super, pise dobre pesme, (malo) vredja, belac koji stverno zna da rappuje. A ovde niko nije rekao zashto je Eminem losh. OK, kada nadjete dobar razlog i ubedite me da je Eminem derpe, pedofil i ostalo, podrzacu vas

Ja sam dugo slushala ove nashe gluposti. Onda sam upoznala jednog druga koji je slushao iskljucivo rap i time je zarazio ceo komshiluk. To mi je super, muzika je zabavna, ima i smejanja i pljuvanja.... Jednostavno, to je kao neki novi nachin zivoza za mene. Sad slusham i drugu muziku, ne samo rap, ali se na ove nashe gluposti ne vracam.

Back