ima li hopera????

stivlim:
Pa zaboravili ste 9 p.m till I come i obradu od Olive You're not alone (njihova verzija mi je mnogo bolja, tacnije njegova posto je ATB ustvari Andreas Tannenberger)
E nisam znala to anreas t...svejedno-koja slucajnost, bas danas gledam neke stare diskove i nadjem da imam to you're not alone...pesma je super! Moram da nadjem i njihov CD, da ne pricam o tome da extazy slusam milion puta dnevno - nisam imala pojma da cu bas tako otkinuti za grupom

Flea.RHCP:
Ona sra*a tehno, haus sta ti ja znam!
uglavnom Dum dum dum tuc tuc tuc tuc dum ... DO BESVESTI !
Smori Bre!

Ufffff! Ne da smori, nego ti dodje da se ubijes.

Evo i moje liste (ono sto mi sad pada na pamet): Nigtwish i sl. bendovi, Linkin Park i sl, rap, grand, s*hity... A ako hocete svetski da se smorite probajte da slusate Legende.

megi:
ja ga se secam iz lekcije iz engleskog...ne secam da li je to bila osnovna ili srednja...
ali znam da mi se tu nesto dopalo. u tekstu je pisalo kako je uspeo da pobedi na
nekom takmicenju uprkos necemu.. valjda...:) ma znam da mi se nesto dopalo. nekoliko
puta sam citala tu lekciju iako je nismo obradjivali uposte na casovima.
ja bih bila vise kompetentna za neke druge muzicare, ali eto... :

mislim da je pricha da je izvodio shopena na svoj nacin, znaci ne na tipican..sto je izazvalo zgrazanje zirija ali i odusevljenje publike...jedna profesorka je htela da izadje iz zirija ako mu ne daju nagradu...to mu je kasnije postala zena. mislim da je ona umrla. bila je jedna emisija ranije o njima, mozda je nekad opet puste..nek me kompetentni sada isprave
on je malo u fazonu ekscentrik!?

jagodica je u pravu. to se desilo na sopenovom takmicenju, kada se on pojavio u farmerkama i sa zvakom u ustima. i tada je dobio prvu nagradu publike!
ozenio se svojom profesorkom koja je bila 20 godina starija od njega i nakon njene smrti on je totalno poludeo, ali kako sam sad cula cesto boravi u hrvatskoj. cak je i pre dve godine napisao pismo svojoj srednjoj skoli za godisnjicu jer je bio sprecen da dodje!
izvanredan pijanista koji je naisao na nerazumevanje u nasoj sredini, jer se ionako malo vodi racuna o klasicnoj muzici tako da je otisao kao sto nam iz istog razloga odlaze i svi drugi genijalci i kasnije nastupaju i eksponiraju se pod zastavama drugih zemalja.

CobRa-SiC-:
stivlim:
Hip hop, rap, dancehall i slicna * na koja klinci seku vene, ako je tehno, house i drum za retardirane pristajem retardiran sam.
Da, ali to nije za pohvalu. :P

Mogao sam da i ja kazem da su ljudi retardirani ako slusaju hip hop ali nisam, rekao sam da je meni to njesra, a ko voli nek izvoli, pozdrav za Che i ja sam slusao nesto slicno poslepodne

stivlim:
CobRa-SiC-:
stivlim:
Hip hop, rap, dancehall i slicna * na koja klinci seku vene, ako je tehno, house i drum za retardirane pristajem retardiran sam.

Mogao sam da i ja kazem da su ljudi retardirani ako slusaju hip hop ali nisam, rekao sam da je meni to njesra, a ko voli nek izvoli, pozdrav za Che i ja sam slusao nesto slicno poslepodne

Ali meni tehno lici na muziku za ratardirane.

WOW...Sve strucnjak do strucnjaka...
Prijatno sam iznenadjen, zaista...
I da, ko se vec pitao, da zavrsio sam Akademiju, a sto bih se stideo toga?
Sto nisam isao na privatnu? Ili, zasto?
Sta je to lose u Akademiji?
Da nisi ti jedan od onih likova sto nije uspeo da se upise, pa mu kriv ceo svet? Ili stalno dobijas osmice, a "nije fer, onaj sto je dobio deset, manje vezba od mene"?
Sacuvaj Boze...
Slazem se da Lovro Pogorelich ***** ass! Al kad ima slavnog buraza, lako mu je...
Jel neko ima nesto da kaze o "Slike sa izlozbe" u izvodjenju Iva?

Hana:
Nije se odavno rodio na ovim prostorima pijanista tako veliki kao sto je Ivo Pogorelic......
Brat je samo bleda senka......
Ivo je bio i ostao PRINC klavira.....
Ne radja se dva puta u jednom veku tako jedinstven
umetnik reproduktivac..... koji velikim kompozitorskim imenima ume da doda nesto svoje i da ih time samo jos vise OBOGATI....
Nazalost,ova duhom osiromasena sredina ni to nije umela da prepozna......kao ni mnoge druge potencijale..... :!:
Morao je da ODE.... :D :D :D
Pa naravno da je morao da ode...Ko ce da se takmici sa, recimo, Stefanom Milenkovitjem...
Ali nije on PRINC, malo je vise od toga, recimo da on i Richter stoje rame uz rame...moze?

Da bar Ivo Pogorelich i Stefan Milenković mogu zajedno da izvedu Mendelsonov Koncert za violinu,klavir i gudački orkestar,mogli bi se međusobno ogledati.I videti sličnosti i razlike u kvalitetu interpretacije.Kao Vernjikov i Bogino 1986.godine u Sava Centru. :)

Loengrin:
Da bar Ivo Pogorelich i Stefan Milenković mogu zajedno da izvedu Mendelsonov Koncert za violinu,klavir i gudački orkestar,mogli bi se međusobno ogledati.I videti sličnosti i razlike u kvalitetu interpretacije.Kao Vernjikov i Bogino 1986.godine u Sava Centru. :)
Ma kakav Stevica...
On jeste talentovan, ali, sem dobre tehnike i ciste intonacije, sta jos tu mozemo da vidimo (cujemo, da vidimo mozemo svasta)?
Prosto, on je prosao kroz svoj zenit i sada je, nazalost, u opadanju.
Uostalom on je covek spoljsnjeg, a Ivo se, ipak, na drugaciji nacin bavi muzikom...Dok se Stevica vise bavi samim sobom...
Mozda bi uputnija bila Kreutzer-ova sonata...

Iluvatar:
Loengrin:
Ma kakav Stevica...
On jeste talentovan, ali, sem dobre tehnike i ciste intonacije, sta jos tu mozemo da vidimo (cujemo, da vidimo mozemo svasta)?
Prosto, on je prosao kroz svoj zenit i sada je, nazalost, u opadanju.
Uostalom on je covek spoljsnjeg, a Ivo se, ipak, na drugaciji nacin bavi muzikom...Dok se Stevica vise bavi samim sobom...
Mozda bi uputnija bila Kreutzer-ova sonata...

potpuno se slazem sa tobom.
njih dvojica su potpuno drugacije osobe. lako je bilo stefanu milenkovicu da se probija kroz muzicki zivot kad je njegov tata bio "toliko siromasan" da je dao otkaz i potpuno se posvetio sinu. vec je on bio dovoljno poznat da bi prezentovao svog sina.
i ja bih bila poznata da sam imala takvog tatu!!!!
ima dobro razradjene prste i tehniku, ali kada je rec o muzici to treba traziti na drugom mestu.
stefan je ionako celog zivota jurio i pricao o zenama!!! bio je opsednut njima, dok je za razliku od njega ivo ipak jedno skromno bice i dovoljno svestan svega.

CobRa-SiC-:
stivlim:
CobRa-SiC-:
stivlim:

Ali meni tehno lici na muziku za ratardirane.

meni isto...a to valjda nisam pa je ne slusham! :? :wink:

Back