Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.015
djartt:Ne, Keeperu, nemoj da se besis!!!!!!
Evo povlacim rec. Ponekad je zabava i karneval. Nekada je vrlo ozbiljna i revolucionarna, a nekad vizionarska(nadam se da ce te ovo odvratiti od suicidalnih misli!
za arheologa>
Lubenicu mozes doziveti i najperverznije moguce! Verovatno je to i bila prava namera umetnika. Ja samo predlazem i neka druga citanja tog rada koja bi potvrdila moju pricu o globalizaciji. Ostalo sto si rekao o umetnosti, svakako stoji. Samo ne znam jos kako Keepera da odvratim od besenja. Mnogo je sve preozbiljno shvatio! On bi da ja uzmem pusku i povedem narod. Pa dobro, ako ima onih koji bi sledili jednog umetnika onda....
dobro ajde, nekad i jeste zabava i karneval .... al trebala bi uvek biti vizionarska, pre svega. o tome i govorim ... inace zasta bi nam sluzila ??? ..... govoriti da je umetnost odraz drustva i kulture je vrlo jadno i ponizavajuce za umetnost.
novinari prave hronike o drustvu i dogadjajima, stanjima u drustvu, a umetnost bi ipak trebala da je uzvisena i kao strela usmerena napred.
naravno da sam sve, ne preozbiljno, nego veoma veoma ozbiljno shvatio. i po treci put ti ponavljam (ne znam zasto ne primas u glavu), ne vodi umetnost narod, nije ti to politika, che gevara, tito, puska i gluposti ..... vrati se malo nazad pa primi ono sto sam pisao da se ne ponavljas