AleksBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.377
U zadnjih par dana naisao sam na nekoliko osoba koje bih mirne duse mogao klasifikovati kao lude... Ponasaju se nenormalno, imaju povremeno da izvale neke potpune nebuloze koje su za njih potpuno logicne, pogled im unezveren ili pak mutan, malo-malo menjaju raspolozenja (od toga da su odusevljeni tobom do toga da te mrze i ne zele ocima da te vide)... 
Danas je takvih, cini mi se, sve vise... Ili mozda prosto u zadnje vreme cesce nalecem na njih ili pak sam tek sad poceo da ih primecujem...
Ko je onda danas normalan? Kako da znamo da nismo i mi sami mozda malo nenormalni a da toga ocigledno nismo ni sami svesni? Koji su kriterijumi normalnosti i po kojim znacima covek moze da prepozna da li je neko normalan ili ne?

Danas je takvih, cini mi se, sve vise... Ili mozda prosto u zadnje vreme cesce nalecem na njih ili pak sam tek sad poceo da ih primecujem...

Ko je onda danas normalan? Kako da znamo da nismo i mi sami mozda malo nenormalni a da toga ocigledno nismo ni sami svesni? Koji su kriterijumi normalnosti i po kojim znacima covek moze da prepozna da li je neko normalan ili ne?