Ima li beskrajno - kraj?

Naucnici tvrde da se svemir siri...

GDE se siri?

U CEGA se siri?

Sta ima na kraju svemira, tamo gde nema NISTA?

I nista je NESTO...:think:

Nije mi to bas najjasnije....

Vrlo jednostavno. Ne postoji samo jedan svemir, postoji beskonacan broj drugih svemira, i oni koegzistiraju zajedno, u nekom mega-univerzumu.

Uostalom, da ne objasnjavam sad, poslusaj sta kaze covek, od 6:58 pa do kraja

Nema kraj...Teorija o više svemira nije dokazana...A uvek postoji mogućnost da u nekom trenutku dođe do obrnutog procesa i svemir se vrati u Embrion koji se rasprsao i iz koga je nastalo sve živo što danas postoji.

Vrlo jednostavno. Ne postoji samo jedan svemir, postoji beskonacan broj drugih svemira, i oni koegzistiraju zajedno, u nekom mega-univerzumu.

Uostalom, da ne objasnjavam sad, poslusaj sta kaze covek, od 6:58 pa do kraja

aha...i onda galaksije stvaraju univerzum,univerzumi stvaraju multiverzum..... sta ide posle toga? :think:

anyway..svemir,ima ih vise,non stop se sire itd itd.... sta se desi kada se dva svemira toliko rasire da probiju jedan u drugi,ili se spoje? :think: mene to zanima....

e zbog ovoga ijeste ova prica tolko interesantna..
ljudski mozak ne moze da zamisli samo DVE stvari
da nesto nema kraj
i da njega nema kada umre, da ne postoji..

Za ovo prvo si u pravu,al za ovo drugo mislim da nisi.Čovek ili bar duša posotji i kad umre.Možda luta po zemlji,možda ide u drugi univerzum,možda u raj ili pakao.

Hmmm....postoji ateisticko verovanje za taj...zivot posle smrti,u ovom slucaju beskrajni mrak,odmor...

http://en.wikipedia.org/wiki/Oblivion_(eternal)

:think:

Back