"Ima IQ drvene ograde" Slavni oskarovac isprozivao Kamalu

Izvor: Nportal

OSKAROVAC Mel Gibson rekao je da je potpredsednica SAD Kamala Haris veoma glupa i rekao da će podržati bivšeg republikanskog predsednika Donalda Trampa na predsedničkim izborima 5. novembra , objavio je Vašington post.

Na snimku objavljenom u četvrtak na TMZ-u, glumac je kratko razgovarao sa snimateljem na aerodromu i kritikovao njenu inteligenciju.

Pogledajte prilog 1632545

Još nisam čuo ovakvo poređenje, ali mi se sviđa :)

Inače, mnogi (većina) deli njegovo mišljenje
Zašto je naziv jedne teme "taj i taj podržao Kamilu", a druge "taj i taj isprozivao/napljuvao Kamilu"?
Zar nije "taj i taj podržao Trampa"?
Ili je to nepoželjna varijanta?
Pitam za druga ..

OSKAROVAC Mel Gibson rekao je da je potpredsednica SAD Kamala Haris veoma glupa i rekao da će podržati bivšeg republikanskog predsednika Donalda Trampa na predsedničkim izborima 5. novembra , objavio je Vašington post.

Na snimku objavljenom u četvrtak na TMZ-u, glumac je kratko razgovarao sa snimateljem na aerodromu i kritikovao njenu inteligenciju.

Isto vazi za Marka Djurica ali nikom nista

Pogledajte prilog 1632545

Još nisam čuo ovakvo poređenje, ali mi se sviđa :)

Inače, mnogi (većina) deli njegovo mišljenje
Nema ova sta da trazi na izborima
65:35 za Trampa

Ма да, толико је "глупа" да јој "паметни" Деда Трумп није смео по други пут да изађе на теве дуел јер га је у првој дебати уништила само тако :zcepanje::rotf::lol::hahaha::cepanje::hahaha1:

Dobila je pitanja unapred i suflirali su joj sve vreme kroz mini slušalice. Već je rekla sve što je imala, a to je - Ništa.

Isto vazi za Marka Djurica ali nikom nista
Logično, svi ti agenti zapada su sa IQ kišne gliste.
Dovoljno je videti članove Naleda, WIB-a i sl zapadnjačkih gov.narizacija i njihove ( navodne ) diplome: požarni fakultet, fakultet za gubljenje vremena, fakultet za uvlačenje u du.pe gazdama sa zapada,...
Šta ono beše završio GOAT medju premijerima, An Brnaba?

Logično, svi ti agenti zapada su sa IQ kišne gliste.
Dovoljno je videti članove Naleda, WIB-a i sl zapadnjačkih gov.narizacija i njihove ( navodne ) diplome: požarni fakultet, fakultet za gubljenje vremena, fakultet za uvlačenje u du.pe gazdama sa zapada,...
Šta ono beše završio GOAT medju premijerima, An Brnaba?

Pa nijesu ni Pavle Bihali i Misa Vacic neki mozgovi....

Mene zanima sad koja osoba tako ubedljivo ostvari utisak da je glupa kod inace glupog naroda....To sad pocinje da me zanima, jer npr ja gledam Srbe svaki dan, svoju glupost ne vide ama bas ni malo , a ni tudju ne prepoznaju , osim kad je prepoznaju nije glupost i obraduju se gde si brate fazon...

Najvise me ubija, kad dve krenu da pricaju sta je pametno u prevozu , i sve se slazu a redjaju sve vece i vece gluposti i velicanje zla i korupcije, i na kraju krene zakljucak, jedno mi dete otislo a sad ce i ovo drugo , neka, samo nek su zivi...

Secate se koliko se cekalo kad su dosli svajcarci da se Beogradjani nauce da pritisnu dugme da bi se otvorila vrata....ja imam gori primer, u hotelu u Uzicu bilo takmicenje iz matematike, i imali sudar , bus i stigli u 22h , a sutra takmicenje, i daju nam kljuceve od soba, i sad ja usao i legao da spavam, kad posle 1h upada profa i kaze kako si ti usao , ja rekoh kljuc mi dali na recepciji , dali i njima ali nisu znali da udju jer je bila americka brava...Ja sam tu imao srece jer sam osetljivih prstiju pa kad sam uhvatio vrata da ih otvaram, ja sam prstima osetio da ima jezicak sa donje strane, tj nije samo da postoje gurnes prst u sredinu kvake nego ima i verzija sa jezickom sa donje strane pa okrenes...
Pre par dana jedna gospodja u svajcarcu , onom drugom vagonu, na stanici vikala "otvori vrata majstore" , "vrata" , vrata" "zadnja vrata"... vise puta. Sisla je na sledecoj, otvorili joj spolja kada su ulazili. Nisam siguran da li je skapirala kako su se vrata otvorila.... mozda ce sledeci put znati... ne znam... ali opet....

Pre par dana jedna gospodja u svajcarcu , onom drugom vagonu, na stanici vikala "otvori vrata majstore" , "vrata" , vrata" "zadnja vrata"... vise puta. Sisla je na sledecoj, otvorili joj spolja kada su ulazili. Nisam siguran da li je skapirala kako su se vrata otvorila.... mozda ce sledeci put znati... ne znam... ali opet....
"Do not Eat"

Kod Glumaca je to pipavo...
Npr Denzel Washington, od kako je bio mlad, posto mu je calac svestenik, je pricao pametno , ponasao se pametno , pomagao ljudima, covek na mestu, medjutim, probao da upise medicinu , ne ide, nema mozga, probao masinstvo ne ide nema mozga, probao jos par fakulteta ne ide nema mozga, i na kraju dok je bio na tim fakultetima preko leta imaju glumacke skole i tu nadje sebe....

Dakle kad ga slusate , gledate kako pomaze ljudima rekli bi intelektualac, a ustvari je samo lepo vaspitan covek...i takav je ostao do danas...
Ali nije intelektualac...

Gibson je dobar glumac ali je svojevremeno upropastio svoju karijeru raznim antisemitskim, rasističkim i homofobnim izjavama. Delue kao čovek koji je preke naravi, pogotovo kad popije. Što bi se reklo sirovina. Tako da nije neobično da navija za Trampa ;)
To što tebi "djeluje" ne znači da je i istina. Kad se napiješ svašta ti drugačije djeluje pa i zemlja se drugačije i brže kreće tada.
Znači besmisleno. Da bi bio "sirovina" mora postojati nešto opipljivije od tvoje percepcije.

Back