STA MISLITE O ILUMINATIMA DALI MISLITE DA SU NESTALI ILI DA SU SE INTEGRISALI SA MASONIMA I DA LI JE NJIHOV CILJ DA NA SVETSKI TRON DODE JEDAN.
Kako ne razumješ? Treba da odgovoriš da li su se iluminati integrisali sa iluminatima ili sa masonima ili sa slobodnim zidarima (ali samo onima koji nisu masoni) i da odgovoriš da li oni sada žele jednog vladaraBanshee:ja ne razumem anketu
za sta treba da glasam?![]()
Elvin:ne znam baš šta da mislim...al' gde su iluminati i masoni tu su i biciklisti,.
znate kako kažu ne veruj muškarcu u helankama,a još manje onome ko se sa njim druži!
koja je veza iluminata sa kultnim stvarima?![]()
.....intra:- унапређење односа поверења, те толеранција између припадника разхличитих кофресија и на тај начин обезбеђује предуслов за настанак једне светске религије,
- грађанска и социјална једнакост,
- правилна расподела материјалних добара,
- равномерније вредновање људског рада,
- рационалније коришћење природних ресусра,
- очување животне средине,
- ослобађање људских интелектуалних моћи ради опште добробити.
Šta je ovde satansko?
................intra:- унапређење односа поверења, те толеранција између припадника разхличитих кофресија и на тај начин обезбеђује предуслов за настанак једне светске религије,
- грађанска и социјална једнакост,
- правилна расподела материјалних добара,
- равномерније вредновање људског рада,
- рационалније коришћење природних ресусра,
- очување животне средине,
- ослобађање људских интелектуалних моћи ради опште добробити.
Šta je ovde satansko? I mala ispravka: 1776 je 18.-ti vijek
da na svetski tron dodje jedan koga ce zvati tatakuvar:STA MISLITE O ILUMINATIMA DALI MISLITE DA SU NESTALI ILI DA SU SE INTEGRISALI SA MASONIMA I DA LI JE NJIHOV CILJ DA NA SVETSKI TRON DODE JEDAN.