- Poruka
- 480
A jesi primetio koliko zive, maltene je svaki prebacio 80-tu.
Naravno da jesam,veoma zeznuta su rasa,nije ni cudno,kada imaju danas najvecu moc,uticaj i kontrolu,jos 71 godine nove ere,kada su ih Rimljani proterali sirom sveta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesi primetio koliko zive, maltene je svaki prebacio 80-tu.
Ako jedna organizacija, ili par njih, "upravlja" svijetom, nije bitno pitanje sta mi mislimo o tim organizacijama, nego pitanje sta mislimo o svijetu u kojem mi zivimo i dopustamo da se sa nama manipulira!
a ko ustvari upravlja svetom i zbog cega?
Ne upravlja niko bukvalno svetom, ali upravlja pojedinim događajima koji kreiraju svetsku scenu (ratove, krize, bolesti...) . Zbog moći i novca, koji krvnički žele!
Tako da gore pomenuti Rokfekaler otvoreno kaže da će krizama uspostaviti novi svetski poredak gde će on (i njemu slični) biti glavna njuška za ceo svet!
Svaki put kad dobijem novo srce, to je kao da mi dah života prostruji kroz telo. Osećam se obnovljeno i živo. rekao je novinarima samo 36 sati posle operacije
![]()
Evo za koga se prodaju organi...
http://dailycrawler.com/david-rockefeller-has-six-heart-transplant-successfully/
LINK
Ne upravlja niko bukvalno svetom, ali upravlja pojedinim događajima koji kreiraju svetsku scenu (ratove, krize, bolesti...) . Zbog moći i novca, koji krvnički žele!
Tako da gore pomenuti Rokfekaler otvoreno kaže da će krizama uspostaviti novi svetski poredak gde će on (i njemu slični) biti glavna njuška za ceo svet!
a ko ustvari upravlja svetom i zbog cega?
Ovim svetom upravlja sotona.
Zbog toga da nekako iz petinih zila pokusa da ovekoveci zlo u univerzumu i ako je osvedocen istinom i zna da gresi od pocetka. Posto je odaaaavno u stanju "hule na Duga Svetoga" nema mu nazad i Bog ga pusta da do kraja ispolji svoje zlo na ovom svetu kako bi se sva bica u univerzumu uverila (i ako odavno znaju jos od raspeca Hrista ko je sotona i sta je) sta je zlo i greh zaista.
Ali ne birnite njegovo vreme istice, vrlo brzo ce biti zbrisan i sotona i ovaj svet (kad se sudski proces zavrsi).
U principu uvek u ljudskoj istoriji su postojala tajna udruzenja,i treba da se zna da na celu svih uticajnih udruzenja se nalaze Jevreji!!!!
A sto se tice iluminata,ja licno mislim da su oni nastali tako sto je se jedna masnska loza odvojila i pocela da radi stvari koje sa kojima se ne slauzu masoni!!!