Iluminati i Evrosong 2019 godine

I sad šta?
Ako pričamo o koreografiji tu je važno da utvrdjujemo jel ikonografija bogougodna jel?
A sa druge strane ceo život živite na štelu i na nebogougodne metode.
Tako sam ja ispljuvo PTT da mi ne naplaćuju doplatne markice za hram Svetog Save jer sve rade protiv Boga.
Od zapošljavanja do tendera
Ako PTT brine o religijskim objektima onda moraju da uvažavaju Ustav i da pomažu sve tri važeće religije
A ne da favorizuju samo jednu
Pod uslovom da je to nekome važno, ateistima je ovo samo otimanje para iz džepa.

you got sooul,brotha..:cool::D:ok:
mislim da je vreme da priznam i sebi i svetu da me te masonsko-iluminatske simbolike u stvari ich ne zarezuju.moz`da ih trpaju kolko god oce.to je stvarno zapravo strategija nemoci..
to mi je vise jedan instiktivni,vajkadasnji osecaj. prvo, vidljivo svima da su to sve trule,nemastovite fore. drugo, simboli su takodje truli, izvedeni za uzi krug avitalnih ljudskih dijabola, dajdzestirani od smisla kakav mozda imaju oni originalni, ne mogu izazvati pravi istinski horor kao recimo Ktulu iliti Jog-Sototh.
tu se dotacinjemo zapravo egzistencionalizma...znaci,monasi pecinski ljudi su uzor, ziveli dugo bez igde icega sem vere. danas,i popovi i vernici samo na pare misle. kao, to ce ih spasiti, boze cuda - egzistencionalizma. kao da je to bolest,umesto filozofije.:confused: nazalost, ista stvar pokusava da vodi kolo i kod danasnje evrovizije. cak ni madona ne pomislja da pomoli dupe na takvom jednom svetskom dogadjaju, a da joj se ne plati milion zelembaca. ni kod babe nema za dzabe, eto ti sta su ti masoni i iluminati, prosjacki ocaj boziji..:lol: dok je zapravo jedna jedina istina sve vreme bila ista, zivi i u pamcenju i za sva nova vremena: ptica na grani ne peva zato sto trazi neki odgovor, vec samo zato sto to zaista ume.:) parafraza jedne pesnikinje. ili i ptice da kacimo evricima sto cvrkucu,ko na svadbi..

Elem...
EUROSONG u IZRAELU...

Pobednik NetherLAND (zemlja ispod povrsine mora, uslovno govoreci UNDERWORLD)
"Incident" sa zastavom Palestine napravio IceLAND

A u samom sukobu IZRAELA i PALESTINE je sve u vezi i oko LAND-a...

Madona izvela svoj iluminatski kabalisticki crno-beli show, sto obicno i radi jer je matora iluminatska svestenica i kabalistkinja...

Naravno finale odrzano na FULL MOON

...

Back