Iluminat video UFO!

Nema veze sa iluminatima,ljudi su njima prikacili da se hrane ljudima,zbog sopstvenih slabosti nemogustva odupiranju regulisanja sopstvene ishrane.Obicni ljudi su stvorili zlo svojim delima u prvom redu ishranom i ubijanjem slabijih od sebe kojima su trebali pruziti zastitu i prijateljstvo kroz istoriju

Ta skrenutost je dosla dotle da je covecanstvo totalno otupelo i nemoze shvatiti kakve stvari cini i pored stalnog govorenja manjine da svakodnevno nanose nesaglediv bol i patnju bicima koji osecaju jednako kao oni samo sa razlikom sto ta bica zive preko nagona a ne preko individualne svesti koja krasi ljudsko bice.

Zadnjih 20 godina covek se hrani svojom vrstom i ne znajuci,svakako ocekujem da ovo ovde ne prihvatite i da vredjate,ali dokaza ima i vise nego dovoljno da se vecina populacije hrani ljudima i da su sami tome krivi posto jure ukus da zadovolje culo ukusa,a ne neki nedodirljivi iluminati u svojim ritualima.koji vladaju iz dubokog svemira.Bolje obratiti paznju na mononatrijumglutaminat kojim se truju sopstvena deca.

Pre nego sto krenes da odgovaras na moje postove rekla-kazala.informisi se o ljudozderstvu vecine,prvenstveno mislim na L cistein koji se nalazi u svakodnevnoj ishrani.Nakon toga ce ti se otvoriti druge stvari o tajnama kuhinje narodnih masa.

Tema je i vise nego ozbiljna i molim sve da otvore oci i pogledaju istinu ma kako bila uzasna. "Budimo ljudi,a ne neljudi".

Da...
A ko zavodi svet i utice na ljude da delaju take stvari zna se...

Pravio sam hleb od kukurozovog brasna -kukuruza koji inace i gajim,vrste koju 90% ljudi nije ni videlo u zivotu a ni culo za nju.U pitanju je sorta sa sarenim zrnima i ciji sastav odlikuju supstance koje su programirane za ljudsku ishranu,za razliku od ovog zutog koji nas okruzuje a svojim sastavom je namenjen za ishranu stoke kojoj se dodaje kostano brasno,koje cesto u svom sastavu ima samlevene kosti sopstvene vrste a i kosti ubijenih pasa iz kafeterija,plus sto su semena kukuruza klonovi.

Istina boli i tesko ju je prihvatiti,ali covek je ono sto jede ili kako kazu iluminati kako je gore tako je i dole,tj.kako je dole u mikrokosmosu tako je i gore u makrokosmosu.Ovo je jedna od istina naseg univerzuma koja se saopstava iluminatima na pocetku njihovog ulaska i trazi se od njih da ovu ideju prosire u svim pravcima u skladu sa svojim mogucnostima i znanjima koji im se pored ovog pridodaju.

Daje se i obicnim ljudima ali nece da prihvate i odreknu se vestackog zasladjivaca.

sacekaj, genetski modifikovan kukuruz jepo tebi zdraviji od kukuruza koji je priroda stvorila? Jeste, krava koja se hrani travom ce da jede papkei ostatke koze... Svinja je sasvim druga stvar,al ja ne jedem svinjetinu.....

Ja ne verujem u postojanje djavola van ljudske glave.Postoje sigurno sile koje deluju na coveka i mame ga bilo na dobro bilo na lose,ali tu najvise stavljam na coveka i na njegovu odgovornost.

Ti kazes bog je glavna sila u univerzumu i njegova odlika je ljubav,ali vidis kroz istoriju sta se radi i da je vecina tokova pokrenuta covekovim licnim delovanjem.Celo zivotinjsko carstvo na planeti u vapaju i agoniji moli za pomoc i,u to sam siguran,ali bog ne reaguje.Da li onda mozemo da dovedemo pod sumnju njegovo postojanje,posto je dao odresene ruke ljudima a o ljubavi ni govora?

sacekaj, genetski modifikovan kukuruz jepo tebi zdraviji od kukuruza koji je priroda stvorila? Jeste, krava koja se hrani travom ce da jede papkei ostatke koze... Svinja je sasvim druga stvar,al ja ne jedem svinjetinu.....

Nije zdraviji,nisi me razumeo.Ovaj zuti kukuruz je za stoku i vecinom je modifikovan,a onaj crni sa sarenim zrnima je bolji za ljudsku ishranu zbog svog hemjskog sastava.Barem tako kaze nauka.

@ Kamael

nemam nameru da te vredjam i nemam obicaj da pisem o onome sto sam samo nacula od drugih...ako se covek poslednjih 20 god hrani svojom vrstom i neznajuci onda je sasvim za ocekivati da se odupire prihvatiti to kao istinu ...

neki od nas se hrane zdravo ,neki nezdravo ,na kraju oni prvi umiru zdraviji i to ti je ...da idemo svi ziveti u prirodu ,ni to nije resenje ...da sadim kokuruz na balkonu - zatvorit ce me u ludaru ...

ako se covek poslednjih 20 god hrani svojom vrstom i neznajuci onda je sasvim za ocekivati da se odupire prihvatiti to kao istinu ...

...da sadim kokuruz na balkonu - zatvorit ce me u ludaru ...

Da pricace da si za ludaru ako odbijes njihove poklone poput grickalica kada ti dodju u goste koji svojim sastavom unistavaju neurotransmitere u mozgu i dovode do parkinsonove i alchajmerove bolesti i odbijas njihove miloste da dajes svom detetu.

Jos da vide zasadjen kukuruz na terasi pricace da radis za iluminate.

Da pricace da si za ludaru ako odbijes njihove poklone poput grickalica kada ti dodju u goste koji svojim sastavom unistavaju neurotransmitere u mozgu i dovode do parkinsonove i alchajmerove bolesti i odbijas njihove miloste da dajes svom detetu.

Jos da vide zasadjen kukuruz na terasi pricace da radis za iluminate.

zato ti sinko moja vrata nisu svakome otvorena a deda me ucio da ne volim one koji mi donose darove - preskupo ce da me kosta ...

Nije zdraviji,nisi me razumeo.Ovaj zuti kukuruz je za stoku i vecinom je modifikovan,a onaj crni sa sarenim zrnima je bolji za ljudsku ishranu zbog svog hemjskog sastava.Barem tako kaze nauka.

Kako moze biti za stoku? Pa dok nije donesen postojala je samo jedna sorta, dobro mozda par njih i svi su ejli, to sto je moderna nauka odlucila da je onaj za stoku ( iako je pre toga tokom par hiljada godina prehranio milione ljudi ) je sasvim druga prica...I lepo si zakljucio, tako kaze nauka :)

Nego jesi li ti znao da je genetski modifikovana hrana ( bas taj kukuruz sto jedes ) zabranjena u dosta evropskih drzava, ili da mora da stoji istaknut a takodje cena prirodne hrane ( voce, povrce... ) je cak nekoliko puta skuplje od modifikovanog...

Odakle ti to da ja jedem gmo.Protiv sam toga,cak ni ne kupujem u ducanima zdrave hrane zbog dodavanja aditiva u proizvode.Ove godine sam eksperimentisao sa paradajzom i dobio sam zdrav i neprskan proizvod.Ne znam odakle ti ovo za kukuruz,i njega izvodim iz semena vec godinama i nema veze ni sa klonovima ni sa gmo semenom.

Super je ta prica o ispijanju krvi, mada nije tacna (donekle) kada postajes taj nivo koji se zove iluminacija onda pijes krv ali ne u kontekstu vampirizma vec svoju sopstvenu, tu cu stati sa opisom s obzirom da je ceo obred tajna, mada ima veze sa zrtvovanjem itd.... citaj knjigu *U Znaku Moloka*

Inace kada postajes Iluminat onda se razume da znas vecinu stvari o NLO=ima jer je to usko povezano a ono sto neznas ubrzo saznas.

Ja jesam Iluminat i nisam nikakav satanista jer i sam pojam satanizma je glupost, inace posedujem privatnu firmu koja se bavi hranom i nema brige nista ne stavljam u hranu sto bi naskodilo bilo kome, jer treba razumeti i da mi imamo porodice i mi jedemo istu hranu kao i svi ostali. Otac sam i imam trogodisnju cerku pa prema tome sve o cemu ja odlucujem tice se buducnosti nasih potomaka, kad kazem nasih mislim i na potomke ljudi koji nisu ni masoni ni iluminati ni mormoni ni talibani. Svi smo mi isto i svi imamo samo jednu majku a noa se zove Zemlja.

Back