Ilon Mask i njegovo DOGE ministarstvo otkrilo u ministarstvu finansija SAD 14 racunara koji kreiraju novac ni iz čega!

znaci vlada uzme i odstampa pare bez pokrica i to je ok

a ja i ti ako uzmemo stampac i odstampamo dolare dinare evre bez pokrica mi smo kriminalci i idemo u zatvor

kako ova perverzija rangira u tvojem sistemu vrednosti ?
To ti je kao zapisničar u kartanju. Šta ako igrač kaže: "A što mora da postoji Zapisničar, dajte da ja menjam sopstvene poene."

Može ali onda tablić propada

Hrana se pokvari, a zlato i srebro izgube vrednost. Znači opet je realni pokazatelj FIAT.

Kriptovalute su nestabilne. Jedino USDT koji je vezan za dolar ima stabilnu vrednost.

da realno si luzer ako stedis u FIATu

i to veliki

ja ulazem u zemlju

npr ar zemlje koji sam kupio 2018 za 1000 evra sada vredi 7.000

a mogao sam biti glup i orociti te pare u banci

Hrana se pokvari, a zlato i srebro izgube vrednost. Znači opet je realni pokazatelj FIAT.

Kriptovalute su nestabilne. Jedino USDT koji je vezan za dolar ima stabilnu vrednost.

nestabilne su jer kapitalizacija je jos suvise mala pa to omogucava vlasnicima milijardi dolara napravljenim ni iz cega da sa njima manipulisu

kad bi svi presli na kripto kapitalizacija bi skocila 1000 puta i mesetari sa dolarima bi izgubili svaku moc pljacke

ja inace GODINAMA tvrdim da Amerika tj SAD kreira novac kompjuterski virtuelno bez pokrica NI IZ CEGA

@Strigoi @Dе Sisti su pricali da nije tako i da ja nemam pojma - i sad se ispostavilo DA SAM BIO 100% U PRAVU a da ova dvojica blage veze nemaju sa makroekonomijom
Која се представа у твојој глави даје за викенд?

da realno si luzer ako stedis u FIATu

i to veliki

ja ulazem u zemlju

npr ar zemlje koji sam kupio 2018 za 1000 evra sada vredi 7.000

a mogao sam biti glup i orociti te pare u banci
A ti si zemljoposednik…😊…izvini nismo te prepoznali….verovatno skipljas rentu od krava i krtica, jer na istoj sigurni ne radis, s obizrom koliko vremena provodis ovde po forumu

Која се представа у твојој глави даје за викенд?

mahatmagandhi1-2x.jpg

ja inace GODINAMA tvrdim da Amerika tj SAD kreira novac kompjuterski virtuelno bez pokrica NI IZ CEGA

@Strigoi @Dе Sisti su pricali da nije tako i da ja nemam pojma - i sad se ispostavilo DA SAM BIO 100% U PRAVU a da ova dvojica blage veze nemaju sa makroekonomijom
Ti već 12 godina trubiš da kako evo propala Čemerika, evo propala Njemačka, evo propala EU...i ništa. Sledeće godine sigurno, kažeš ti.

nestabilne su jer kapitalizacija je jos suvise mala pa to omogucava vlasnicima milijardi dolara napravljenim ni iz cega da sa njima manipulisu

kad bi svi presli na kripto kapitalizacija bi skocila 1000 puta i mesetari sa dolarima bi izgubili svaku moc pljacke
90% kriptovaluta je već otišlo na nulu. Tvoje omiljene su samo sledeće u nizu

Back