Nenad1331
Poznat
- Poruka
- 7.420
A šta treba da prihvatimo? Bitcoin, renminbi, etereum, XRP?samo budala nakon ovoga treba da prihvati dolare i evre u zamenu za bilo sta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta treba da prihvatimo? Bitcoin, renminbi, etereum, XRP?samo budala nakon ovoga treba da prihvati dolare i evre u zamenu za bilo sta
A šta treba da prihvatimo? Bitcoin, renminbi, etereum, XRP?
Kamen, vazduh?Ono što ne može da se kreira no iz čega u milijardama
Kamen, vazduh?
Hrana se pokvari, a zlato i srebro izgube vrednost. Znači opet je realni pokazatelj FIAT.Hrana zlato srebro
Kriptovalute su nestabilne. Jedino USDT koji je vezan za dolar ima stabilnu vrednost.kriptovalute koje se ne emituju bez pokrića
To ti je kao zapisničar u kartanju. Šta ako igrač kaže: "A što mora da postoji Zapisničar, dajte da ja menjam sopstvene poene."znaci vlada uzme i odstampa pare bez pokrica i to je ok
a ja i ti ako uzmemo stampac i odstampamo dolare dinare evre bez pokrica mi smo kriminalci i idemo u zatvor
kako ova perverzija rangira u tvojem sistemu vrednosti ?
Hrana se pokvari, a zlato i srebro izgube vrednost. Znači opet je realni pokazatelj FIAT.
Kriptovalute su nestabilne. Jedino USDT koji je vezan za dolar ima stabilnu vrednost.
Hrana se pokvari, a zlato i srebro izgube vrednost. Znači opet je realni pokazatelj FIAT.
Kriptovalute su nestabilne. Jedino USDT koji je vezan za dolar ima stabilnu vrednost.
Pa dobro, ako kupiš dobro zemljište onda ni to nije loše.da realno si luzer ako stedis u FIATu
i to veliki
ja ulazem u zemlju
npr ar zemlje koji sam kupio 2018 za 1000 evra sada vredi 7.000
a mogao sam biti glup i orociti te pare u banci
Која се представа у твојој глави даје за викенд?
A ti si zemljoposednik…da realno si luzer ako stedis u FIATu
i to veliki
ja ulazem u zemlju
npr ar zemlje koji sam kupio 2018 za 1000 evra sada vredi 7.000
a mogao sam biti glup i orociti te pare u banci
Ti već 12 godina trubiš da kako evo propala Čemerika, evo propala Njemačka, evo propala EU...i ništa. Sledeće godine sigurno, kažeš ti.
Ма, да, ти си права авангарда светске мисли
Pa fijat nije predviđen da ti možeš "samo da profesionalno držiš dolar, i od toga živiš."da realno si luzer ako stedis u FIATu
i to veliki
90% kriptovaluta je već otišlo na nulu. Tvoje omiljene su samo sledeće u nizunestabilne su jer kapitalizacija je jos suvise mala pa to omogucava vlasnicima milijardi dolara napravljenim ni iz cega da sa njima manipulisu
kad bi svi presli na kripto kapitalizacija bi skocila 1000 puta i mesetari sa dolarima bi izgubili svaku moc pljacke
Analogija s zapisničarom karata je dobra. Ako nekom smanjiš bodove jer je izgubio tablić, recimo sa 50 na 40 bodova, da li ti to sad daje snagu da kasnije napišeš nekom +10? Ne.To se zove "dođem ti "