da li velja uopste slusa sebe sta prica........![]()
И да ли Сале прочита теХт пре него што га прекопира ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li velja uopste slusa sebe sta prica........![]()
KOJA STRANKA BILO DA JE POZICIJA ILI OPOZICIJA BRANI INTERESE SRBIJE I SRBA IZ SRBIJE?
KOJA ?
KOJA STRANKA BILO DA JE POZICIJA ILI OPOZICIJA BRANI INTERESE SRBIJE I SRBA IZ SRBIJE?
KOJA ?
Јел' стварно носиш наочаре, или је то нека стилска фигура?Шта рече ???
изгледа да ми телоп много брзо прошао па нисам стигао ...
Док ја наочаре,
па узмем оне за новине место за даљину, промаче ми ...
Ајд' поново ....
Јел' стварно носиш наочаре, или је то нека стилска фигура?![]()
Било би најинтересантније да их Тома лепо спусти на земљу и објасни им да је он за постизборне коалиције (као Коштуњави ономад). Па да се види колико ће гласова освојити Воја и Веља, а не да се увек шлепају уз неког.
Било би најинтересантније да их Тома лепо спусти на земљу и објасни им да је он за постизборне коалиције (као Коштуњави ономад). Па да се види колико ће гласова освојити Воја и Веља, а не да се увек шлепају уз неког.
vidim frka vam od udruzivanja opozicije. samim tim to znaci da je dobra ideja.
Кога ???Ма каква је опозиција, било каква промена је сјаши коорта да узјаше моорта......
Све их треба растерати г**њ**** мотком што пре, па испочетка, не би било први пут
vidim frka vam od udruzivanja opozicije. samim tim to znaci da je dobra ideja.
А што ће било какав теХт, кад је човек рекао тачно? Да ниједна странка овде не заступа српски интерес.Па стварно, само сам ове смајлиће затекао као коментар ...
ТеХта нигде ????
![]()
cak i da se udruze nece dugo trajati.....................
pokvareni Kostunica je poznat da razbija svaku koaliciju, osim ako on nije glavni,
a grobar bi bio lud da mu to prepusti jer ovaj nema vise ni 5% glasova
Не ради се овде о удруживању опозиције, него о шлепању уз Тому.vidim frka vam od udruzivanja opozicije. samim tim to znaci da je dobra ideja.
A jel se neko setio ovakvog scenarija: ujedini se opozicija, a DS prihvati i LDP, pa SPS jedini ode sam? (sa trenutnom koalicijom)
I opet ce opoziciji da fali glasova
p.s. radikali nikada nisu bili u prediznornoj koaliciji, ma kakva da je situacija u zemlji![]()
pa da se pitaju ove jajare poput Todorovica &co verovatno bi ta opcija bila realna ,al do proleca 2012. lako moze da se desi da se prof dr Vojvoda vrati u zemlju pa sumnjam da ce pristati na tako marginalnu ulogu , a vec mogu da zamislim ko ce mu biti prvi na metiЈа бих баш волео да Чедица уђе у предизборну коалицију. То би тек био пун погодак и довољан сигнал неопредељеним да још више потпомогну опозицију
Што се тиче радикала, они ће изаћи самостално на изборе. Једноставно не видим их у комбинацији око формирања предизборне коалиције у којој би доминантна тема била између осталог и Еу. Али није искључиво да после избора, ипак подрже мањинску владу Томе и Коштунице.![]()
pa da se pitaju ove jajare poput Todorovica &co verovatno bi ta opcija bila realna ,al do proleca 2012. lako moze da se desi da se prof dr Vojvoda vrati u zemlju pa sumnjam da ce pristati na tako marginalnu ulogu , a vec mogu da zamislim ko ce mu biti prvi na meti
Где Чеду нађе...Ја бих баш волео да Чедица уђе у предизборну коалицију. То би тек био пун погодак и довољан сигнал неопредељеним да још више потпомогну опозицију
Што се тиче радикала, они ће изаћи самостално на изборе. Једноставно не видим их у комбинацији око формирања предизборне коалиције у којој би доминантна тема била између осталог и Еу. Али није искључиво да после избора, ипак подрже мањинску владу Томе и Коштунице.![]()
Где Чеду нађе...![]()